dünkü yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim bitaneciklerm..akşam iş çıkışı kuaförüme gittim saçlarıma kat verdik hoş olmuşmu??ayrıca güzel yorumlarını esirgemeyen herkese teşekkürler ediyorum..kocaman öpüyorum..opuyorumnanaktan
ay bugün çekilemedim resim sizleri izleyeceğim kızlar gamyoncuiremsu
opuyorumnanaktanbugünkü bayanlar;
pınaripekçi,twetty,barbii hepiniz çok şıksınız opuyorumnanaktan
bugün daha dik durdum..çok teşekkürler cnm fikir için..opuyorumnanaktancanım bencede hos bır bayansın ama pozun bozmuş bırazdaha dık durmalısın bu sacda yuzune cok gıder hep benım kullandıgım model yuzu yuvarlak olanlar ıcın ıdeal modelınde yuuz yuvarlak farkındaysan benımde oyle bence boyle kestır
pınaripek o maddede neymıs sacları dumuduz yapan bahsedermısın bu arada renk sana yakısmıs
bende çok merak ediyorum
hatta özel msj attım pınara
Kızlar çok tatlısınız ya maşallahopuyorumnanaktan ayrıca çok da iddalı yerimseniben Bu da ben alkisalkisalkis hepinisi yiyorum cokacimcoook
, ,
aa bak saçlarının önleri ne güzel olmuş canım :lepi:
kırmızıda yakışmış bu arada vereliniortak
işte budur pınar cım tebrik ederim bugün çok tatlısın..:lepi:
Bu arada adaşız benimde adım Pınarkaydirigubbakcemile5
demoty elbisen çok yakışmış.
PINAR mükemmel olmuşsun tatlummmmmm
bende hergün sizleri izliyorum, bizi bugünkü güzelliğinden mahrum mu bırakıcaksın eyvahedigeldismile
Barbie canım benim saç rengi konusunda sana bir sorum olmuştu topiğinde müsait olduğunda cevaplandırırsan sevinirim.
twety başarılar dilerim umarım güzel haberlerini alırız.
saçlarımda fön ya da başka bir düzleştirici işlem yok..tamamen o bahsettiğim kına tarzı maddeyle bu hali aldı..normalde aşırı derecede kabaran dalgalı ve kumral saçlarım vardı..
Waaoowww harika saçların var ...opuyorumnanaktan
Çok beğendim alkisalkisalkis
pinaripekci cok uyumlu giyinmissin .. ayrica saclarinada kocaman bir masallahh..
su an saclarim kisa ve sürekli düzlestirici kullaniyorum.. ama aslinda dalgali saclarim var..
senin linke bir bakicam simdi..
ama aürekli siyah kullanamam sanirim :S
lazkizi cok zarif görünüyorsun cnm..
harikasın barbieciğm..cidden bayılırım üzerindeki renge ben..çok hoş yakıştırmışsın yine..aceleyle böyleyse vakit varken neler çıkartırsın ortaya bilmiyorum..kombinler harika..opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?