Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

ay bugün çekilemedim resim sizleri izleyeceğim kızlar gamyoncuiremsu

işte budur pınar cım tebrik ederim bugün çok tatlısın..:lepi:
Bu arada adaşız benimde adım Pınarkaydirigubbakcemile5

demoty elbisen çok yakışmış.

ay bugün çekilemedim resim sizleri izleyeceğim kızlar gamyoncuiremsu

bende hergün sizleri izliyorum, bizi bugünkü güzelliğinden mahrum mu bırakıcaksın eyvahedigeldismile

Barbie canım benim saç rengi konusunda sana bir sorum olmuştu topiğinde müsait olduğunda cevaplandırırsan sevinirim.

bugünkü bayanlar;
pınaripekçi,twetty,barbii hepiniz çok şıksınız opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

bugün daha dik durdum..çok teşekkürler cnm fikir için..opuyorumnanaktan

pınaripek o maddede neymıs sacları dumuduz yapan bahsedermısın bu arada renk sana yakısmıs

bende çok merak ediyorum
hatta özel msj attım pınara

yukarıda verdiğim linkte ayrıntılı bilgi mevcut canlarm..opuyorumnanaktan

Kızlar çok tatlısınız ya maşallah opuyorumnanaktan ayrıca çok da iddalı yerimseniben Bu da ben alkisalkisalkis hepinisi yiyorum cokacimcoook​

,
,

sende çok hoşsun maşallah demothyciğm..opuyorumnanaktan

aa bak saçlarının önleri ne güzel olmuş canım :lepi:
kırmızıda yakışmış bu arada vereliniortak

teşekkürler tatlım..sayenizde..opuyorumnanaktan

ay canım ne kadar zarifsin teşekkür ederim opuyorumnanaktan valla üşendim bugün yüksek lisans için mülakatım var biraz resmiyim bugün işte idare eder :kedi:

saçlarımda fön ya da başka bir düzleştirici işlem yok..tamamen o bahsettiğim kına tarzı maddeyle bu hali aldı..normalde aşırı derecede kabaran dalgalı ve kumral saçlarım vardı..

saçlarımda fön ya da başka bir düzleştirici işlem yok..tamamen o bahsettiğim kına tarzı maddeyle bu hali aldı..normalde aşırı derecede kabaran dalgalı ve kumral saçlarım vardı..

Waaoowww harika saçların var ... opuyorumnanaktan
Çok beğendim alkisalkisalkis

Waaoowww harika saçların var ... opuyorumnanaktan
Çok beğendim alkisalkisalkis

teşekkürler ediyorum tatlıcım..opuyorumnanaktantamamen o maddeye borçluyum bu güzelliği..eğer temin ettiğim yer bir kapanırsa ne olur halim bilmem-tatlicadiarzu-

aceleyle giyinip çıktım yine, yinede eklemek istedim kızlarrrrrr

harikasın barbieciğm..cidden bayılırım üzerindeki renge ben..çok hoş yakıştırmışsın yine..aceleyle böyleyse vakit varken neler çıkartırsın ortaya bilmiyorum..kombinler harika..opuyorumnanaktan

pinaripekci cok uyumlu giyinmissin .. ayrica saclarinada kocaman bir masallahh..

su an saclarim kisa ve sürekli düzlestirici kullaniyorum.. ama aslinda dalgali saclarim var..
senin linke bir bakicam simdi..

ama aürekli siyah kullanamam sanirim :S

lazkizi cok zarif görünüyorsun cnm..

bir de avatarındaki sensen eğer..bence o saç rengin daha tatlı duruyor birtnm..söylemek istedim...

ben tüm renkleri denedim..sarı..kızıl..karamel bana en çok yakışan siyah bence..bu yüzden her biri ne en fazla bir kaç ay sabredebildim..gidip yeniden siyaha boyadım..zaten siyahı seviyordum..bir de fönsüz düzlüğün verdiği rahatlıktan sonra vazgeçeceğimi sanmıyorum..çok teşekkürler ediyorum güzel yorumun içinde bitnm..opuyorumnanaktan

harikasın barbieciğm..cidden bayılırım üzerindeki renge ben..çok hoş yakıştırmışsın yine..aceleyle böyleyse vakit varken neler çıkartırsın ortaya bilmiyorum..kombinler harika..opuyorumnanaktan

oysaki ben bugün hiç sefmedim kendimi pınarcım alsanaalsanasmile
avatardaki benim tatlım eski bir resmim
olur o renkde kullanırım
her renge açığım kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…