Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

barbiecim kendin bilirsin canim :) madem jet sosyete böle takiliyor :)))
bence ho$ görünmüyor.. zevk meselesi tabiii..
güle güle kullan yeni saclarini.. dilerim arkalarida bir an önce uzar :))

askito sen esmermisin sarısınmı:) koyu sac daha gusel duruyo soylim zayıflamıssında sen cok ya

ildem seni de gördk sonunda =) mrk ediyodum çok hoşmuş tarzın da maşşalah
askerin de yakında geliyo he süper a.s.
aşkito senden ziyade aşağıda görünen afacana baktım =)
çok tatlı maşallah yaa

ildem ne kdar tatlısın çıtır görünüyorsun
askito o ne kıyafet öyle peruklar falan, yeşil şeyi ve şapkayı çıkartırsan daha güzel olur bence

AŞkıto sen Şıksın ama oĞlun bence Çok tatlııı

ıldem cım etekın Çok yakıŞmıŞ, Çok cıcı gÖrÜnÜyorsun

vayy çok hoş görünüyorsun
Hele oğlun tam bir ballı lokma tatlısı yerim ben onuyerimseniben

tesekkür ederim ablacimopuyorumnanaktan

askito sen esmermisin sarısınmı:) koyu sac daha gusel duruyo soylim zayıflamıssında sen cok ya

esmerim tatlimm.. siyaha yakin sac rengimm
tsk edderim ama zayiflamadimm.. 70 den indim 69 da takildim alsanaalsanasmile
sank 21 kiloyu ben deil baskasi verdii yhaa surda 7 kilom var veremiyorumlmaz:

maşallah askitocuğm çok tatlısın..kuzucuumda çok tatlı..rabbim korusun onu nazarlardan..opuyorumnanaktan
amin canim tsk ederimopuyorumnanaktan

masaLLaahhhh cnm benim nazar degmezsn sana ...
cok hossun hem giyim tarzin hem sen hemde bebishin :asigim:
tskler tatlimm..
sipa yerinde ddurmuyorki:) bi önümde bi arkamda :)) bulanik cikmiss

opuyorumnanaktan

Gömleğin çok güzelmiş sanada çok yakışmış (=

saol cnmyerimseniben

AŞKİTO ufaklık süper çıkmış ya yerim onu opuyorumnanaktan
tskler teyzesi :)) ben en iyisi hergün onu cekip ekleyim sempatiksalakcinni

ildem ne kdar tatlısın çıtır görünüyorsun
askito o ne kıyafet öyle peruklar falan, yeşil şeyi ve şapkayı çıkartırsan daha güzel olur bence
tatlim benim saclarim resimde görülen uzunluktaydi.. yakin zamanda kestirdim, ve daha önce kisa kullanmadigim icin alisamiyorum bir türlü.. o yüzden peruk sapka:sinifsinif:

AŞkİto sen Şıksın ama oĞlun bence Çok tatlııı

İldem cİm etekİn Çok yakıŞmıŞ, Çok cİcİ gÖrÜnÜyorsun

tesekkür ederim tatlimzemuszemus

uzuuuuun bir aradan sonra ben :)

dipnot: saclar orjinal deil :))

vereliniortakolumunekankayizsmilekızz iice biçime girmiş senin vucütt o velette çok tatlı allah nazarlardan saklasınuyumlu olmuş ve yakışmış üstündekilerr.sana şakaları çok yakıştırıyorum ben kendim kullanamam hiç sıkıntı basar bana:1ninca:beni oğluna alsanaaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3bayanssulusmilesarışın erkekler tipim değildir ama seninki çok tatlıı bakkŞeniz

demotyh canımm çokkkkkk hoş olmuşsunn .nerden aldığını öğrenebilir miyim.seneye bana da lazım olcak ve gerçekten benim giyebilceğim tarzda bi kıyafett.bu arada saçını hangi renge boyadın çok doğal duruyor hoşuma gittiii :kedi:

ildem seninkileri de beğendimm ama bir tek kemer olmamış bana göre biraz daha kalın kemer takabilirdin ya da hiç takmasan daha güzel dururduu

barbieveken seninde pantolon hariç diğerlerini beğendm cnm

ilarzumm geçenlerdee fotonuu gördümmm gömleğinde kot pantolonun çok hoş durmuştu üstündee benim güzel hatunum.tütütütü sana yaa.

2 gündür bakamammıştım ama yine herkesler yakıp kavurmuş ortalığı bayanssulusmilehepiniz ayrı bi şıksınız valla..hepinize kocaman maşallah kızlar ...
pınar cım saçların çok güzel olmuş...zemuszemus cnm çok yakışmış kesimi sana.....
söylemeden edemiycem demotyh saçların gerçekten çok güzel kaç numara hangi boya nasıl yakaladın bu rengi CADIARZUazıcık bilgi versen...tarzın zaten on numara...bişey söylemeye gerke yok sanırım yine yakıştırmışsın giydiklerini kendine..alkisalkisalkis
aşkito senin evinede hasta olmuştum ben gördüğümdeakannehir ev dekoru böyleyse kendi nekadar süslü diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3 yanılmamışım hem çok hoş hem çok zevklisin cnm oğluşununda maşallah ı var ....barbie cim maviler çok yakışmış,zevkini konuşturmuşsun yine...:lepi:

Kızlar tek tek alıntı yapamadım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan çoooooooooooook öpüyorum ellerinize sağlık Şeniz Barbicim alınmadım tabiki de aşkolsun sempatiksalakcinni ama ben seviyorum çizmelerimi topuğu çok ideal ve uzatıp kısaltabiliyorum istediğim zaman.Bu aralar işten kaynaklı bütün gün ayakta bir oraya bir buraya koşturduğum için topuklu ayakkabılarıma kısa bir süreliğine veda ettim kaydirigubbakcemile5​

Saçlarımla İLgili: unutmuştum kızlar daha öncede sormuştunuz kusura bakmayın şimdi kusuum sorunca aklıma geldi kaydirigubbakcemile saçımın rengi konusunda en ufak bir fikrim yok.Kuaförüm sanırım gizemli bir karışım yapıyor çünkü katalogta da yok bu renk , ne dersem yanlış olur.Her seferinde soruyorum hangi renk bu diye abuksabuk bişeyler söylüyor weLLa sanırım boyadığı marka ama o da belli olmuyor bazen loreal de karıştırıyor kafamçokkarıştı işin içinden çıkamadım -tatlicadiarzu-

Kızlar çok tatlısınız ya maşallah opuyorumnanaktan ayrıca çok da iddalı yerimseniben Bu da ben alkisalkisalkis hepinisi yiyorum cokacimcoook​

,
,

Çok şuh olmuşsun canım bayanssulusmile çok beğendim yine seni :lepi:
Saçlarında benim istediğim renk beyonce un saçlarına benziyo aynı rengi
Senin yüzünden straight teraphy yaptırıcam düzleştiricem saçlarımı aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…