Bugün ne giydin?Çek görelim.. Misafirlere kapalı versiyonu :))

günaydın çok tatlısın sen ya opuyorumnanaktan

sağol canım benim
o senin tatlılığın

beyazmelek,
allah bağışlasın canım
ikinizde çok tatlısınız maşallah

BuyrunBenim,
elbisen saçların çok hoş
dekolten harikaa :)))

düş,
yine çok güzelsin maşallah

KizLaaar yinee hepniz harikasiniz... Düs'cüm süpersin tatlim elbiseni cok begendim.. masallah...

Bende Bugün ev haLimLeyim .. kendimi iyi hissedmedigimden öylesine üstüme birseyler gecirdim .. yinede paylasayim dedim .. idare edin garii... kaydirigubbakcemile3

Duüüüüşş bayildimmmm resmen elbisen harika canimya bende boyle fizik olsa bende giyerim cok guzel tasimisin elbiseyi

düş canım elbisen çok hoş, sana da çok yakışmış ...
saçların da uzuyor canım opuyorumnanaktan

bende eklim bikaç foto ama geçen haftaya aita.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
kendimi eleştirmek istiorum, siyah hırkalı kıyafetimde gömleğim yukarı toplanmış alt kısmı kötü durmuş :roflol: :roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
magiclove cok şıksın tatlım.
o pembemsi pantolonu nerden aldın ya bi turlu bulamadım oyle bi pantolon

magiclove cok şıksın tatlım.
o pembemsi pantolonu nerden aldın ya bi turlu bulamadım oyle bi pantolon

ceylancım tşk ederim Şeniz

samsundan bi butikten aldım cnm ben onu, rengi kahvemsi kiremitimsi bişe fotoda tam belli olmuo olumunekankayizsmile

biraz alakasız giyindim ama olsunkaydirigubbakcemile3
pozlarıma bakmayınn

magiclove cok sıksın tarzını begendim opuyorumnanaktan
susu pembelerin kızı:) cok tatlı olmussun..

moon tşk ederim cnmmm opuyorumnanaktan

susu ben çok beğendim çok şeker olmuşsun, bazen alakasız giyindim derken farklı bi ahenk yakalıo insan yerimseniben

kıyafetime...yada şöle diyim fiziğime yorum yapan herkeze teşekkür ederim:roflol::roflol:

düş tatlım her zamanki gibi çok şıksın.......ama çekimlerine hayranım profesyonelce çekimler bunlar .......ben boydan foto eklemede çok zorlandım aynadan çektim bukezde flaş parladı birdaha çekemem kolların yoruldu çekcem diye:roflol:

susu.........kıyafeti geç pozuna bayıldım ,çok sempatik çok tatlısınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…