Bugün ne giydin? Çek görelim..

kontes tsihirt ün çok cici çok beğendim
vuvuzela,eklediğin 2 kombinide çok beğendim özellikle ceketine bayıldımm

buarada üstümdeki pazardan ahaha
arkadaşa yetişmek içinde eğilip büzülmüşüm:)

Son düzenleme:

kontes tsihirt ün çok cici çok beğendim
vuvuzela,eklediğin 2 kombinide çok beğendim özellikle ceketine bayıldımm

Eki Görüntüle 183401 buarada üstümdeki pazardan ahaha
arkadaşa yetişmek içinde eğilip büzülmüşüm:)

sağolun kızlarr
berra kombin gayet uyumlu canım
dantel şeylere bayılıyorummmmmmm

bnnu merhaba canım genelde bakmakla yetiniyorum bu topice ama resmini gördüm aklımda bi görüntü canlandı yardım etmek için ben de fikrimi iletmek istedim sana yanlış anlamazsın umarım.
ben olsam o gri elbisenin beline açık renk yeri var ya krem gibi burdan tam seçemiyorum ama o renkte deri kemer alırdım ama böyle geniş olanları oluyor ya bağlıyorsun fln kurdele yapılanlarından değil de kalın buruşuk bir deri gibi görünüyor ben beğeniyorum o renk kemer takardım o karışıklığı biraz kapatıp rengini açmak için
çorap olarak da o krem renginden desenli olmayan bir çorap
gri bootie ile tamamlardım hatta bir de krem rengi hırka alırdım bir de gri çanta :)
böyle kombinlemeyi çok seviyorum açık renkte kışları

tabi açık renklerle rahat edemem dersen yine aynı tarzda siyah kemer (o elbisenin göz yoruculuğunu biraz kapatır diye düşünüyorum) ten rengi çorap ve siyah topuklu çizmelerle de hoş olur diye düşünüyorum ayrıca kolye takmazsan ufak küpelerle tamamlarsan hoş olur.

ayrıca kontes son kombinin çok beğendim yazmışken sana da beğenimi iletiyim dedim. kot-hırka-renkli oje-bant gibi bağlanmış fular bi an şok geçirdim ben mi koydum acaba bu kombini diye ben de okula bu tarz giyiniyorum genelde hem spor hem tarz duruyor bence :) bu arada biçok kombinini beğeniyorum farklı şeyler denemeyi seviyorsun ben de cesaret edebildikçe farklı tarzlara çıkmaya çalışırım şıklığı bırakmadan. tabi ki beğenmediklerim de oluyor ama çok normal zaten herkes herşeyi beğenemez bence burdaki tartışmaların çoğu yazılı olduğu için karşımızdakinin mimiklerini anlayamamız yoksa oturup bi yerde muhabbet ediyor olsak beğenmediğimizi söylesek kırılınıcağını sanmıyorum bence net ortamından soğuk geliyor o yüzden sadece beğendiklerimizi belirtsek daha iyi olur bence özellikle ilk kez karşılaştığımız kişilerde nacizane tavsiyem. kimseyi savunmak için yazmadım kontes i de hiç tanımam kk bi topicte denk geldiğimizi bile sanmıyorum belirtiyimm yanlış anlaşılmak istemem

bu arada ben de kombinlerimi çok koymak isterdim ama sitede bazı tanıdıklarımın da olduğunu biliyorum o yüzden deşifre olmak istemiyorum. herkese iyi kombinleer off destan yazmışım yaa

Son düzenleme:

Merhaba;
fikriniz gerçekten çok hoşuma gitti yani daha iyi kombinlenemez
çoooooooook teşekkür ederim

kontesko cok cici cok tatli olmussun, herseyinle cok uyumlusun...
berra kombinin uyumlu begendim...

canım bu ayrıntılı yorumun için teşekkür ederim
tabiki de beğenilmeyen kombinlerim olacaktır,mesela oxfordlarım hiç beğenilmez:90: ama herkesin bi tarzı / çizgisi var

hep olumlu yorum yazamıyorum ne yazık ki.
o tarz yorumları hem yazması hem de okuması geriyor beni
kırıcı olmadan dile getiriyorum ama anlaşmazlıklar olabiliyor.
gerçi artık çözümünü buldum bu işin

çok merci tekrardan

bu topikte her gün biolay oluyo
lanetlendi sanırım

kontess çok şirinsin canım

bide siyah giyinen arkadaşım vardı nickini unuttum osa çok şık olmuş

spor bi kombin olmuş canımm boşver,bu sene salaşlık moda

tesekür ederim canim evet benim icin cok spor bir kombin oldu gezmeye ciktik arkadaslarla o yüzden yani. Etek bluz takilirim aslinda cogunlukla cevrem genelde sana spor daha cok yakisiyor deselerde anca haftasonu...

canım eğer göğüsler çok küçük değilse bu tşörtler kilolu gösterebiliyor ama kilon normal kombinin uyumlu

tesekür ederim. Yok degiller boyuma ve vucuduma göre hatta az biraz büyükler t-shirt zaten iki beden büyük ama genelde bu tip tsörtler giymeyi pek sevmiyorum zaten bu yüzden...

Son düzenleme:
bende spor giyimi sana yakıştırdım canım umarım farklı resimlerde eklersin:87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…