Bugün ne giydin? Çek görelim..

teşekkürler canımm:78:

eed eed doğru gördün,maşallah çok dikkatlisin ve ince fikirlisin teşekkür ederim canımm:78:

tez zamanda iyileşir inşallah

o da aslında pek fazlalık sayılmaz olsun yane ..tebrük ediyor susuyorum canım

kontescim geçmiş olsun ya ben onu ocen sandım

teşekkür ediyor ve bende susuyorum canım

bunlar harika. burda o kadar çok aradımki bunları am abulamadım

ayşemm benim gözümü bozan bi şey var bu kombinde ama bilemedim nedir:26:
sanırım hırkayı yakıştıramadım
hırka olmasa daha iyi dururdu gibime geliyor
ya da hırka daha kısa olsaydı

onun dışında uyumlusun canımm

kontes canim sen kilo mu verdin, acik renk kot giymene ragmen masallah tig gibi cikmis bacaklarin kombininde cok güzel begendim...
aysem ben kontese katiliyorum hirkan olmamis, herseyin siyah agirlikta olunca o renk hirka olmamis ama elbiseni begendim..

tesekkur ederım canım.elbısede krem rengı puantıyeler var ona uysun dıye gıtmıstım.

selamlar
tek tek alıntı yapamadım kusura bakmayın butonu kullandım
ama özellşkle kontescim ve tatlım 10 çok dikkatimi çektiniz çok beğendim
bu arada kontesimmmm maviden kot aldım

yok vermedim,veremedim :84: sporla sıkılaşıyorum ama 'tığ'lık olamadım canım henüz
fotodan sanrım:44: teşekkür ediyorummm

kontesss hatun hoş olmuşsun bundan böyle nazar boncuğu da koyalım bari nazar değmiş görüyorum ki oceli ellerine

aysemmm hırkanı pek uyduramadım tatlım onu dışında hoş olmuşsun siyah daha kısa bir ceket olsa güzel olurmuş gibi geldi yine siyah ama... :26:

kontes;kot gömlekli kombinine bayıldım çok güzel olmuş diğer gri yelekli olanda çantayı uyumlu bulmadım
aysemmm;siyah elbiseydi sanırım çok beğendim çizmelerinle uyumlu buldum
airlikfeer;hırkan daha koyu bir renk olsaydı daha güzel olurdu ama genel anlamda güzel
içimdeki sen;grili kotunu çok beğendim
aklımda kalanlar bunlar

Eki Görüntüle 188074

yenı elbısemle bugun boyleyım :37:

çorap daha güzel olurmuş bu kombine gibime geldi canım

teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…