- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
Eki Görüntüle 189368 Eki Görüntüle 189369
cekım bıraz bulanık olmuş olsun sabah sabah anca bu kadar cekebılmısım![]()
cok tatli uyumlu bir kombin olmus aysemmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
armine : üstündeki çizgili badiyi çok beğendim canım sportif olmak çok yakışmış maşallah fiziğinde yerinde
aysemmm : canım babetlerine bayıldım ya harika kombininde çok güzel canım herşey uyumlu
tatlım_10 : gri elbisen çok hoş ama o kemer olmamış ayakkabılarıda ben hiç beğenmedim canım ya
kontescimmmmmmm: kız sen kilo mu aldın şaka şakakombinin çok güzel
babetlere bayıldım
![]()
okul kombini yinee ek olarak siyah çantam siyah spor ayakkabım vardı..
Eki Görüntüle 189486 Eki Görüntüle 189485
canım saçlarına bayıldım fiziğinde çok düzgünkıyafetlerin yakışmış en azından aynı tşörtle 10 kez kombin yapıp koymuyorsun topiğebuda haftasonundan ben :81:
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][/URL]
resim direk çıkmadı yine linke tıklayın daha net görürsünüz böylede ekliyim
Eki Görüntüle 189372
canım bende çantanı çok beğendim gerçekten şıkteşekk.ederim canım aslında evde tam 25 tane çantam var ama ben onu çok seviyorum her kıyafetle uyuyo çok şık bi çanta :114:
canım saçlarına bayıldım fiziğinde çok düzgünkıyafetlerin yakışmış en azından aynı tşörtle 10 kez kombin yapıp koymuyorsun topiğe![]()
arkadaslar bir kac gündür giremiyorum...bazi arkadaslarda begendim buttonu kullandim
bende bugünlük böyleydim
Eki Görüntüle 189267
buda haftasonundan ben :81:
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
Eki Görüntüle 189372
okul kombini yinee ek olarak siyah çantam siyah spor ayakkabım vardı..
hos olmussun ama ben nedense bu tarz boleraları begenmıyorum.olmasada olurmus canım.
çok güzel olmussun cnm uyumlu olmussun
buda haftasonundan ben :81:
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
Eki Görüntüle 189372
teşekk.ederim canım aslında evde tam 25 tane çantam var ama ben onu çok seviyorum her kıyafetle uyuyo çok şık bi çanta :114:
bnnucugum icindeki badinin renklerinden dolayi siyaha yakistiramadim canim..okul kombini yinee ek olarak siyah çantam siyah spor ayakkabım vardı..
canım saçlarına bayıldım fiziğinde çok düzgünkıyafetlerin yakışmış en azından aynı tşörtle 10 kez kombin yapıp koymuyorsun topiğe![]()
kiyafetlerin hos uyumlu ama cantanda evet sIK bir canta ama keske bu kombinine tam 25 tane olan cantalardan biraz spor olanini kullansaydin ..
çok teşekkür ederim yorumunuz için.saat kolye küpe yüzük taşlı olduğu için çok spor olmadı çantamda hem sporla hem klasikle giden bi çanta olduğu için onu taktım kalan 24 ünüde ilerleyen günlerde takarım![]()
evet sende yaşını başını almış bir bayansın ama öğrenci kızlara uyup mavi mavi masmavi diye alay ediyorsun çocuklu bir bayana yakışıyormu bu topği songül hanım açmış ama bir kaç arkadaş kendi topiği gibi görüyor ve kendine yandaş olmayanları dışlıyor evet biz lise öğrencisi değiliz ama üzniversiteli öğrenciler bu kadar konu varken türkiyede insanlarla sürekli alay etmemeli sizde uyarmalısın ız onlar toysa bilekiyafetlerin hos uyumlu ama cantanda evet sIK bir canta ama keske bu kombinine tam 25 tane olan cantalardan biraz spor olanini kullansaydin ..
bnnucugum icindeki badinin renklerinden dolayi siyaha yakistiramadim canim..
Yasini basini almis bir bayansin, cocuk degilsin yani, su son cümleni sana hic ama hic yakistiramadim , keske kisisel sorunlarini özelde halletsende burda ortami germesen![]()