Bugün ne giydin? Çek görelim..

armine : üstündeki çizgili badiyi çok beğendim canım sportif olmak çok yakışmış maşallah fiziğinde yerinde:nazar:
aysemmm : canım babetlerine bayıldım ya harika kombininde çok güzel canım herşey uyumlu:49:
tatlım_10 : gri elbisen çok hoş ama o kemer olmamış ayakkabılarıda ben hiç beğenmedim canım ya:(:19:

kontescimmmmmmm: kız sen kilo mu aldın şaka şaka:52: kombinin çok güzel :51: babetlere bayıldım:51:

saçını başını yolarım senin:60::60: teşekkürler canımm:69:

hos olmussun ama ben nedense bu tarz boleraları begenmıyorum.olmasada olurmus canım.

doğrudur canım pek sevilmez teşekkür ederim :71:

çok güzel olmussun cnm uyumlu olmussun

teşekkür ederim çok incesin canım :71:

ayşemmm çok hoşsun babetlerini ayrı beğendim canım :16:
armine kırmızı ocelerinle tam olmuş :16:

Son düzenleme:
buda haftasonundan ben :81:

[url=http://goo.gl/mc9cY] [/URL]

resim direk çıkmadı yine linke tıklayın daha net görürsünüz böylede ekliyim

Eki Görüntüle 189372

teşekk.ederim canım aslında evde tam 25 tane çantam var ama ben onu çok seviyorum her kıyafetle uyuyo çok şık bi çanta :114:

kiyafetlerin hos uyumlu ama cantanda evet sIK bir canta ama keske bu kombinine tam 25 tane olan cantalardan biraz spor olanini kullansaydin ..

okul kombini yinee ek olarak siyah çantam siyah spor ayakkabım vardı..

Eki Görüntüle 189486 Eki Görüntüle 189485
bnnucugum icindeki badinin renklerinden dolayi siyaha yakistiramadim canim..

canım saçlarına bayıldım fiziğinde çok düzgünkıyafetlerin yakışmış en azından aynı tşörtle 10 kez kombin yapıp koymuyorsun topiğe:8:

Yasini basini almis bir bayansin, cocuk degilsin yani, su son cümleni sana hic ama hic yakistiramadim , keske kisisel sorunlarini özelde halletsende burda ortami germesen :20::20:

kiyafetlerin hos uyumlu ama cantanda evet sIK bir canta ama keske bu kombinine tam 25 tane olan cantalardan biraz spor olanini kullansaydin ..

çok teşekkür ederim yorumunuz için.saat kolye küpe yüzük taşlı olduğu için çok spor olmadı çantamda hem sporla hem klasikle giden bi çanta olduğu için onu taktım kalan 24 ünüde ilerleyen günlerde takarım :7:

bnnucugum icindeki badinin renklerinden dolayi siyaha yakistiramadim canim..

Yasini basini almis bir bayansin, cocuk degilsin yani, su son cümleni sana hic ama hic yakistiramadim , keske kisisel sorunlarini özelde halletsende burda ortami germesen :20::20:
evet sende yaşını başını almış bir bayansın ama öğrenci kızlara uyup mavi mavi masmavi diye alay ediyorsun çocuklu bir bayana yakışıyormu bu topği songül hanım açmış ama bir kaç arkadaş kendi topiği gibi görüyor ve kendine yandaş olmayanları dışlıyor evet biz lise öğrencisi değiliz ama üzniversiteli öğrenciler bu kadar konu varken türkiyede insanlarla sürekli alay etmemeli sizde uyarmalısın ız onlar toysa bile:20::20::20:

40 liraya pantolon bulamayan yazılıyor mavi takıntısı yazılıyo
arkadaşlar kimi 100 liralık 2 tane alır kimi 20 liraya 10 tane alır herkezin bütçesi yaşam tarzı görüşü farklı ne zamandır alay konusu yapılıyor birde 3 beş kanka bir araya gelip sıkıştırma alay etme taktiği gerçekten ayıp
arkadaş 25 çantam var bunu beğeniyorum yazmış bunda gülünecek ne var ama bu topik söz konusu insanlara ait olmadığı için topiği terk etmiycem ve yorumlarıma devam eicem ama bazen hadini aşan insanlarıda görmezden gelemiyorum ...

Bnnu canim demin yazmamisim kahve tonlarinda pantalonla uzerindeki tsort u dusundum , hos dururdu ...birde tsortle bolero butun degil degilmi ???

cryptic geçenlerde almıştı ağzının payını arkadaş ordan kuyruk acısı sanırım :6:farkındaysan ben ona cevap bile vermedim kendini ispatlamaya çalıştığı için bırakalım önünü açalım arkadaşın :31:

Selayhus seni tanımıyorum asla sana lafım yok üstelik benden büyüksün yanlış anlama
ortamın gerildiği falanda yok ayrıca bazıları tartışmak için sinyal verinceböyle oluyo malesef..

Back
X