Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnnucugum icindeki badinin renklerinden dolayi siyaha yakistiramadim canim..
Bnnu canim demin yazmamisim kahve tonlarinda pantalonla uzerindeki tsort u dusundum , hos dururdu ...birde tsortle bolero butun degil degilmi ???
konuyu saptırmayın lütfen ne alaka ben gayet açık yazdım kombin yapılamaz değil ama başkalarının en ufak şeylerini alay konusu yapıyorsunuz kendi arkadaşlarınızda birine olumsuz yorum yapıldığında 3- 4 kişi birlik olum sıkıştırıyorsunuz mors etmek için bir öğretmene yakışmıyor evet lisede kızlar yapar böyle şeyler ister maviden al ister pazardan aly edilmesini istemiyorsan alay etmeaynı tişörtle neden 10 kez kombin yapılmasın ayrıca onu anlamadım sizler bir giydiğinizi bir daha giymiyorsunuz sanırım....
kusura bakmayın 10 değil 100 kez de kombin yapılır beğenip beğenmemek de size kalmış herkesin tarzıdır saygı duymk lazım.topic başksının olabilir ama topiğe can verenlerin de hakkını yemeyin lütfen...mavinin tişörtleri bir giyimlik sanırım....
grup olanlarda birlik olup uzlaşmadıkları kişilerle alay etmesinarkadaş gruplarının ortak zevki olmaz mmı?ya da herkes beğenip de birkaç kişi aykırılık yapınca bu gruplaşmaya mı giriyor???gruplaşmanın olduğunu düşünenler grup üyelerine yorum yapmasın o zaman![]()
kuşkamm seni sinirlide mi görücektikarkadaş gruplarının ortak zevki olmaz mmı?ya da herkes beğenip de birkaç kişi aykırılık yapınca bu gruplaşmaya mı giriyor???gruplaşmanın olduğunu düşünenler grup üyelerine yorum yapmasın o zaman![]()
ben buraya fotoğraf eklemiyorum ama sürekli takipteyim gerçekten çok güzel giyinenler var..onları beğeniyorum ve takip ediyorum ..yalnız burda dikkatimi çeken taraf tutma ve guruplaşma var komik bi şekilde belli..arkadaş olanlar yani samimi olanlar kötü giyinse bile birbirlerini öve öve bitiremiyorlar
neyse ben sadece fikirlerimi söylemek istedim..
çok şıksın bir tek sivri burun ayakkabı gözüme çarptı sivri burun sevmeyenlerdenim ..benim düşüncem tabiki.............ama fiziğine diyecek söz yok maşallah![]()
çok şık olmuşsun....
Bence tam 10 numara olmuşsun.
Çanta ve kemer cuk otumuş yani.
Çok güzel gözüküyorsun, tebrikler.
ahahahahahahöhöhm öhmhööm neyse :90:
aysem kombini beğendim canımbugün hava soğuk mu kız o kadar :18: ben kendime yazlık bi kombin tasarlamıştım da bugün için...
tatlım10, ayakkabı hariç beğendim canım![]()
armine : üstündeki çizgili badiyi çok beğendim canım sportif olmak çok yakışmış maşallah fiziğinde yerinde
aysemmm : canım babetlerine bayıldım ya harika kombininde çok güzel canım herşey uyumlu
tatlım_10 : gri elbisen çok hoş ama o kemer olmamış ayakkabılarıda ben hiç beğenmedim canım ya
kontescimmmmmmm: kız sen kilo mu aldın şaka şakakombinin çok güzel
babetlere bayıldım
![]()
çok şık çok güzel olmussun çok beğendim
bugün üniversiteden kankamla buluşmam vardı.
şu kombini tercih ettim...
Eki Görüntüle 189905 Eki Görüntüle 189906
ve ne yazık ki artık çorabım kullanılmayacak haldenasıl olduysa feci şekilde yırtıldı
pek beğenilmişti, nazar oldu belki de