Bugün ne giydin? Çek görelim..

maşallah yine çok hoşsınuz hnımlarrr:16:
bu arada biz maviden kot alamaz mıyız neden yandaş yakıştırması yapılmış anlamadım:53:
eğer laf bizlere yönelikse ben toy öğrenci falan değilim öğretmenim ilgililere duyrulurrr:41:

aynı tişörtle neden 10 kez kombin yapılmasın ayrıca onu anlamadım sizler bir giydiğinizi bir daha giymiyorsunuz sanırım....

kusura bakmayın 10 değil 100 kez de kombin yapılır beğenip beğenmemek de size kalmış herkesin tarzıdır saygı duymk lazım.topic başksının olabilir ama topiğe can verenlerin de hakkını yemeyin lütfen...mavinin tişörtleri bir giyimlik sanırım....

ben buraya fotoğraf eklemiyorum ama sürekli takipteyim gerçekten çok güzel giyinenler var:nazar:..onları beğeniyorum ve takip ediyorum ..yalnız burda dikkatimi çeken taraf tutma ve guruplaşma var komik bi şekilde belli..arkadaş olanlar yani samimi olanlar kötü giyinse bile birbirlerini öve öve bitiremiyorlar:1:neyse ben sadece fikirlerimi söylemek istedim..

arkadaş gruplarının ortak zevki olmaz mmı?ya da herkes beğenip de birkaç kişi aykırılık yapınca bu gruplaşmaya mı giriyor???gruplaşmanın olduğunu düşünenler grup üyelerine yorum yapmasın o zaman:51::51::51:

burası bayağı karışmış anlaşılan karışmasam iyi olucak ama bazıları gerçekten iyi giyinir ayrıca evet bi tişörtle 10 kezde kombin yapılır dahada fazla yapılır o tişörtü her şekilde kendine yakıştırmayı biliyorsa her şekilde giyebilir gayetde cillop olur herkes maviden giyinicek diye bi kaidemi vardı ama isteyen mavidende giyinir bunun öğrencilikle alakası yok tercihtir armine özellikle takıların çok güzel olmuş ve çantanın zinciriylede bütünlük sağlamış bence insana değil kıyafete baksanız gerilmelik bi durumda olmaz saygılar :1:

bnnucugum icindeki badinin renklerinden dolayi siyaha yakistiramadim canim..

Bnnu canim demin yazmamisim kahve tonlarinda pantalonla uzerindeki tsort u dusundum , hos dururdu ...birde tsortle bolero butun degil degilmi ???

canım siyahlara bürünmiim dedim yeşil giyindim kolyeyle yüzüğü de yeşil tuttum hem boleroyla tshirt bitişik değil ayrı ayrılar tshirt atlet şeklinde olunca böyle kombinledim :26:

aynı tişörtle neden 10 kez kombin yapılmasın ayrıca onu anlamadım sizler bir giydiğinizi bir daha giymiyorsunuz sanırım....

kusura bakmayın 10 değil 100 kez de kombin yapılır beğenip beğenmemek de size kalmış herkesin tarzıdır saygı duymk lazım.topic başksının olabilir ama topiğe can verenlerin de hakkını yemeyin lütfen...mavinin tişörtleri bir giyimlik sanırım....
konuyu saptırmayın lütfen ne alaka ben gayet açık yazdım kombin yapılamaz değil ama başkalarının en ufak şeylerini alay konusu yapıyorsunuz kendi arkadaşlarınızda birine olumsuz yorum yapıldığında 3- 4 kişi birlik olum sıkıştırıyorsunuz mors etmek için bir öğretmene yakışmıyor evet lisede kızlar yapar böyle şeyler ister maviden al ister pazardan aly edilmesini istemiyorsan alay etme:68:

arkadaş gruplarının ortak zevki olmaz mmı?ya da herkes beğenip de birkaç kişi aykırılık yapınca bu gruplaşmaya mı giriyor???gruplaşmanın olduğunu düşünenler grup üyelerine yorum yapmasın o zaman:51::51::51:
grup olanlarda birlik olup uzlaşmadıkları kişilerle alay etmesin

arkadaşlar lütfen gerginliğe gerek yok herkesin haklılık payı var boşverin uzamasın konu
walla muhabbete izin yok tartışmalara da izin olmasın:1:

tartışma olunca topik dolmuş :60:

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)

bnnu kirmizisevenhatun Sonbahar24 Egerian baal_zebub minik06 evaaa cryptic peitho YuMuKLuSuCuRTa Selayhus

Son düzenleme:
ben buraya fotoğraf eklemiyorum ama sürekli takipteyim gerçekten çok güzel giyinenler var:nazar:..onları beğeniyorum ve takip ediyorum ..yalnız burda dikkatimi çeken taraf tutma ve guruplaşma var komik bi şekilde belli..arkadaş olanlar yani samimi olanlar kötü giyinse bile birbirlerini öve öve bitiremiyorlar:1:neyse ben sadece fikirlerimi söylemek istedim..

bir de şu açıdan bakın...
A,B,C kişileri;
zevkleri & giyimleri & fikirleri uyuştuğu için iyi arkadaş oldular.
bu durum,bu topiğe öz değil.
hayatın kanunu değil mi :61:

Son düzenleme:
sayın kriptik;

benim profil sayfamı aç

profil resmimim altında 2. sırada 'engelli listene ekle' diyor

ona tıkla

ne birden çok kombinlediğim tişörtlerimi gör

ne de başka kelimelerimi

sen rahata kavuş

sataşmalarını kestiğinde de biz huzur bulalım

insani bir ricada bulunuyorum sana.

sorunun benimle ama aynı tişörtleri giyen başka arkadaşlarımız da var

tişörtü geçtim aynı kombini komple ekleyenler var.

yoksa ben susuyorum yani...

hiç oralı değilim.

istediğin kadar yaz çiz

Son düzenleme:
çok şıksın bir tek sivri burun ayakkabı gözüme çarptı sivri burun sevmeyenlerdenim ..benim düşüncem tabiki.............ama fiziğine diyecek söz yok maşallah :nazar:

çok şık olmuşsun....

Bence tam 10 numara olmuşsun.
Çanta ve kemer cuk otumuş yani.
Çok güzel gözüküyorsun, tebrikler.

ahahahahahah :60::60::60::60::60::60: öhöhm öhmhööm neyse :90::69:

aysem kombini beğendim canım:nazar: bugün hava soğuk mu kız o kadar :18: ben kendime yazlık bi kombin tasarlamıştım da bugün için...

tatlım10, ayakkabı hariç beğendim canım:nazar::72:

armine : üstündeki çizgili badiyi çok beğendim canım sportif olmak çok yakışmış maşallah fiziğinde yerinde:nazar:
aysemmm : canım babetlerine bayıldım ya harika kombininde çok güzel canım herşey uyumlu:49:
tatlım_10 : gri elbisen çok hoş ama o kemer olmamış ayakkabılarıda ben hiç beğenmedim canım ya:(:19:

kontescimmmmmmm: kız sen kilo mu aldın şaka şaka:52: kombinin çok güzel :51: babetlere bayıldım:51:

çok şık çok güzel olmussun çok beğendim

hepinize cok tesekkür ederim :40:
ayakkablari pek uyduramadim demek ama neyseeee :17::17:

sayın kontes kankan olmayan senin davranışlarını hoş görmeyen kişilerle alay etme
senden ricada bulunuyorum burası geyik topiği değil bizde uzlaşamadıklarımıza:60::60::60::60::60::60:
bunları koyabiliriz ama koymuyoruz burası iyice geyik topiğine dönmesin diye

kavgaya gürültüye karismadan bir kac yorum yapiyim

aysemmmmm;cok begendim özellikle küpelerini ve babetlerini :61:

_armine_; spor bir kombin olmus cantan hos ama uymamis

bnnu; hersey uyumlu yüzügün cok hos :34:

bugün üniversiteden kankamla buluşmam vardı.
şu kombini tercih ettim...
$Fotoğraf6431-horz.webp$Fotoğraf6471-horz.webp

ve ne yazık ki artık çorabım kullanılmayacak halde:50: nasıl olduysa feci şekilde yırtıldı :43: pek beğenilmişti, nazar oldu belki de:59:

Back
X