Bugün ne giydin? Çek görelim..

bu da benden olsun. içimdeki elbiseyi badiyle kombinlemiştim daha önce. bu sefer üzerine hırka giymeyi tercih ettim

aneeemmm, kız ben size yetişemem kiii :18::18::18::18::18:
57 gibi bırakıcam ben, o günleri görebilirsem şayet

iste 59lara varinca bize gel diyorum (50-59 kilo arasindakiler...) önemli olan, istedigin rahat ettigin kiloya kavusman. görürsün, yeter ki iste... ben 55e düstüm sonunda

Son düzenleme:
teşekkr ederim gnydn64 , Miha, SiYaHinCiM berra_, Selayhus, aysemmmmm, ayseyilmazz_88, cryptic
çok hoş bir foto
canım çok sende çok hoşsun
teşkkr ederm canm benm sanıyorum seninkininde gelmesine bi elin parmagındn az gün kaldı dha hoş fotolar sizin olsun
335dc canim sende sade ve uyumlusun.... begendim butonuna basmistim zaten :)) pozunuzda pek bir sahane .
:))) teşekkr ederim

darkocugum takilar disinda begendim canim, elbisen cok yakismis cok zarif durmusun... birde ben mavi ile pudra renginide cok yakistiriyorum öyle bir ayakkabi ve uygun coraplada dene derim nacizane bir fikir :)) ..

akraba düğünü olduğu için altın takmalıydım canım
elbisem biraz kısa, bacaklarıma dikkat çekmiyim diye böyle giydim ama
başka bir yerde farklı renkle denerim ama pudra çok açık olmaz mıı :26::26::26:

buldum:86: ama sanırım beğenmedim canım:26:
sanırım beğenmedim ne kıızzz
emin değilsin yaniii

belki tarzın olmadığı için takıları beğenmemişsindir
elbise herkesin giyebileceği bişiydi
ama dantel sevmiyorda olabilirsin
bütün ihtimalleri yazdım
birini seç gariii

iste 59lara varinca bize gel diyorum (50-59 kilo arasindakiler...) önemli olan, istedigin rahat ettigin kiloya kavusman. görürsün, yeter ki iste... ben 55e düstüm sonunda

inşallahhh :92::92::92::92::92::92:

55 haa, tebrik ediyorum
boyun uzundu sanırım senin :26: benim 1.66

bu da benden olsun. içimdeki elbiseyi badiyle kombinlemiştim daha önce. bu sefer üzerine hırka giymeyi tercih ettim

Eki Görüntüle 193578

ben çok beğendim
ama biraz koyu olduğu için renkleri anlayamadım :26::26::26:
bu ara hırkalar içine giydiğinden uzun giyiliyor zaten
hoş olmuş, hırkanın kuşağını biraz yan taraftan fiyonk yapmanı öneririm canım

inşallahhh :92::92::92::92::92::92:
55 haa, tebrik ediyorum
boyun uzundu sanırım senin :26: benim 1.66

Yok kiz ben kücüKüm. 1,64. Gecen ay stresli gecti, daha önce sporu cogaltmistim, birden kesmeme ragmen kilolar gitmeye basladi. briaz kendime geleyim spora basliycam yine. yeter ki geri almayayim. Darisi basina cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…