Bugün ne giydin? Çek görelim..

aysemm ilk kombinin hos tek gözüme carpan birsürü takilar oldu canim , cok taki sevmedigim icin gözüme abartili geldi, sadece kolye ile düsündüm hos geldi gözüme
ikincide hos hanim hanimcik bir kombin, zaten ceketide cikarmisindir ilerleyen vakitte :)

pelinkr elbisenin üzerine hirka fikri güzel , renk uyumu hosuma gitmedi benim sadece...

tatlim_10 acik acik renklerle bahar gelmis, bu pantalonlar benimde hosuma gitmeye basladi artik :) birtanede ben edinecegim sanirim , uyumlu buldum senide canim ,sadece degisik giyinmek istediginde bir önerim olacak üzerine kahve tonlarinda bir bluz veya badi cok hos duracaktir ....

minikdepresif benimde var böyle bir trencim cok yakismis üzerine hanim hanimcik bir kombin olmus ... ruhsatinda hayirli olsun ..

unuttugum varsa kusura bakmayin aklimda kalanlar bunlar derken darkom aklima geldi
canim bu tunigini kahve ile daha uyumlu buldum bir ara siyahla eklemistin sanirim... üzerindeki hirkanda tek renk kahve tonlarinda olsaymis tam süper olacakmis..

bugunluk bukadar
ha evet kontescigim bu pantalonlar genelde bu boyda oluyorlar canim , ben burda hep öyle gördüm ,senin dedigin gibide var ama böyllede oluyorlar o yüzden tuhaf gelmedi benim gözüme, hattta dün bir bayanda görmüstüm üzerine örgü bir bolero giyinmisti pantalonla ayni tonlarda ve icinde kahve dar bir badi vardi cok hosuma gitmisti kendileri
ne uzun yazdim :82::82:

Son düzenleme:

tatlim_10 çok uyumlu giyinmişsin çok güzelll

coook tesekkür ederim

darkolive: keske hirkanda kahve tonlarinda olsaydi...ama gerisi cok güzel

şu an biraz indirime girmiştir hırkalar
aklımda kahve tonlarını çok kullanıyorum zaten
almak şart oldu
elimde başka uzun hırkam olmadığı için böyle giydim
teşekkürler

canım muhabbetimize dayanarak eleştiriyorum kusuruma bakma; pantolonun yüksek bel olması gerekmiyor muydu? :26:
kombin güzel ama pantolonun duruşunu beğenmedim canım
yok bu tarzlar var
düşük belde de kullanan var çok

teşekkürler canım benimm
hava soğuk kız
üşürüm küçük hırkalarla

teşekkürler
alıcam bi tane kahve tonlu hırka sizin için

tatlım
pantolonun duruşu benim çok hoşuma gitti
kemerde çok tarz duruyor
topuklu ayakkabılarla da çok gözel olur haaa

bugün bi kızlar gördüm izmirdeyim bu arada
bu tarz bir pantolon giymiş
üstüne kalçanın alt boyunda incecik bir hırka
altında acı kahve, açık bantlı ayakkabıları vardı
harika görünüyordu
ama donmuştur herhalde, bugün izmir çok soğuktu

kontescim senin kombinini çook beğendim
tam baharlık iç açıcı vallahii
ama sanki kolyelerinden birini tercih etsen, daha iyi olurmuş :26::26::26:

bu aradaa gnydcim
o dediğin boyun çukuruna denk gelen taşlı kolyeler varya
onlardan çok arıyorum ben yaa
bi türlü bulamadım
sen birine demişsin yaa onlar iyi durur diye
bildiğin gördüğün bi yer var mı acaba :26::26::26:
kırmızı ve yeşili çok hoşuma gidiyor

tatlım10 çok uyumlusun çok beğendim, yazlık giyenleri görünce kıskanıyorum yaaa
depresifcim trencin çok hoş yakışmış sanada spor tarzından uzak tam bir dişi olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…