Bugün ne giydin? Çek görelim..

dün akşamki eğitimden sonraki pestilim çıkmış halimmm..

cok begendim canim, percemmi kestirdin? cok yakismis

Aşkım evet perçem kestim kendim yaptım biliyormusun aldım elime makası ve yaptım :60: ama sanırım güzel oldu TEŞEKKÜR EDERİMMM:54:
rüyamsın : canım keşke ayakta foto çekinseydin ya:59:
gamze belinay : pantolonun çok hoş beyaz giymek fizik ister o da sende var cnm :)

Oy oy oy kuzum çok teşekkürler bu güzel iltifatın içinnn :70:

güzel hos olmussun...ceketini önceki kombinindede begenmistim zaten

bence cok güzel cikmissin :46: hersey uyumlu ben cok begendim

elbisen güzelmis ama ayakkablarin daha bir güzel :61:

teşekkür ederim :15:
ayşemm çok uyumlu bir kombin olmuş beğendim :nazar:
jigsaw fizik güzel elbise güzel maşallah :nazar: çok belli olmuyor ama pudra rengi galiba çok beğendim elbisenin modelini çok sade ve şık :72:

aysem begendim fakat pantolonun iyi durmamis öyle... :26:
jigsaw elbisene bayildim, ayakkabilarinda cok güzel.. :81:
gamze_belinay gömlegin cok yakismis.. :34:
rüyamsin cok begendim canim, cantana bayildim... :69:

cokkkk tesekkurler :54: :54: :54:

$ÈsRa005.webp$ÈsRa008.webp$ÈsRa004.webp

:23::23::23::23:

$Resim 919.webp

Dünden bi kare bugünü çekmedim. garip bi şekilde duruyor gibi görünüyor ama arabaya dayanıyordum :)
Üstümde kemerle aynı tonda kahve bi mont vardı

Son düzenleme:
Yine Ben :nazar::nazar: Harika Bir hava var ee kaçarmı tabikide kaçmaz bu muhteşem ötesi hava, seviyorum böyle havaları:3: incecik giyiniyoruz rahat hareket eiyoruz, kışın kat kat giyinmekten robot gibi olduğumuzdannn YAZ BENİM HAVAMMMMMM:32:
$GAMZEE.webp

gamze çok hoş görünüyosun.fiziğinde çok hoş :nazar: ama şortunun içine çorap mı giydin ben mi yanlış görüyorum acaba

şortun içine çorabı ben pek yakıştıramıyorum canım ya. hani etek falan giyince ten rengi güzel oluyo ama şortun içine çorap giyince spor olan bişeyi klasikleştiriyomuş gibi oluyo. kişiden kişiye değişir tabi şortun içine çorap giymesen mükemmel görünürsün

teşekkür ederim canım düşüncen için, hani ten rengi ya pek bişi farketmez diye giydiydim ama birdaki sefere napıyorummm giymiyorummm tekrar teşekkür ettimm :70:

gamze_belinay : valaha şortun içine çorap süper durmuş bacaklarını daha hoş göstermiş bende bir 5 kilo daha versem bende şort giyip resim koycamda işte vermem lazım canım kombinin harika

düş : her zaman ki gibi çok şık ve güzelsin canımmm:49:

Back
X