kızlar yaa banada bi cevap verin güzel derseniz eteği alıcam karar veremiyorum lütfeeeeen
evet canım haklısın kombini banada zor gibi geldi ama yazlık fazla etek seçeneği bulamıyorum yaaa offf çok kararsızım
pakize canım cok guzel olmus ıkı resmınde.tarzlarımız bırbııne cok benzıyor hatta ılk kombınını yarın bende gıymeyı dusunuyorum.oglunlada supersınız masallah
efsuncum oğlumla resmimede baktın mı gözünden kaçtı sanırım
pakize85: ilk kombinini daha cok begendim..ikinci kombinindeki cantan hosuma gitti
hay masallah, anneye baküzerindeki shirt cokcok güzel bende istiyom ondaaan :)
bence etek güzel tam yazlik biraz daha uzun olsaymis dahada güzel olurmus...bence beyaz ve acik renklerle kombin edebilirsin
seni anliyorum. fiyati cok ucuk degilse al gitsin o zaman
canım çok daha güzelleri senin olsun bebeğim pembe dükkanda paylaşmıştım trendyoldan 9 tl almıştım
galiba 45 liraydı olmazsa biraz daha araştırayım ben uzun etek modelleri bulabilirsen fikirlerinize açığım
Eki Görüntüle 202845
Canım kahvaltı için pek uygun görmedim :26::26:
spor ama aynı zamanda dikkat cekici olabilirsin canım
dogru diyorsun pullar sabah kahvalti icin belki biraz abartili olabilir....beyaz renginde daha sade birsey olabilir ama
Eki Görüntüle 202846
buna benzer birsey mesela yada sade bir tisört
sende kusurunu bulmuşsun canım sabah sabah kahvaltı konseptinde allı pullu pek hoş olmaz tabiki yinede seni kırmak istemem karar senin :26:
Mesela sunlar gibi bir üst
altina koyu renkte bir kot vekisa siyah bi blazer hos olabilir...
teşekkür ederim kızlar fikirlerinize:86:
yaa canım tesettürlüyüm ve yazın giyebilmek için fazla bi seçenek bulamıyorum bu etekte bana farklı geldi hoş durabileceğini düşündüm çünkü bizler için hep aynı tarzda etekler var
Eki Görüntüle 202718 kızlar eşimin çalıştığı şirketin kahvaltısı var böyle giyinmeyi düşündüm sizce nasıll?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?