Bugün ne giydin? Çek görelim..

pakize canım cok guzel olmus ıkı resmınde.tarzlarımız bırbııne cok benzıyor hatta ılk kombınını yarın bende gıymeyı dusunuyorum.oglunlada supersınız masallah

pakize canım cok guzel olmus ıkı resmınde.tarzlarımız bırbııne cok benzıyor hatta ılk kombınını yarın bende gıymeyı dusunuyorum.oglunlada supersınız masallah

Çok teşekkür ederim ayşeeem oğlum benim dünyam tarzımız aynı seni takipteyim sekerim

bence etek güzel tam yazlik biraz daha uzun olsaymis dahada güzel olurmus...bence beyaz ve acik renklerle kombin edebilirsin

çok uzun değil boyu bileklerden bir karış falan yukarıda canım bende senin gibi düşündünm açık renklerle kombin olursa hoş olur diye düşündüm bu ara hep aynı tarzda eteklere denk geliyorum bu farklı geldi biraz :26:

Eki Görüntüle 202845

Canım kahvaltı için pek uygun görmedim :26::26:
spor ama aynı zamanda dikkat cekici olabilirsin canım

dogru diyorsun pullar sabah kahvalti icin belki biraz abartili olabilir....beyaz renginde daha sade birsey olabilir ama

Eki Görüntüle 202846

buna benzer birsey mesela yada sade bir tisört

sende kusurunu bulmuşsun canım sabah sabah kahvaltı konseptinde allı pullu pek hoş olmaz tabiki yinede seni kırmak istemem karar senin :26:

Mesela sunlar gibi bir üst

altina koyu renkte bir kot vekisa siyah bi blazer hos olabilir...

teşekkür ederim kızlar fikirlerinize:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…