- 20 Mayıs 2008
- 4.879
- 79
- 163
- 39
bazi arkadaslarin yoklugu bayaaaa belli oluyor
hadi kizlar beni yanliz birakmayiiiiiin....ekleyin kombinleriniziiiiiiii
Eki Görüntüle 204161
mrb kızlar. trendden son aldığım elbise geldi. her zaman ki gibi ekliyorum. kombin önerisinde bulunabilirsiniz.
Eki Görüntüle 204162 Eki Görüntüle 204163
elbise çok boldu kemeri bn taktım. yorumlarınızı bekliyorum
tatlim her zamanki gibi cok uyumlusun ama keske uzun bir kolye ile kombinleseydin...
pelinkr kemerle daha güzel olmus...
ben beğendim. elbisenin kesimi çan gibi olduğundan bol gelmiştir sana. bir sorum var içini gösteriyor mu? jüpon giymen gerekecek mi? beni trendden aldığım elbiselerde en çok sinir eden konu bu.
mrb kızlar. trendden son aldığım elbise geldi. her zaman ki gibi ekliyorum. kombin önerisinde bulunabilirsiniz.
pelincim beğendim ben bence kemerlede gayet başarılı:) güle güle giy
tatlim her zamanki gibi cok uyumlusun ama keske uzun bir kolye ile kombinleseydin...
pelinkr kemerle daha güzel olmus...
gayet uyumlu cnm.tek dikkatimi çeken tunik biraz fazla uzun gibi. üst tarafını çok uzun, bacaklarını kısa göstermiş. ama fotodan da kaynaklanıo olabilir:26:
bazi arkadaslarin yoklugu bayaaaa belli oluyor
hadi kizlar beni yanliz birakmayiiiiiin....ekleyin kombinleriniziiiiiiii
Eki Görüntüle 204161
tesekkür ederim.. evet biraz sade bir kombin oldu [
sagol canim evet dogru tunik biraz uzundu bacaklari kisa göstermis...
bu arada senin ekledigin elbisen cok hos daha kalin güzel bir kemerlede deniye bilirsin
cnm elbise çok tatlı şeker kız gibi olur insan o elbiselerin içinde kemer kesinlikle takma kemersiz daha hoş böyle elbiseler bol olur cnm
pelincim elbise çok yakışmış kemer gayette güzel olmuşçok beğendim canım
pelinkr elbiselerde pişti oldukbenimde bugün geldi bu elbisem standart bedendi baya bol ama ben beğendim bu bolluğunu güzel duruyor bronzlaşınca hoş durur hem sıcaklarda yapışmaz insana sende güle güle giy canım , bana iç gösteriyor gibi gelmedi ama yaa baya kalın hem iki katlı :44:
darko azmini takdir ettim birkez daha fiziğn süper olmuş giydiklerinde çok yakışmış gerçekten
tatlım10 taytlı kombinleri severim güzel durmuş sende de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?