Bugün ne giydin? Çek görelim..

teşekkür ederim tatlim straptezimin önünde pullar var dikkat ettiysen sabah sabah dikkat çekici olurmu başka bişeymi giysem diye düşündüm:44:

dogru diyorsun pullar sabah kahvalti icin belki biraz abartili olabilir....beyaz renginde daha sade birsey olabilir ama

buna benzer birsey mesela yada sade bir tisört

teşekkür ederim tatlim straptezimin önünde pullar var dikkat ettiysen sabah sabah dikkat çekici olurmu başka bişeymi giysem diye düşündüm:44:

sende kusurunu bulmuşsun canım sabah sabah kahvaltı konseptinde allı pullu pek hoş olmaz tabiki yinede seni kırmak istemem karar senin :26:

cok hoşşun ya :) guldurdun benı

kulübün sultanı@ o eteği pek beğenmedim ben ama üzerinde duruşu ve kombini önemli tabii sen üzerinde güzel duracağını düşünüyorsan al cnm

Son düzenleme:
kulübün sultanı@ o eteği pek beğenmedim ben ama üzerinde duruşu ve kombini önemli tabii sen üzerinde güzel duracağını düşünüyorsan al cnm

yaa canım tesettürlüyüm ve yazın giyebilmek için fazla bi seçenek bulamıyorum bu etekte bana farklı geldi hoş durabileceğini düşündüm çünkü bizler için hep aynı tarzda etekler var

insallah canim. bende ekliycem bu ara düzgün giyinmeye meyilliyim kilolar ne durumda ? resimde gördügüm kadariyla süpersin

teşekkürler canım doğumdan önce 52 kiloydum çok zayıf duruyordum şimdi 57 kiloyum hedefim 54-55 arası boyumda 1,69-1,70 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…