7 aylık oldu canımm..Jade, ne kadar oldu oglusun ? Cok hos duruyorsun, seker gibi göbis bile yakismis.
teşekkür ederim canım saçım röfle... boya değil kuaförüm ayarlıyo rengini hiç bilmiyorum...bayadır boyatamadım dipleri baya geldi...cnm masallah çok yakışmış hamilelik kaç aylık oldun elbisende çok güzel olmuş bu arada saçlarının rengide çok güzel ne renk cnm istediğim tonda
bugün ben...
badim ne kadar belli olsada sırf danteldi içimde siyah badim vardı...
Elbise :Cavalli /nişantaşından
1.700.00 YTL
Ayakkabırada
650.00 YTL
41
çok güzel ve uyumlu olmussun cnm siyahı çok seviyorum dantel badiden bendede siyahı modeli farklı çok severek giyiyorum bu arada çok zayıf görünüyosun fiziğin çok hoş kaç kilosun
Elbise :Cavalli /nişantaşından
1.700.00 YTL
Ayakkabırada
650.00 YTL
41
kızlar bu yıl puantiye çok modaaaaa:81::81::81:
uzun zamandır kombin ekleyemiyodum bugün böyleydim beyaz konvers vardı ayağımda beyaz saatimide takıcaktım ama annemlerde kalmışEki Görüntüle 211407 Eki Görüntüle 211408 Eki Görüntüle 211409
cok hos olmussun ayaginda ne renk vardi?
ben sevmiorum pointillet li kiyavetleri ama sana cok yakismis saclarinda cok guzel olmus
cok uyumlusun canim beyaz skinny cok yakismis
uzun zamandır kombin ekleyemiyodum bugün böyleydim beyaz konvers vardı ayağımda beyaz saatimide takıcaktım ama annemlerde kalmışEki Görüntüle 211407 Eki Görüntüle 211408 Eki Görüntüle 211409
bugün ben...
badim ne kadar belli olsada sırf danteldi içimde siyah badim vardı...
tek kelımeyle harıka gorunuyorsun.gunluk kıyafetlerın nasıl onlarıda merak ettım dogrusu.
Buyrun günlük bir kıyafet
Eki Görüntüle 210286 Eki Görüntüle 210287 Eki Görüntüle 210285
ay canım ya stille ilgili yarışma programları çıktı ya sen onlara katılmalısın
begendiiiiiiiimmmmmm bu tarz seyler bence sana dahada yakisiyor tam yasina uygun.....acik renkleri seviyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?