Bugün ne giydin? Çek görelim..

herkese maşallah ama içlerinden tek bir kişiye yorum yapıcam çünkü azmi beni çok mutlu etti
month : canım sen nasıl kilo verdin öyle nasılda yakışmış zayıflık biliyosun beraber kilo veriyoduk senle maşallah sana yaa çok süper olmuş fiziğin devamını bekliyorum bu azmin başarının tebrik ederim

çoooooook teşekkür ederim cnm beni çok mutlu ettin evet cnm bütün kıştan bu zamana kadar uğrastım yemedim az yedim 6dan sonra bişey yemedim fazla yagdan fazla tatlıdan uzak durdum kepek ekmeği günde 2 bazen 3 dilim yedim günde 3litre su içtim günde 3fincan yeşil çay içtim hedefim 60 olmaktı ama eşim vermiyo bende 65 yada 63 olsam yeter şuan 67 kiloyum daha vermem lazım ama 38 beden oluyo bana nasıl oluyo bende bilmiyorum sende baya zayıflamıssın ama 62 kilo olmussun keşke bende öyle olsam insallah bari 63 olayım yeter fazla zayıflığı eşimde bende sevmiyoruz bu aralarda kaçırdım kendimi hamur işleri falan kendime gelmem lazım

Aysemmm cok sik olmusun canim :)
Nightwalker, cok guzel ve sik bir kadinsiniz ve zevkiniz super, resimlerin birbirinden guzel.
ama Tatlim_10 in sordugu soruyua cikcasi bende merak ettim :) benimde gozume batti.

Kizlar uzun aradan sonra yine resim ekleyim dedim. Resim gecen aydan kalma, ama bugun ki kombinasyonum aynen boyle'di

süper olmuş bence.
Zaten fizik olunca bi çok şey yakışıyor.
Ayakkabılarına özellikle bayıldım onların bende burnu açıkları var ama öyle dolap bekliyor bi türlü çarşıya çıkarken giyemedim hoşuma gidiyor ama etrafımda biri topuklu giymeyince rahatsız oluyorum bende
kıssadan hisse süper görünüyorsun.birde nazar boncuğu benden :)

tesekkur ederim canim benim :)
Bende bu ayakkabilari giymeye cesaret edemiyorum cogu zaman, ozelikle carsiya cikarken hemen en rahat olan ayakkabilarimi tercih ediyorum. Fazla giyemesemde yinede topuklu ayakkabi almaya devam ediyorum

Burcucum muhtesemsin, 41 kere masallah ! Özledik resimlerini, insanin gözü gönlü aciliyor ...

bu da benden

Son düzenleme:
Güzel mesajlarınız için çok teşekkür ederim.

Resimleri çektiğim gün veya ertesi gün buraya ekliyorum.Saçıma gelince sadece 1 eklediğim resimde topladığım için yanıltmış olabilir diğer şeyler fotograf makinesinin çekimiyle ilgili gün ışığı veya flaş ile ile ilgili (cep telefonu ile çekmiyorum) uzun veya kısa gibi görünmesi kuaförün taraması ile ilgili.
hepsi güncel

Bu sabah (cep telefon çekimi)

canım yorumun ıcın tesekkurler.fizigin cok guzel bendede var aynı pabuclardan burnu acık olanı.cok şık duruyorlar.herseyın yakısmıs canım.

yuzun cok guzel kullandıgın fondaten yada pudra markası ogrenebılırmıyım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…