Bugün ne giydin? Çek görelim..

Allah uzun ömürler versin, oglusun iyiki dogmus. Iki seker birarada güzel vakit gecirmissiniz belli. Allah dualarinizi kabul etsin,oglusunu öpüyorum

teşekkür ederim cnm aminnnn.... evet cnm güzel vakit geçirdim eşim ve oğlumla...diğer resmi şimdi ekledim resmin boyutu büyüktü hizliresim sitesinden ekledim onada bak istersen tatlım

Son düzenleme:
o kadar doluyumki bişekilde içimi dökmeliyim,oğlum canım yavrum hergüne vücudunda o allahın cezası hastalığın yeni oluşan bi lekesiyle uyanmak ölüm gibi bana keşke en azından bi tedavi olsaydı şimdi anlıyorum anneliğin ne kadar zor olduğunu canımıniçi yerinde ben olsaydım keşke sen çok küçüksün böyle büyük bi yükü nasıl kaldırırsın sabır ya rabim sabır

ne kusuru.. hayrola neyi var oglunun ? umarim bir caresi vardir

çok merak edıyorum aceba gerçekten hepiğniz birbirinizi muhteşemmi buluyorsunuz yoksa gerçekten hiç tanımadıgınız kişilere yağcılık mı ypıyosunuz çozemedımmm yaaanneee bır kaç kişi kım ne gıyınse ahh muhteşemmsiiinnn ooo myy gooooddddddddd harıkasın bune yaaa benden demesı bagzılarınızz acayıp iğrenç giyiniyorsunuz lütfen biraz modayııı takıp edııınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…