elbisen çok güzel özellikle göğüs kısmı çok güzel ama o terlikler hiç olmamış altına renk açısındanda uymamış çantada olmamış...göz makyajın çok güzel olmus kirpiklerini nasıl büktün rimellemi yoksa kıvırıcıylamı kıvırdın çok güzel duruyo
SeLamm herkese =)
Bugunden deiL ama C.tesi gününden bi fotoğraf da benden..açıLışı yapiim dedim =)
Eki Görüntüle 213928 Eki Görüntüle 213930
SeLamm herkese =)
Bugunden deiL ama C.tesi gününden bi fotoğraf da benden..açıLışı yapiim dedim =)
ayakkabılar çok güzel.SeLamm herkese =)
nightwalker valla gerçek olamayacak kadar kusursuz duruyosun.burnun estetikmi?
SeLamm herkese =)
burcucum : canım o nasıl fiziktir öyle maşallah ayakkabılara bittim hele saçlar süper yaaaa
efsun : canım ceketin ve babetlerini çok beğendim çok tatlı olmuşsun
esra8 : tatlım çanta hariç kombinin gayet güzel ve uyumlu
ayşemmm : tam yaz kombini :) valaha çok beğendim en çok ta ayakkbılarını çok beğendim çok yakışmış
o0_ burcu : maşallah manken gibisin yaa elbisenin rengi süper acaba kaç kilosun canım bide boyun kaçın
samanta : elbisenin rengi tam yaz için ve sanada çok yakışmış canım ama ben ayakkabılarını beğenmedim ya
lilapause : elbise çok şık sende öyle ama göbek çok belli ya zayıfla yada korse giy tatlım yoksa güzel durmuyo yani:26:
aysemmmm : ceketini çok beğendim canım çok havalı olmuşsun gri pantolonda çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?