Bugün ne giydin? Çek görelim..

hahahha çok güldüm yahu :) Ne realist bir yorum bu böyle :) Katılmadan edemeyeceğim

begeni modayi takip etmekten ibaret degil ki. zevk meselesi. ayrica tanimakla ilgisi yok bunun, disarda güzel ve iyi giyinen birini görünce de insan wow diyebiliyor. burada herkes elestiriyor da begeniyor da. begenmedigin seyi direkt elestirirsen, o kisi de bunu dikkate alir, belki bir katkin olmus olur ona..

moda diyede saçma sapan kıyafetleri asla giymem ben beğendiğim kıyafeti giyerim kendime yakışanı giyerim...ayrıca beğenmediğimizede yorum yapıyoruz daha dikkatli okusaydın keşke beğenmediğimizede şu şöyle olmuş bu böyle olmuş diyoruz efsun arkadasımızın dediği gibi dısardada güzel giyinen birine ay ne güzel giyinmiş ne kadar şık diyoruz ayrıca burda kimsa rüküş giyinmiyo herkez gayet güzel ve şık hoş giyiniyo herkez bakımlı kıyafetlerde fiziklerde süperdir beğenmiyosanda bu topiğe girmezsin olur biter

sen de iğrenç bir TÜRKÇE kullanıyorsun yalnız, bence güzel giyinip giyinmemekten çok daha önemli.

Son düzenleme:
kimse tanımadığı kişilere yağcılık yapmaz niye yapsınki.......

şu kelime hiç hoş kaçmamış. ayrıca aceba değil acaba. hepiğniz değil hepiniz. yaaanneee değil yani. bağzılarınız değil bazılarınız olacak. bence siz modayı takip etmek yerine elinize bir sözlük alıp okuyun. bu kadar ağır eleştirilmez. tamam uygun giyinmeyenler oluyor evet ama ağır bir üslupla değilde güzel bir dille uyarabilirsiniz. burda ki insanların yaptığı gibi...

Elbise :Cavalli /nişantaşından
1.700.00 YTL
Ayakkabı rada
650.00 YTL

41

teşekkürler cevabınız için :)
woow bu kadar olucağını tahmin etmemiştim ama değmiş gerçekten cavalli sonuçta adam işini biliyor siz de maşşallah çok güzel taşımışsınız:)
öğrenci bütçemden çıkınca bana da nasip olur inş:)
iyi günler... :)

amacım tartışmaya girmek değil , kimseden taraf değilim ama madem Türkçe kullanımı söz konusu,affınıza sığınarak söylüyorum ki siz de yanlışlık yapmışsınız doğrusu 'buradaki' olmalı diye düşünüyorum.mutlu paylaşımlar.

kusura bakma oda kadı kızında kusur kalsın. teşekkür ederiz

böyle kocaman desenleri olan elbiseleri sevmiyorum ben ama şu göğüs kısmındaki yeşil tonuna bayıldım..
Birde elbise model olarak güzel keşke tek renk olsaymış...
Terlik mi desem ayakkabımı desem bulamadım :)
her ne ise rengi güzelmiş ama benim tarzım olmayan bi model onun için bi yorum yapamıcam..
Göz makyajını eklemişsin ona da bi yorum yapayım :)
Güzel olmuş fakat rimelin topaklanmasa daha hoş durabilirmiş.

Terlik canım :) Ben küçüklüğümden beri bayılırım bu terliklere ya. Rimel konusuna katıldım aynen, ikinci katı sürerken daha sık ucu olan bir fırçayla sürüyüm en iyisi sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…