çok merak edıyorum aceba gerçekten hepiğniz birbirinizi muhteşemmi buluyorsunuz yoksa gerçekten hiç tanımadıgınız kişilere yağcılık mı ypıyosunuz çozemedımmm yaaanneee bır kaç kişi kım ne gıyınse ahh muhteşemmsiiinnn ooo myy gooooddddddddd harıkasın bune yaaa benden demesı bagzılarınızz acayıp iğrenç giyiniyorsunuz lütfen biraz modayııı takıp edııınn
bi haftasonumuz var bide tatiller değilmi,
çok merak edıyorum aceba gerçekten hepiğniz birbirinizi muhteşemmi buluyorsunuz yoksa gerçekten hiç tanımadıgınız kişilere yağcılık mı ypıyosunuz çozemedımmm yaaanneee bır kaç kişi kım ne gıyınse ahh muhteşemmsiiinnn ooo myy gooooddddddddd harıkasın bune yaaa benden demesı bagzılarınızz acayıp iğrenç giyiniyorsunuz lütfen biraz modayııı takıp edııınn
sen de iğrenç bir TÜRKÇE kullanıyorsun yalnız, bence güzel giyinip giyinmemekten çok daha önemli.çok merak edıyorum aceba gerçekten hepiğniz birbirinizi muhteşemmi buluyorsunuz yoksa gerçekten hiç tanımadıgınız kişilere yağcılık mı ypıyosunuz çozemedımmm yaaanneee bır kaç kişi kım ne gıyınse ahh muhteşemmsiiinnn ooo myy gooooddddddddd harıkasın bune yaaa benden demesı bagzılarınızz acayıp iğrenç giyiniyorsunuz lütfen biraz modayııı takıp edııınn
Elbise :Cavalli /nişantaşından
1.700.00 YTL
Ayakkabırada
650.00 YTL
41
şu kelime hiç hoş kaçmamış. ayrıca aceba değil acaba. hepiğniz değil hepiniz. yaaanneee değil yani. bağzılarınız değil bazılarınız olacak. bence siz modayı takip etmek yerine elinize bir sözlük alıp okuyun. bu kadar ağır eleştirilmez. tamam uygun giyinmeyenler oluyor evet ama ağır bir üslupla değilde güzel bir dille uyarabilirsiniz. burda ki insanların yaptığı gibi...
çalışırken sildim
amacım tartışmaya girmek değil , kimseden taraf değilim ama madem Türkçe kullanımı söz konusu,affınıza sığınarak söylüyorum ki siz de yanlışlık yapmışsınızdoğrusu 'buradaki' olmalı diye düşünüyorum.mutlu paylaşımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?