Eki Görüntüle 223135 Eki Görüntüle 223132 Eki Görüntüle 223133
eteklı resmımı hıc begenmedım ama ekledım etegım sankı bıraz daha uzun olmalıymıs gıbı geldı.
eteklı resmımı hıc begenmedım ama ekledım etegım sankı bıraz daha uzun olmalıymıs gıbı geldı.
ceket cok guzel neredn aldın
tesekkür ederimceketi almanyada bir magazadan aldim ismini hatirlamiyorum malesef
BU ARADA YURTDISINDA YASAYAN ARKADASLAR BILIR ÖZELLIKLE ALMANYANIN HAVASI BIRGÜN ÖYLE BIRGÜN BÖYLE TÜRKIYE GIBI HERGÜN CAYIR CAYIR YANMIYOR
TABI YURTDISINDA YASAMAYANLAR BILEMEZZZZZ
renk uyumun cok güzel,. acik renkleri iyi de tasiyorsun. aslinda kombinin cok sade, göz yormayan, sade ama shik ve rahat bir kombin olmus.
bluz teninin sacinin rengine cok uygun bir secim olmus. cok da güzel eglenilmis belli ohh :) neyle daha iyid urur bilmiyorum ama beyaz pantolon olmamis pek, yada o kesimdeki bir beyaz pantolon..
tşk ederim beyaz değil krem gibi acık pudra gibi aslında ben son dakikada aldım daraltıracağım sanırmlikralı olduğu için biraz bollaştı ilk giydiğimde daha hoştu paçalarda dar olsa iyi olcak gibi katılıyorum eğlendik cnm saol :))))
canim 1. ve 2. kombinin cok iyiler, 1.ide renk uyumu cok iyi, ikincisinde mercan ceketin wow ama güzel de kombinlemissin.
3. resimdeki renk olarak olmamis. etegin boyunda sorun yok da, o etegi kombinlemesi zor.. o kombindeki bilekliginin rengi hicc olmamis.. bence o etegi bir de farkli dene, mesela icine incecik krem yada siyah bi bluz giy, etegin icine sok, bele dikkati cekip güzel bir kemer ve ayakkabi olarak da az topuklu ayakkabi yada sandalet tercih et. yani dene, o zor bi parcaya benziyor nasil durur bilemiyorum...
yorumun ıcın tesekkurler canım.senın dedıgın gıbı denıcem en kısa zamanda gercekten o etegı nasıl gıyecegımı bılemıyorum.
Aysemmm kirmizi ceketin cok guzel, tatlim_10 senin kombine bayildim, cok hos olmus.
Bende dun oglen boyleydim kizlar, yagmura yakalandiktan sonra uzerimi degismek zorunda kaldim :S
Aysemmm kirmizi ceketin cok guzel, tatlim_10 senin kombine bayildim, cok hos olmus.
Bende dun oglen boyleydim kizlar, yagmura yakalandiktan sonra uzerimi degismek zorunda kaldim :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?