Bugün ne giydin? Çek görelim..

Canım kolyeni çok merak ettim. Onuda yakından görseydik keşke
tabikide yakincan cekim yaptim :)

Artık konuyu dağıtmayalım ve konu kapsamında yorum yapalım diyorum ve
kolye gibi melek gibisin, özelliklede boğaz manzarası ile diyerek başlıyorum.

Selayhus, kolyen tam net belli degil ama cok guzel gorunuyor..

sagolun kizlar..

burcucum hos bir kombin olmus, son pozda tam bir bomba olmus :)

soyle_olric cok sirin ve tatli olmusun canim :))

Bugun boyleydim, biraz basit ama herneyse. Bugun sinavhaftamin son gunuydu, artik bakimsiz gunlerimi geride birakiyorum

bayıldım çok güzel bi tarzın var fizik güzel olunca ne giysen yakışıyo boyun ve kilon kaç çok merak ettim cnm çok güzelsin ayrıca hiçte bakımsız gibi durmuyosun

Çok güzelmiş canım kolyen. Çok beğendim. Güle güle kullan. Üstünde paralansınmı denir nedenir bilemedim

Cok sagol canim ,BARBIEVEKEN imin hediyesi ,cok severek kullaniyorum bende... burdanda kendisine tekrardan tesekkür ederim

haha :) nightwalker fake ciktigina göre rahat rahat 44 beden cüssemi ekleyebilirim D

upuzuuun bir aradan sonra , bugün benn ..

Eki Görüntüle 219952

buda gecen haftadan minik kizimm ipek..
Eki Görüntüle 219953

Çok özlemişim SELAYHUSUMU ve AŞKİTOMU maşallahikinizedee bebişide yerim benonada kocamaaan bir maşallah annesi gibi oda kokoş

Burcular hep mi güzel oluyor Burcucum ve oo burcu oo maşallah

vay canına siteye ve bu bölüme girmeyeli epey olmuş resmen evrim geçirmiş sitem..=))herkese selam burcu dikkatimi çekti ilk etapta fıstık gibisin kız maşallah sana emi..=))iyi geceler ..herkeslere..

hepinize cok cok tesekkür ederim tatli yorumlariniz icin,
selayim sende cok ho$sun herzamanki gibi canim , kolyenide kiskandim ayricaa :))

burculari bende begeniyorum yaf masallah fistik gibisiniz .. cuvalda giyseniz abes durmaz size eminim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…