bnnu: ben bu kombinini cok begendimhele boleron cooook seker...ayakkablarinda cok güzel...bence hos bir kombin olmus
0o_burcu_o0: etegin hos ama üst tarafi biraz spor gibi durmus...ama yemek icin uyumlu bir kombin olmus :34]
deepinside86: tam yazlik bir elbise... renkleri az daha acik olsaymis daha güzel olurmus
Eki Görüntüle 230229
bu da dün nargile kafeye giderkenki halim, eteğim o kadar kısa değil ama oturduğum için biraz toplanmış yukarı
ne rüküshü gayet hosh. hem sence gencsin. ne güzel genc yasta annesin.
Sağolasın canım,ama pek te genç sayılmam..38 yaşındayım..Biraz geç anne olabildim...
cnm yanlis anlamazsan, bu etek nargile cafélik degil bence cünkü rahatca oturulacak bir ortam. Baska yerlerde olur da oraya olmamis bence. Ama bluzunu cok sevdim, altina siyah veya jean pantolon giyseymissin keske. yada biraz daha shik duracaksa siyah bir etekle siyah ince coraplar.. oje olarak taba rengi cok hos dururdu, aksesuarlarda birbiriyle pek uyum icinde degiller. kolye bu kombine olmus bence ama diger aksesuarlar fazlama geldi.
bnnu: ben bu kombinini cok begendimhele boleron cooook seker...ayakkablarinda cok güzel...bence hos bir kombin olmus
İkizlerimi doğumdan tam 1 sene sonra ben de foto koyayım... pazar günü bebişlerimin doğum günündeyken eşim çekmişti..umarım çok rükuş demezsinizSizler kadar zevkli giyinemem zaten..Sizin gençliğiniz yeter :)
evet cnm haklısın , gerçekten de biraz rahatsız oldum otururken ama yanımda acil durum şalı vardı onu örttükten sonra rahat rahat oturdum :) taba reni oje aklıma gelmemişti iyi ki söyledin, bu bluze gerçekten iyi gider
bu da bu günden sapsade halimayakkabılarımı ve çantamı çekemedim üşendim topuklu açık bej ayakkabımla geçen günki çantam vardı ilaveten
Eki Görüntüle 230618
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?