Bugün ne giydin? Çek görelim..

Siradan bir gün..

malesef bende begenmedim.tayt o etegin altinda güzel durmamis, onun yerine kot pantolon olsa sirf iyi olurdu, yada beyaz bir pantolon, mavi aksesuarlar. ayrica tayt alttan giyilecek cins / bedende degil. siyah dar biraz daha kisa bir tayt o etek ve renkli mesela pembe bir tisört cok güzel durabilir..

kirmiziiiiiiiiiyiii cok seviyorum üst tarafi pek belli olmasada cok seker bir kombin olmus...babetlerinde cok hos
bir cantani uyumlu bulmadim rengi tam belli degil ama siyah veya kirmizi olsaydi daha hos olurdu diye düsünüyorum

teşekkür ederim tatlım..belli olsun diye yakındanda cektim ama ancak bu kadar oldu çantam vizon rengi haklısın siyah canta daha iyi olurdu ama ben küçük çanta takmak istedim siyah cantam baya büyük tuniğim rengi narçiçeği.. kırmızı ve her tonunu bende cok seviyorm.

Kızlarr bende geldm aranıza.. Hem yorum yapıcam hemde arada giydiğim şeyleri bende koyucam.

0o_burcu_o0 : Eteğine bayıldım. Üstüne beyaz birşey giymen seni daha şık ve bir okadarda hem dikkat çeken hemde sade biri yapmış harikasın canım..

RaziyErkan : Herkesinde dediği gibi o tayt o eteğin altına hiç gitmemiş. Etek gayet güzel hoşuma gitti. Tişörtünde sade ve güzel. Fakat o tayt ya hiç giyilmemeli yada biraz daha kısa olmalı boyu ve babet yerinede cok az topuklu bi ayakkabı tercih edilmeli..

Guher : Kırmızı&Siyah uyumuna bayılırım. Üstündeki hoşuma gitti... Taytlada bütünleşince güzel olmuş. Ayakkabıda uyumlu. Bir tek sorun; çanta.. Rengi gitmemiş...

Hosgeldin
......

kontes : nerelerdesin canım yaa açıkcası kombinini hiç beğenmedim ama o nasıl zayıflamadır öyle yaaa maşallah tebrik ederim seni nasıl zayıfladın yaaaaaaa

topiğe arada girip bakıyordun nightwalker mıdır nedir onun şokundan sonra yorum yapıp foto eklicem
guher kırmızılar çok şeker olmuş çantan siyah olsaymış tam bitermiş ama böyle de göz yormamış
oo_burcu_oo çok zarif gözüküyorsun ...
raziyerkan bence de taytın olmamış kombinine sanki affet
gamze belinay beyaz bermuda sanırım o kombininde tshirtne bayıldım çok güzel yaka kısmı
eskilerden tanıdığım tatlım_10 yağmurlu pazar kombininin ayakkabıları çok hoş kombinini daha zarif göstermiş
yine eskilerden tanıdığımselayhus salaş kombininde bence çantan yine çapraz askılı ama beyaz olsaymış kombin tamamdır . çok rahat ve güzel gözüküyorsun ...

kontessss gelsen de topiğe daha da renk katsan ya küpelerini çok beğendimmmm

Son düzenleme:
tesekkür ediyorum kızlar begenmenize cooooookkk sevindim buda dün aksamki arkadaslarla yemegimizden :)
bulanık biraz kusura bakmayın :)

Son düzenleme:
bnnu şirin bir kombin , ceketin hoş, ayakkabılarda güzel ama bu kombin için abartı olmuş bence
deepinside86 şirin bir elbise yakışmış beğendim
burcu kombinden çok fiziğin çekiyor dikkatimi herzaman ama bu resimde bacakların bir tuhaf çıkmış :18: etek güzel birşeye benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…