Siradan bir gün..
kirmiziiiiiiiiiyiii cok seviyorumüst tarafi pek belli olmasada cok seker bir kombin olmus...babetlerinde cok hos
bir cantani uyumlu bulmadim rengi tam belli degil ama siyah veya kirmizi olsaydi daha hos olurdu diye düsünüyorum
Kızlarr bende geldm aranıza.. Hem yorum yapıcam hemde arada giydiğim şeyleri bende koyucam.
0o_burcu_o0 : Eteğine bayıldım. Üstüne beyaz birşey giymen seni daha şık ve bir okadarda hem dikkat çeken hemde sade biri yapmışharikasın canım..
RaziyErkan : Herkesinde dediği gibi o tayt o eteğin altına hiç gitmemiş. Etek gayet güzel hoşuma gitti. Tişörtünde sade ve güzel. Fakat o tayt ya hiç giyilmemeli yada biraz daha kısa olmalı boyu ve babet yerinede cok az topuklu bi ayakkabı tercih edilmeli..
Guher : Kırmızı&Siyah uyumuna bayılırım. Üstündeki hoşuma gitti... Taytlada bütünleşince güzel olmuş. Ayakkabıda uyumlu. Bir tek sorun; çanta.. Rengi gitmemiş...
yorumlarımın altına fotom
bu günden ben gezmelik ama tabi yağmura yakalanma korkusuyla erken biten gezmelik
Eki Görüntüle 229484 Eki Görüntüle 229485
tesekkür ediyorum kızlar begenmenize cooooookkk sevindimbulanık biraz kusura bakmayın :)buda dün aksamki arkadaslarla yemegimizden :)
Eki Görüntüle 229491
her yere gidilir zaten bu kiyafetle. shik stilettolarla gece bile giyilir. sirin gözüküyorsun
bnnu şirin bir kombin , ceketin hoş, ayakkabılarda güzel ama bu kombin için abartı olmuş bence
aa bu o bolero/ceket dimi ? cok güzel olmus renkler cok uyumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?