- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
- 158
gördügüm kadariyla harika bir kombin. özellikle saatin ve cantan kombini zarif kilmis. süper
kontess den sevgilerle ...
Bekleyin beni agustosta dönecegim, gidisim sessiz olmustu ama dönüsüm 100bin kombinleMuhtesem olacak diyor...
Elciye zeval olmaz diyerekten resmi ekliyorum :)
Eki Görüntüle 227583 Eki Görüntüle 227584
KONTESS den sevgilerle ...
bekleyin beni agustosta dönecegim, gidisim sessiz olmustu ama dönüsüm 100bin kombinlemuhtesem olacak diyor...
elciye zeval olmaz diyerekten resmi ekliyorum :)
KONTESS den sevgilerle ...
bekleyin beni agustosta dönecegim, gidisim sessiz olmustu ama dönüsüm 100bin kombinlemuhtesem olacak diyor...
elciye zeval olmaz diyerekten resmi ekliyorum :)
tesekkür ederim fakat gayet acık ne renk oldugu elbisemin üst kısmı beyaz, etegi leopar deseniKontese aksam bende yorum yapmamistim ... malesef begenmedigimi bu aksam kendisine söyliyecegim ...pantalon cok bol durmus, üst kismi normalde bol oluyor bunlarin ama bu dahada fazla bol olmus.. bacak arasi tuhaf durmus ... badi pantalon renk uyumu güzel , cantayi sevmedim bunu eskidende söylemistim sanirim kendisine :)) birde böyle pantalonlarin altina gladyator sandaletleri birde burnu acik tam ayak bileginde son bulan botlari cok yakistiriyorum... birde bütün arkadaslara katiliyorum cok güzel forma girmis..
00 burcu 00 resimlerin renkleriyle oynadigin icin malesef hangi renk olduklarini tam anliyamadim ama fizigine yakismis giyindiklerin , .
tesekkür ederim fakat gayet acık ne renk oldugu elbisemin üst kısmı beyaz, etegi leopar deseni
Bana gore gayet acik olmadigi icin dusuncemi belirttim bir art niyet olmadan ... Herkesde bir savunma kalkani anlam veremedigim ...
Orjinal rengi buysa bir onceki mesajimi okumadim sayarsin. Iyi paylasimlar...
ben Kontesimi çok özlemişim Kıyafeti umurumda değil Onun duruşu yeter Bu arada mankenler kadar zayıf görünüyor bravo onun azmine Şapka çıkartılır
OOBURCU=Her zamanki gibi kıyafetin çok hoş ve yaşına uygun
İkinizede maşallah
Siradan bir gün..
Siradan bir gün..
Aynı fikirdeyim tayt giyilmese çok hoş olacakmış
Bende pek beğendiğimi söyleyemicem...
o tayt bi kere kesinlikle olmamış...
uzunluğundan yada renginden değil ben etek altına taytı yakıştıramıyorum...
sadece eteğini ve ayakkabılarını beğendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?