topuklu siyah ayakkabi edinmem gerek en acil yollusundan bebegim yaa ... kesinlikle öyle daha iyi olacaktir ...
kiz delisin hic böö gelirmi bakmaya doyamiyoruz biz selimle sana :)) ayrica yüzün kapali taniyor seni :60
kırmızısevenhatun kombinin çok güzel bencede ama o etek zaten ağır gömlekle dahada ağırlaşmış bence daha modern bi üstle kombinleörneğin alt tarafı kısa salaş tişörtlerle ayy erkekler bu tarz giyimi hiiç sevmiyorlar uzun etek bilmem ne , sinir oluyorum senin sevgilin ne diyor bu kombinlere?
bayramlık falan değil öylesine bir kombinbu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
Yorum yapan ve begenen arkada$lar çok te$ekkür ederim....yüreginize saglik herzaman güzel $eyler yazip beni mutlu ediyorsunuz çok sagolun
etek kendim yaptim...
Eki Görüntüle 250796
bayramlık falan değil öylesine bir kombinbu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
Eki Görüntüle 251141
bu da benim "1970'lerden bugüne sünnet" konulu kombinim
nedenini de hemmen açıklıyorum. altımdaki eteği anneannem dayımın sünnetinde giymiş. ben de sabah çok moda olduğunu gösteriyordum ki "aaa bu var ben de var..!" diyerek koşturarak gitti ve ta daaa! bugüne sünnet ne alaka onu da açıklıyorumsene 2011 torununun yani kuzenimin sünnetinde giymeyi planlıyordu ki, ben kaptım ve ilk olarak bu kombin çıktı.
kimilerinize göre belki biraz demode gelebilir ama ruhum 1980lerden ileride yaşayamıyor malesef
Eki Görüntüle 250649 Eki Görüntüle 250650
fotolar acele çekildiğinden renkler tam yansımamış...
lacivert bluz,beyaz etek,lila çanta,lila tonlarında saç aksesuarı,beyaz küpe...
sandalet olmadı bence,farkındayımlakin valizden çıkan en uygun şey bu oldu:18:
Eki Görüntüle 249953
aynı bluzu bir de pazar brunch'ı için şöyle spor kombinlemişliğim vardır; Eki Görüntüle 249954
kontes sen kaç kilo oldun kızz :S
bu ne zayıflık böyle..
valla bi tartı 60 diyor diğeri 58 diyor
anlamadım hangisi doğru
çook daha zayıflamış gözüküosun ya maş. sıkılaştın heralde. spor filan yaptın mı ??
maş. tatlım ya tarzın çok hoş.
etek çok yakışmış beendim :))
teşekkür ederim canım =)kırmızısevenhatun fiziğinin maşalllahı var yaa bak bak bitmiyor canım :) benim tarzıma uygun şeyler değil giydiklerin ama sana yakışmış çokta güzel taşımışsın.
Çantaya vurulduumÇok güzel çok güzel çok güzel
Barbieveken: yorumun için çok sagol.. ayakkablarin & çantan ayrı bir hava katmış kombinine..kırmızı hos olmuş :)
Pelinkr: canım bence uyumlu bencede göze batan birsey yok
Ruhpastasi: hep kontes diye yazasım geliyor vallHa :)..çantan çok değişik ve hoş duruyor başka kombinlerlede hayal edebiliyorum bu cantayi..elbisen & üstündeki Jean gömleğin çok cici duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?