biblosurat o nasıl bel öyleoynanmış gibi maşallah eteğin çok şirin çok beğendim
kontişş çok içimi açan bir kombin olmuşsandaletler azbuçuk gözü tırmıklasa da çokta rahatsız etmiyor çanta kombinin en tatlı bileşeni olmuş çok beğendim
bu arada kirmizisevenhatun senin kombinide cok ama cok begendim..
Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.
demodee falan deill çok tatlı olmuş buu :87: bnde çok severm o tarzı uygulamaya geçemesemde severm
Eki Görüntüle 251505
eskisi gibi hergün gelemiyodm ama topik hareketlenmş bnde geliyim dedm
arkadaşımn dogum günü için akşam yemegine çıkmıştık kızkıza
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:
cıvıltımcım pek tatlı olmuşsuuunsandaletler ah ahhh çok renkli olur demişsin ama olsaydı daha da tatlı olurmuş
Eki Görüntüle 251505
eskisi gibi hergün gelemiyodm ama topik hareketlenmş bnde geliyim dedm
arkadaşımn dogum günü için akşam yemegine çıkmıştık kızkıza
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:
evet biraz fazla ince :18: teşekkr ederim tibitiiibiblosurat o nasıl bel öyleoynanmış gibi maşallah eteğin çok şirin çok beğendim
maaşallah vallahi fiziğinin de biblodan farkı yokoh la la! yüksek bel eteklere bayılırımm!
zorunluluktan takıldıGüzel bir kombin olmuş eteğin ve ayakkablarin çok hoş..çantanın rengi uymamış zaten kendinde demissin :) ama göze batmıyor zaten
Güzel bir kombin olmuş eteğin ve ayakkablarin çok hoş..çantanın rengi uymamış zaten kendinde demissin :) ama göze batmıyor zaten
Sade ve spor biir kombiin olmuş gözlüğün hoş
Bugün öğlen giydiğimi bende paylaşıyım inşallah beğenirsiniz...
Eki Görüntüle 252223
Odam birazcık dağınıkdı karalamak zorunda kaldım, altınada gri converse giymişdim.
pazardan 5tl ye alınan koton bluzu, mağazasında 35tl ye görmek paha biçilemez isimli kombinim
Eki Görüntüle 252318 Eki Görüntüle 252319
saç bandı anneanneden :78:
pazardan 5tl ye alınan koton bluzu, mağazasında 35tl ye görmek paha biçilemez isimli kombinim
Eki Görüntüle 252318 Eki Görüntüle 252319
saç bandı anneanneden :78:
kontes bu saç bantlarını nasıl bağlıosun hala sölemedin ama
Bluza bayıldım, saç bandına hele hayran kaldım
Pazarda bn neden böyle seyler bulamıyorum acaba geç gittiğimden mii
du accuk gizemli kalsın kız culii
şaka şaka ,vaktim olmadı henüz çekimler için
yoksa yeni bi topikle anlatıcimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?