Bugün ne giydin? Çek görelim..

teşekkür ederim tibitimmmm:78::78::78::78:

Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.

çok teşekkür ederimm evet evett bu kıyafetle şöyle hoş bir akşam yemeği olur fransız esintili bir restaurantta mesela
modern üst tavsiyelerini dikkate alıyorum ankaraya döner dönmez kombinleyeceğim

Son düzenleme:

maaşallah vallahi fiziğinin de biblodan farkı yok oh la la! yüksek bel eteklere bayılırımm!

Son düzenleme:

Güzel bir kombin olmuş eteğin ve ayakkablarin çok hoş..çantanın rengi uymamış zaten kendinde demissin :) ama göze batmıyor zaten

Sade ve spor biir kombiin olmuş gözlüğün hoş

biblosurat o nasıl bel öyle oynanmış gibi maşallah eteğin çok şirin çok beğendim
evet biraz fazla ince :18: teşekkr ederim tibitiii

maaşallah vallahi fiziğinin de biblodan farkı yok oh la la! yüksek bel eteklere bayılırımm!
saol canmm
Güzel bir kombin olmuş eteğin ve ayakkablarin çok hoş..çantanın rengi uymamış zaten kendinde demissin :) ama göze batmıyor zaten
zorunluluktan takıldı teeşekkrlr

siz ne kadar şık giyiniyorsunuz yahuu içim gitti, hazır indirim varken gidip alışveriş mi yapsam ki...
Bu kadar güzel kıyafetleri nasıl buluyorsunuz bayıldımmm

Bugün öğlen giydiğimi bende paylaşıyım inşallah beğenirsiniz...

Odam birazcık dağınıkdı karalamak zorunda kaldım, altınada gri converse giymişdim.

pazardan 5tl ye alınan koton bluzu, mağazasında 35tl ye görmek paha biçilemez isimli kombinim

saç bandı anneanneden :78:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…