Barbieveken: yorumun için çok sagol.. ayakkablarin & çantan ayrı bir hava katmış kombinine..kırmızı hos olmuş :)
Pelinkr: canım bence uyumlu bencede göze batan birsey yok
Ruhpastasi: hep kontes diye yazasım geliyor vallHa :)..çantan çok değişik ve hoş duruyor başka kombinlerlede hayal edebiliyorum bu cantayi..elbisen & üstündeki Jean gömleğin çok cici duruyor
fizik süper olunca ne giysen yakışıyor işte, çok beğendimbayramlık falan değil öylesine bir kombinbu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
konset bu kombin de çok çok hoş, tek takıldığım şey ayak ve el parmaklarındaki ojenin farklı olması
fizik süper olunca ne giysen yakışıyor işte, çok beğendim
konset bu kombin de çok çok hoş, tek takıldığım şey ayak ve el parmaklarındaki ojenin farklı olması
farklı sanırım dimmi? bende o konu takıntı olduğu için ilk oraya dikkat ettim, hatta ben sandalet giydiğimde elimde oje varsa ayağımda yoksa ona bile takarım tüm gün, öyle çıkmamaya çalışırım
çantanda gözüm kaldı
Zümra renklerin cok uyumlu yine .....
Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.
Pelincim benim hosuma gitti , bence icindeki badi renk katmis, cok seviyorum o renkleri nar cicegi gibi geldi gözüme ama ? tam emin olamadim..:78:
Snowy mrv gündelik rahat bir kombin..
Konteskom modayi takip ettigin nasil belli yaa.. hos civil civil..
bu sandaletlerinde uymus bence ama söyle aykiri renklerde bir sandelet ayakkabi ne seker olurdu, turuncu sari yesil mesela
canım fiziğine yakısmıs fakat ustundekıler cok karısık olmus o elbısenın uzerıne daha acık renk gomlek yada ınce bır hırka olabılırmıs yada tam tersı gomlegın ıcıne daha sade renk elbıse falan.ben begenmedım sandalet yerıne babet kullansan sana daha cok yakısır nedense cok kaba duruyor bu sandaletler.begendıgım tek sey cantan üzgünüm canım
canim gömlegin fazla gibi geldi ama elbisen cok hosuma gitti..
bu arada kirmizisevenhatun senin kombinide cok ama cok begendim..
cıvıl cıvıl bi kombin olmuş gerçekten.
çanta çok tarz duruo. kot gömleğinde çok hoş.
rujunun rengine bittim ayrıca markası nosu nedir acaba??
bayıldım ! kemer falan çok tatlı durmuşdün ise giderken ....
Eki Görüntüle 246635
öncelikle tekrar hoşgeldneteğin kumaş seçimi bana ait,dikmesi anneme
kolyem de selayhus'cuğumdann
tarih bugün.
çanta kahveli çıkmış,alakası yok aslında
Eki Görüntüle 248300 Eki Görüntüle 248298
demodee falan deill çok tatlı olmuş buu :87: bnde çok severm o tarzı uygulamaya geçemesemde severmbu da benim "1970'lerden bugüne sünnet" konulu kombinim
nedenini de hemmen açıklıyorum. altımdaki eteği anneannem dayımın sünnetinde giymiş. ben de sabah çok moda olduğunu gösteriyordum ki "aaa bu var ben de var..!" diyerek koşturarak gitti ve ta daaa! bugüne sünnet ne alaka onu da açıklıyorumsene 2011 torununun yani kuzenimin sünnetinde giymeyi planlıyordu ki, ben kaptım ve ilk olarak bu kombin çıktı.
kimilerinize göre belki biraz demode gelebilir ama ruhum 1980lerden ileride yaşayamıyor malesef
Eki Görüntüle 250649 Eki Görüntüle 250650
sade ama hoş olmuşsn canm bu arada etekli kombini daha çok begenmiştim ama yakandaki şey çıksa daha sade ve hoş olurdu bencede ama ne giysen yakışıyobayramlık falan değil öylesine bir kombinbu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
pazar cıvıltısı :78:
Eki Görüntüle 251345
bayıldım ! kemer falan çok tatlı durmuş
öncelikle tekrar hoşgeldnbu tarz etekler çok hoş hemde rahat yakışmışta :82: çantada hoş durmş bnce kötü deil
çok tatlı
demodee falan deill çok tatlı olmuş buu :87: bnde çok severm o tarzı uygulamaya geçemesemde severm
sade ama hoş olmuşsn canm bu arada etekli kombini daha çok begenmiştim ama yakandaki şey çıksa daha sade ve hoş olurdu bencede ama ne giysen yakışıyo
karışık ama tatlı olmuş
bu arada yorum yapmadıgım kombinler oldu hem uzun zamandır bkmadıgım için birikmişti biçoguna bişey yazamadım hemde begenmediklerime pek yorum yazmak istemiyorum (tanımadıgım biriyse! ) yanlış anlaşılabiliyo çünkü
Eki Görüntüle 251505
eskisi gibi hergün gelemiyodm ama topik hareketlenmş bnde geliyim dedm
arkadaşımn dogum günü için akşam yemegine çıkmıştık kızkıza
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:
Eki Görüntüle 251505
eskisi gibi hergün gelemiyodm ama topik hareketlenmş bnde geliyim dedm
arkadaşımn dogum günü için akşam yemegine çıkmıştık kızkıza
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:
teşekkr ederimöz eleştirine katılıyorumonun dışında gayet güzell:82:
:şımaranbiblosmili:
biblom benim tesekkür ederim , begendigin kombini severek giyiniyorum bende....
cok begendim seni.. renkler cok tatli, sen zaten öyle .. (canta bendede oluyor öyle seni en iyi anlayanlardan biriyim)
teşekkr ederim
:şımaranbiblosmili:kimi insanlar ne yapsa yaranamz bana kimisinede sebepsz kanım kaynar sevdim seni ya
sende çocuk var büyük taşımak zorundasn tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?