Bugün ne giydin? Çek görelim..

saol tatlımm smileyy!!

canım fiziğine yakısmıs fakat ustundekıler cok karısık olmus o elbısenın uzerıne daha acık renk gomlek yada ınce bır hırka olabılırmıs yada tam tersı gomlegın ıcıne daha sade renk elbıse falan.ben begenmedım sandalet yerıne babet kullansan sana daha cok yakısır nedense cok kaba duruyor bu sandaletler.begendıgım tek sey cantan üzgünüm canım

Zümra renklerin cok uyumlu yine .....
Kirmizisevenhatun etegin cok güzel cokta yakismis ... Gömleklede özel birgün icin cok güzel olmus... Daha modern bir üstlede görmek isterim.

Pelincim benim hosuma gitti , bence icindeki badi renk katmis, cok seviyorum o renkleri nar cicegi gibi geldi gözüme ama ? tam emin olamadim..:78:

Snowy mrv gündelik rahat bir kombin..

Konteskom modayi takip ettigin nasil belli yaa .. hos civil civil..
bu sandaletlerinde uymus bence ama söyle aykiri renklerde bir sandelet ayakkabi ne seker olurdu, turuncu sari yesil mesela

bayramlık falan değil öylesine bir kombin bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
fizik süper olunca ne giysen yakışıyor işte, çok beğendim

konset bu kombin de çok çok hoş, tek takıldığım şey ayak ve el parmaklarındaki ojenin farklı olması
farklı sanırım dimmi? bende o konu takıntı olduğu için ilk oraya dikkat ettim, hatta ben sandalet giydiğimde elimde oje varsa ayağımda yoksa ona bile takarım tüm gün, öyle çıkmamaya çalışırım
çantanda gözüm kaldı

benim gözümden kacmis bu detay , farkli renkler...
Konteskom cix cixx hemen degistiriyoruz birinden birini

teşekkür ederim bebemmm,beğenmene çok sevindimmm
aykırı renk sandalet giyemezdim sanırım,çok renkli olunca da çekiniyorum insanlardan.
bu kadarına bile çok bakan oldu

teşekkür ederim canın sağolsunn hiç problem değilll

bayıldım ! kemer falan çok tatlı durmuş
eteğin kumaş seçimi bana ait,dikmesi anneme
kolyem de selayhus'cuğumdann
tarih bugün.
çanta kahveli çıkmış,alakası yok aslında
Eki Görüntüle 248300 Eki Görüntüle 248298
öncelikle tekrar hoşgeldn bu tarz etekler çok hoş hemde rahat yakışmışta :82: çantada hoş durmş bnce kötü deil
çok tatlı
demodee falan deill çok tatlı olmuş buu :87: bnde çok severm o tarzı uygulamaya geçemesemde severm
bayramlık falan değil öylesine bir kombin bu arada herkesin geçmiş bayramını kutlarımm
Eki Görüntüle 251141
sade ama hoş olmuşsn canm bu arada etekli kombini daha çok begenmiştim ama yakandaki şey çıksa daha sade ve hoş olurdu bencede ama ne giysen yakışıyo

karışık ama tatlı olmuş

bu arada yorum yapmadıgım kombinler oldu hem uzun zamandır bkmadıgım için birikmişti biçoguna bişey yazamadım hemde begenmediklerime pek yorum yazmak istemiyorum (tanımadıgım biriyse! ) yanlış anlaşılabiliyo çünkü

hoş gördüm canımm,teşekkür ediyorumm

eskisi gibi hergün gelemiyodm ama topik hareketlenmş bnde geliyim dedm
arkadaşımn dogum günü için akşam yemegine çıkmıştık kızkıza
çantam uygun deil farkındaym :87: ama o gece orda kalıcagım için büyük bi çanta seçmeliydim :82:

öz eleştirine katılıyorum onun dışında gayet güzell:82:

biblom benim tesekkür ederim , begendigin kombini severek giyiniyorum bende....

cok begendim seni.. renkler cok tatli, sen zaten öyle .. (canta bendede oluyor öyle seni en iyi anlayanlardan biriyim )

öz eleştirine katılıyorum onun dışında gayet güzell:82:
teşekkr ederim

biblom benim tesekkür ederim , begendigin kombini severek giyiniyorum bende....
cok begendim seni.. renkler cok tatli, sen zaten öyle .. (canta bendede oluyor öyle seni en iyi anlayanlardan biriyim )
:şımaranbiblosmili: kimi insanlar ne yapsa yaranamz bana kimisinede sebepsz kanım kaynar sevdim seni ya
sende çocuk var büyük taşımak zorundasn tabi

biblosurat o nasıl bel öyle oynanmış gibi maşallah eteğin çok şirin çok beğendim
kontişş çok içimi açan bir kombin olmuş sandaletler azbuçuk gözü tırmıklasa da çokta rahatsız etmiyor çanta kombinin en tatlı bileşeni olmuş çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…