harika bi yorummdu bu yaaa canım saçlarımı uzatıyorum azimle inşallahhhhh, maksi etek hiç giymedimm hmmm bi denimmmm
teşekkür ederim canım. ne güzel yorumlar bunlar böyle çok incesinama otelde ayakkabı da denedim ama en çok bu terliklerle rahat ettim. çocuğun arkasından koşturmaca yapamadım ayakkabılarla
tatilden
elbisem bu kadar kısa degil nrmalde ruzgar cıkınca ucuştu
Eki Görüntüle 260132
Eki Görüntüle 260133
Eki Görüntüle 260134
prensesler gibisin yine pek tatliymis bu elbise.. küpelerin cok güzel ama oje bu elbiseye sert kacmis cnm
Monica: elbiseleriniz çok güzel sizede çok yakışıyor. Japon stylenin elbiselerinin kalıpları cok farklı herkese olmuyor ama size çok yakışmış fikrimi beyan etmek istedim birde sorum var. Kaç tane elbiseniz var :18:
uzatmak icin özel bisey yapiyor musun? Mutlaka giy maksiyi
slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505
bu hic tarzim degil ama aslidnan daha iyi durmus,
coktandir görmedim seni, bende düzensiz giriyorum, özlemisimilk kombini sevmedim, uzun etekli kombin özellikle cok hosuma gitti. Diger iki kombinde gayet elegant, yakisiyor sana.
Tesekkürler tatlim hem iyi hem kötüyüm hasta hasta calisiyorum...sen nasilsin ?
teşekkürler öğretmenim. senin göremicemmi o güler yüzlü kombinlerini
gayet hos olmussun canım.herkeze ayrı ayrı yorum yapıyorsun burda gordugum kadarıyla cok sıcak kanlısın canım
ayyy çok teşekkür ederim canım çok mutlu oldum:116: bende gördüğüm kadarıyla sende çok iyi bi insansın çok tatlısın sağol canım :119:
Eki Görüntüle 260132
Eki Görüntüle 260133
Eki Görüntüle 260134
kolyemi bir blog çekilişinden kazanmıştım,hey gidiii hey :97:
Eki Görüntüle 259168 Eki Görüntüle 259169
Bugün Babamla Beraber Günü Birlik Gittiğimiz Şarköy Turumuzdan Tazecik Fotoğrafff
Eki Görüntüle 259213
slm kızlar herkeze yorum yapıyodum ama uzun zamandır kombin eklemiyodum pazar günü düğüne gittim böyleydim
Eki Görüntüle 259500 Eki Görüntüle 259502
ayakkabılarımEki Görüntüle 259505
Eki Görüntüle 259643
herkese teşekkürler önceliklee... dünkü sarı sortumu bununnla da kombinledim..
Bende bugün ekru lara büründüm .....(Pek rahat edemedim ama:97:)
Eki Görüntüle 259657 Eki Görüntüle 259658 Eki Görüntüle 259659 Eki Görüntüle 259660
sandaletler hariç çok cici olmuşEki Görüntüle 259730
bu da benim ilk fotoğrafım :) bugünden değil ama bu yaz annemin sergisinden,bacaklarım nasıl duracağımı bilemediğim için yamuk çıkmış
Eki Görüntüle 260132
Eki Görüntüle 260133
Eki Görüntüle 260134
bende sana bayılırım canımmçok tatlı olmussun elbisen ve takılarınla..masallah bacaklarında çok düzgün...kaç kilosun cnm haa bu arada saçlarında çok güzel çok gür ve uzun bayıldım masallah barekallah.....
month cok tatli ve şık çıkmissin
yoksa onlar monica ninmiydi:)
saygı duyarım cnmmonica malesef elbiseni pek beğenmedim ben. takıların da tek tek güzel ama hepsi bir arada olmamış canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?