bu elbisenin aynısından bende de var çokta ucuza almıştımtatilde giydim çokta rahattı:86:
Eueueu şaşırtırım oyleMDREE seni hep kalsik giyimli görmeye alışınca iki kere baktım fotona sen misin hakket kotlu dieüstündekine bayıldım yakışmış canım her şeyinn
ruhpastam herşey çok güzel yakışmış. terlikleri beğenmedim genel olarak güzelsin
afrodit elbisen çok güzelmiş sanada çok yakışmış
bu elbiseyi bugün aldım . bu haftasonu düğünde giyicem sizlere göstermek istedim
Eki Görüntüle 263087 Eki Görüntüle 263086 Eki Görüntüle 263085
bu iki kombine bayıldımm
barbii, daha sık görmek isteriz senii :)))))))
kızlar haftasonu arkadaşımın düğünü vardı. oradan bir kare :) bakalım beyaz elbisemi beğenecek misiniz? yorumlarınızı bekliyorum.
[img=http://img713.imageshack.us/img713/8652/6951000.th.jpg]
mdree çok beğendim bayıldım
kontes elbisen vücudunu sarmış çok hoş olmuş
lilyum elbisen pek güzel sanada çok yakışmış canım
%90'ınızın beğenmeyeceğini düşündüğüm,bugünkü kombinim
Eki Görüntüle 263499 Eki Görüntüle 263500
ps: pantolon kumaş / model seçimi bana, imalatı anneme ait :78:
bnnu; cok uyumlu olmus ayakkablari begendim
MDRee; cok seker giyiniyorsun sen
BarbieveKen;renklerin bukadar uyumlu olacagini hic düsünemezdim...cok güzel
lilyum_85: elbise güzelmis rengi kesimi cok $eker
Kontessss: ben terliklerin haric begendim pantolonun kesimi+rengi süper ama desenini pek begenmedim.. kolyen cok $irin
unuttuklarim varsa kusura bakmayin en son aklimda kalanlari yazdim
kemer out:26: küpeler de daha modernleri ile değişim olabilir.gerisini beğendimm
zaten sade giyiniyorum yeleği çıkarsam sapsade kalmaz mıydım( yorum için de çoookkk teşekkür ederim
haklısın kontescim teşekkürler. ben senin son eklediğin kombinini saboların hariç çok beğendim aslında
teşekkürler tatlım ben senin kombininde küpeler hariç çok hoş gözüküyorsun fiziğine de maşallah yaaa
Ben bi kere çok beğendim bazen sınırları zorlamak lazım fark yaratmak için
amaherkes gibi bende terliklere değineceğim nacizane fikrim onlar yerine yüksek platform bir ayakkabı olsaydı işte o zaman bu işe noktayı koymuş olurdun ....
Sonuç olarak ben çok beğendim
Teşekkürr ederimm
Kemer dışında beğendim tatlımmm
özellikle bluzuna bayılmakla birlikte uyum süper bence bozulmamalıBütün dolabı döküp, dağıtıp,o kadar giyip çıkarttıktan sonra
Yarın ne giyeceğime karar verdim :) (Ayakkabılar değişebilir çok uyumlu oldu sanki uyumu bozasım var)
Eki Görüntüle 263628 Eki Görüntüle 263629
Eki Görüntüle 263630 Eki Görüntüle 263631
Teşekkürler güzelliközellikle bluzuna bayılmakla birlikte uyum süper bence bozulmamalı
Ben bi kere çok beğendim bazen sınırları zorlamak lazım fark yaratmak için
amaherkes gibi bende terliklere değineceğim nacizane fikrim onlar yerine yüksek platform bir ayakkabı olsaydı işte o zaman bu işe noktayı koymuş olurdun ....
Sonuç olarak ben çok beğendim
Teşekkürr ederimm
Kemer dışında beğendim tatlımmm
Bütün dolabı döküp, dağıtıp,o kadar giyip çıkarttıktan sonra
Yarın ne giyeceğime karar verdim :) (Ayakkabılar değişebilir çok uyumlu oldu sanki uyumu bozasım var)
güzel olmuş :)))Bütün dolabı döküp, dağıtıp,o kadar giyip çıkarttıktan sonra
ben beğendim bu kombini, pabuçları azcık yadırgadım ama öyle aldığı tepkiler kadar da sırıtmıyorlar :)) renkler felan harika, içim açıldı walla%90'ınızın beğenmeyeceğini düşündüğüm,bugünkü kombinim
Eki Görüntüle 263499 Eki Görüntüle 263500
ps: pantolon kumaş / model seçimi bana, imalatı anneme ait :78:
merhaba kızlar,bunlar da benim son giydiklerimden. biraz üşengecim. toplu koyuyorum o yüzden. bu arada sizleri sessiz takip ediyorum.kombinleriniz süper.
Eki Görüntüle 261976 Eki Görüntüle 261988 Eki Görüntüle 261989
herkese merhabakombinim arkadaşımı beklerken sıkılınca çektiğim bir resimden kemerim ve papilerim aynı renk farklı çıkmış ama resimde
Eki Görüntüle 262022
hotcouere : bveyaz bluzun çok hoş tabi sende:)
aysem : beyaz bluz pantolon ve kemerini çok beğendim canım
gamzebelinay : pembe tişörtüne bayıldım sanada çok yakışmış
month : sen nasıl zayıflamışsın öyle yaaaaa canım benim harika olmuşsun
mdre : ay beyaz elbisen harika olmuş canım ya
kalemkutu : aslın tatlı bir kombin ama biraz şişmanlasan iyi olcak canım bacakların kırılcak yoksa
mdree : beyaz kombinin çok hoş çantanıda çok beğendim cnm
mdree : ceker etek ve ayakkbılar çok hoş fularda yakışmış saçlarınla uyumlu olmuş
barbiveken : kombinini pek beğenmedim ama sen güzelsin
biz bugün sinemadaydık. oğlumla Şirinleri izledik :))
Eki Görüntüle 262521 Eki Görüntüle 262516 Eki Görüntüle 262517
ikinci resimde oğluşum biraz ağır geldide yamulmuşum birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?