Bugün ne giydin? Çek görelim..

MDREE seni hep kalsik giyimli görmeye alışınca iki kere baktım fotona sen misin hakket kotlu dieüstündekine bayıldım yakışmış canım her şeyinn
Eueueu şaşırtırım oyle
Beni oyle görenler zaten üniversiteye gitcen mi diye soruyo küçük duruyo muşum
Teşekkür ederimmm

O nasıl bi elbise oyleee çoook tatlı :)Çok yakışmış

bu iki kombine bayıldımm
barbii, daha sık görmek isteriz senii :)))))))

Teşekkürlerrr

kızlar haftasonu arkadaşımın düğünü vardı. oradan bir kare :) bakalım beyaz elbisemi beğenecek misiniz? yorumlarınızı bekliyorum.

[img=http://img713.imageshack.us/img713/8652/6951000.th.jpg]

Beğenildin canım

mdree çok beğendim bayıldım
kontes elbisen vücudunu sarmış çok hoş olmuş
lilyum elbisen pek güzel sanada çok yakışmış canım

Teşekkürler gnydn

Ahh o ayakkabılarrr .... Çoook beğendim

%90'ınızın beğenmeyeceğini düşündüğüm,bugünkü kombinim

Eki Görüntüle 263499 Eki Görüntüle 263500

ps: pantolon kumaş / model seçimi bana, imalatı anneme ait :78:

Ben bi kere çok beğendim bazen sınırları zorlamak lazım fark yaratmak için
amaherkes gibi bende terliklere değineceğim nacizane fikrim onlar yerine yüksek platform bir ayakkabı olsaydı işte o zaman bu işe noktayı koymuş olurdun ....
Sonuç olarak ben çok beğendim

Teşekkürr ederimm

gecen hafta sonu dügünde giderken

Eki Görüntüle 263521

Kemer dışında beğendim tatlımmm

kemer out:26: küpeler de daha modernleri ile değişim olabilir.gerisini beğendimm

tesekkür ederim yakinimizin dügünü olmadigi icin pek özen göstermedim acikcasi ama bana uyumlu gelmisti kemerde

Bütün dolabı döküp, dağıtıp,o kadar giyip çıkarttıktan sonra
Yarın ne giyeceğime karar verdim :) (Ayakkabılar değişebilir çok uyumlu oldu sanki uyumu bozasım var )

ne yazık ki gidilen yer salon tarzı + gidilen vasıta araba olmadıkça giyemiyorum platformları teşekkürlerrr

ruh pastası alıntı yapamadıgım icin soyle diyeyim puantiyeli idi sanırım kombin
o kombinde terlikler haric begendim. terliklerini tek basına da hos bulmadım dogrusu
o kombinin altına duz ve parmak arası bi sandalet cok şık dururdu kanımca.topuklu olmaz bence

güzel olmuş :)))

%90'ınızın beğenmeyeceğini düşündüğüm,bugünkü kombinim

Eki Görüntüle 263499 Eki Görüntüle 263500

ps: pantolon kumaş / model seçimi bana, imalatı anneme ait :78:
ben beğendim bu kombini, pabuçları azcık yadırgadım ama öyle aldığı tepkiler kadar da sırıtmıyorlar :)) renkler felan harika, içim açıldı walla

çok teşekkür ederim berencim... sen nerelerdesin neler yapıyosun pek sık uğramıyosun buralara kombinde eklemiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…