MDREE seni hep kalsik giyimli görmeye alışınca iki kere baktım fotona sen misin hakket kotlu dieüstündekine bayıldım yakışmış canım her şeyinn
RUHPASTAm terliklerini beğenmedim hem de hiçkolyen siyah gibi duruyo ama dediğin renklerse uymuş canım elbise de yakışmış hani hatunumaaa
AFRODİT ilk foton hayırlı olsunelbise güzel de kemeri dore falan seçsen daha mı hoş olurdu sanki:44:
ruhpastam herşey çok güzel yakışmış. terlikleri beğenmedim genel olarak güzelsin
afrodit elbisen çok güzelmiş sanada çok yakışmış
bu elbiseyi bugün aldım . bu haftasonu düğünde giyicem sizlere göstermek istedim
Eki Görüntüle 263087 Eki Görüntüle 263086 Eki Görüntüle 263085
herkese merhabakombinim arkadaşımı beklerken sıkılınca çektiğim bir resimden kemerim ve papilerim aynı renk farklı çıkmış ama resimde
Eki Görüntüle 262022
kızlar haftasonu arkadaşımın düğünü vardı. oradan bir kare :) bakalım beyaz elbisemi beğenecek misiniz? yorumlarınızı bekliyorum.
[img=http://img713.imageshack.us/img713/8652/6951000.th.jpg]
ortadakimi?yanındakimi?
elbise çizgili olmasına rağmen çok yakışmış canım
Alı pullu sanırımruhpastam herşey çok güzel yakışmış. terlikleri beğenmedim genel olarak güzelsin
bu elbiseyi bugün aldım . bu haftasonu düğünde giyicem sizlere göstermek istedim
mdree çok beğendim bayıldım
kontes elbisen vücudunu sarmış çok hoş olmuş
lilyum elbisen pek güzel sanada çok yakışmış canım
ruhpastam herşey çok güzel yakışmış. terlikleri beğenmedim genel olarak güzelsin
teşekkr ederim :)
MDREE seni hep kalsik giyimli görmeye alışınca iki kere baktım fotona sen misin hakket kotlu dieüstündekine bayıldım yakışmış canım her şeyinn
RUHPASTAm terliklerini beğenmedim hem de hiçkolyen siyah gibi duruyo ama dediğin renklerse uymuş canım elbise de yakışmış hani hatunumaaa
AFRODİT ilk foton hayırlı olsunelbise güzel de kemeri dore falan seçsen daha mı hoş olurdu sanki:44:
canım belki farklı sebeplerden dolayı hep eşoofman giyiyorsundur ama nacizane tavsiyem git çok güzel hamile kıyafetleri al ve doya doya giyip fotoğraf çektir.bunun için belirli markalar var.istersen özelden mesaj atarım sana.
bende hamileliğimde hep eşofman ve tay giydim.şimdiki aklım olsaydı ohooooooo neler giyerdim neler.
%90'ınızın beğenmeyeceğini düşündüğüm,bugünkü kombinim
Eki Görüntüle 263499 Eki Görüntüle 263500
ps: pantolon kumaş / model seçimi bana, imalatı anneme ait :78:
hadi hadi itiraf et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?