bende bugün böyleydim... pantolonum kirmizi biraz degisik cikmis isiktan ayagimdada siyah platformlarim vardi...
Uploaded with ImageShack.us
deryacım vallah ben üçünüzüde çok beğendim çok şıksınız
bluz çok tatlıı
güzel olmuş :)))
ben beğendim bu kombini, pabuçları azcık yadırgadım ama öyle aldığı tepkiler kadar da sırıtmıyorlar :)) renkler felan harika, içim açıldı walla
çok beğendim çok güzel kombine etmişsin özellikle ayakkabıların ve tacın çok hoş
çok şeker olmussun çok beğendim cnm
ayy bulüzunu çok beğendim yaaaa çok güzel nerden aldığını sorabilirmiyim cnm....her zamanki gibi çok şıksın ayakkabılarda çok güzel
ahh o ayakkabılar derken anısı mı varteşekkürler tatlım
en son eklediğin kombinde bluzun süpermiş ya onlar ayrı ayrı yelek bluz mü yoksa bitişik mi yakası çok hoş
teşekkürler canımbir de gömlekle kombinlerin hiç de fena olmaz
MDree çok şık olmuşssun yine beğendimmmm
tatlım_10 küpeler yaklaşık 4 sene öncesinin modası. kemeri de beğenmedim
ruh pastasım canısım ben çok beğendim kombinini sıradışı değil aksine çok trend duruyor bu tip bluzler ve pantolonlar çok moda şimdi, terliklerin de modelini beğendim bence bu pantolonla iyi durmuş rengi biraz koyu kaçmış ama çok da sorun değil bence
müdüre bluzüne bayıldım nerden aldın, kombin de çok hoş
bnnu içindeki badiyi beğenmedim canım ama yelek ayakkabılar diğer herşey çok hoş görünüyor
tatlım10 elbise çok yakışmış ben bu kemerleri seiyorum, bir tek küpeler farklı olabilirmiş
bende bugün böyleydim... pantolonum kirmizi biraz degisik cikmis isiktan ayagimdada siyah platformlarim vardi...
bnnu içindeki badiyi beğenmedim canım ama yelek ayakkabılar diğer herşey çok hoş görünüyor
ayrı ayrı teşekkür ederimbnnu yeleğin göz yoruyor onun haricinde hoş bir kombin
Bu saboları hülya avşarın vazgeçilmezleriteşekkür ederim kuşummm :78: bunlar da oxford misali, göz alışınca sevilecek bence:94:
kontescik kombinin çok şirin herkes gibi bende papileri uyumsuz buldum çantanda çok şeker yakışmış sana
tatlım10 çok beğendim kombinini elbisen çok yakışmış
bnnu yeleğin göz yoruyor onun haricinde hoş bir kombin
mdree ben sana yorum yapmamışım sanırım :26:
bluz ve yeleğini en çok beğendim,bütün olarak da hoş bir kombin olmuşş
Öncelikle hepinize çooook teşekkür ediyorum :)
Sonra başlıyorum soruları cevaplamaya
Buluzu koton dan (Geçen sezon) almıştım
Buluz ve yelek ayrı yani 2 parça
elbisen sade ve güzel cnm ama ayakkabılar çok güzel bi hava vermiş çok havalı olmussun
MDree çok şık olmuşssun yine beğendimmmm
tatlım_10 küpeler yaklaşık 4 sene öncesinin modası. kemeri de beğenmedim
ruh pastasım canısım ben çok beğendim kombinini sıradışı değil aksine çok trend duruyor bu tip bluzler ve pantolonlar çok moda şimdi, terliklerin de modelini beğendim bence bu pantolonla iyi durmuş rengi biraz koyu kaçmış ama çok da sorun değil bence
müdüre bluzüne bayıldım nerden aldın, kombin de çok hoş
tatlım10 elbise çok yakışmış ben bu kemerleri seiyorum, bir tek küpeler farklı olabilirmiş
kontescik kombinin çok şirin herkes gibi bende papileri uyumsuz buldum çantanda çok şeker yakışmış sana
tatlım10 çok beğendim kombinini elbisen çok yakışmış
bnnu yeleğin göz yoruyor onun haricinde hoş bir kombin
bluzun çok şıkmış kuşşş
pantolonuda buluzuda çok sevdim
kotona arada sırada uğrarım çok sık gidemiyorum uzak oyüzden kaçırdım bu güzel bulüzu
Ruhpastasi kendine özgü bir tarzın var,sıradan değilsin... bence bunu bozma,ne giysen yakışıyor sana,herkes taşıyamaz ama sen taşıyorsun söylemeden geçemiyeceğim
kız helvaaaaaa ne işin var burdaaaaa
o kırmızı pantolununu sevsinler,bluzun aynı sen
çok güzelsinnn tatlım :80:
teşekkür ederim canım :78:
artık ayakkabı-çanta uyumu diye bir şey kalmadı malum, hatta uyumsuzu daha makbül moda camiasında
ama tabiki de fikrine saygı duyuyorumçantayı kolye ile uydurmuştum ben
haklisin canim ama ben baska acidan soyledim bu sefer ayakkabi herseyle uyumsuz kalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?