bnnu çok beğendim..direk soracağım valla elbiseni nereden aldın?
kombin güzel de o içindeki siyah neden var be bebişim:18:
çokkk teşekkür ederim canımçok beğendim cnm böyle uzun elbiseleri çok beğeniyorum zaten
önce bende giyinmesem nasıl olur diye baktım ama bel kısmı lastikli onu bele tam oturtunca çok açık kalıyor .hımm öyleyse tamam ama dediğin gibi fotoda belli olmamış
arkadaşlarla çay bahçesi keyfi için günlük bir kombin
ayakkabı olarak tiger vardı.
Eki Görüntüle 264821 Eki Görüntüle 264822
ps : fiyonk tam tepemdeydi,yandan değil. çok bayıldım görüntüsüne,hep böyle yapıcam artık hihihihihi :78:
nası yaniii bu havalarda tigermııı :S:S:S
bu havalar?? üzerimdeki de kazak canım farkettiysen
pastam hani bandanının bağlanmasını tarif etcektin
arkadaşlarla çay bahçesi keyfi için günlük bir kombin
ps : fiyonk tam tepemdeydi,yandan değil. çok bayıldım görüntüsüne,hep böyle yapıcam artık hihihihihi :78:
Beğendim canım
Çok tatlı olmuuuşşşsunnn :)Her bişeye bayıldım hele fiyonga çok seviyorum böyle şeyleri bende, ama çevremdekiler uyuz ediyo ... Hediye paketi gibi oluyo muşum
bu havalar?? üzerimdeki de kazak canım farkettiysen
vay bee izmirliyimm ben hala sandalet şort vs giyiyorum sıcak havalar ondan şaşırdım.hangi şehirdesin merak ettim
çantanla kazağın birlikte çok güsel olmuş canımarkadaşlarla çay bahçesi keyfi için günlük bir kombin
Beğendim canım
Çok tatlı olmuuuşşşsunnn :)Her bişeye bayıldım hele fiyonga çok seviyorum böyle şeyleri bende, ama çevremdekiler uyuz ediyo ... Hediye paketi gibi oluyo muşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?