Bugün ne giydin? Çek görelim..

bayadır eklemiyordum günlük 2 kombin ekleyeyim bende , etek oturup kalkınca kısalı uzunlu anormal durmuş aslında normaldir kendileri :)

Eklentiler

• $120920116500.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $280920116551.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $280920116555.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 45
bayadır eklemiyordum günlük 2 kombin ekleyeyim bende , etek oturup kalkınca kısalı uzunlu anormal durmuş aslında normaldir kendileri :)

hg tibitimmm

ilkini beğendim çookk papileri yakından görmek isterem

ikincisinde gömlek uzun kol,hırka kısa kol olmuş ya hani.o olayı sevemedim:18:

çok hoş olmussun cnm herseyin uyumlu çok beğendim...bitek saç bantını beğenmedim çünkü sevmiyorum böyle seyleri cnm yaşlı tarzı geliyo bana

Son düzenleme:
month ve kontescanım teşekkür ederim papileri ekliyorum daha öncede kullanmıştım.

Eklentiler

• $280220115613.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 53
  • $280220115614.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 39

İlk kombini çok sevdim :) Ayakkabılar hakkında da söylenecek herşey söylenmiş bende arkadaşlara katılıyorum :)

ilkinde trenç olmamış bence kuş, bluzun eteği tütü gibi ya hani, ondan garip kaçmış üstüne sankim:44: onun dışında beğendimm
2. kombin de pek bi şıkk

Teşekkürler Kontescan :)))

Utandım çok sağol

son kombinlerin hepsini beğendiimmmmm

Teşekkürlerr

Müdüree bluzların çok şık gerçekten :)) Nerden alıyorsun onları? Belli bir marka dan mı?

Genelde 4 markanın takipcisiyimdir(İpekyol, twist,koton, adl) ama kesinlikle marka takıntım yoktur
O bluz twist den

ikinci kombinin çok güsel olmuş canım

ilk etekli kombinin ayakkabılarınla çok güsel

Teşekkürler Bnnu

çok günlük ama uzun zamandır eklemediğim için eklemek istedim pantolon kumaş ayakkabılar topuklu çekememişim tam

Son düzenleme:
Bu arada
tiviticim ilk kombinini çok beğendim ayakkabılar süper
mdree bluzün çok şık trenç bluzün etek kısmı yüzünden olmamış bence daha kısa birşey daha iyi olurdu,çok güzel elbiseli kombin
ruh pastam kazağınla çantan çok uyumlu olmuş beğendim canım benim

teşkür ederim bebemmmm,senin kombin bana bi değişik geldiii seni hep daha kıpır süslü görmeye alışmışımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…