arkadaşlarla çay bahçesi keyfi için günlük bir kombin
ayakkabı olarak tiger vardı.
Eki Görüntüle 264821 Eki Görüntüle 264822
ps : fiyonk tam tepemdeydi,yandan değil. çok bayıldım görüntüsüne,hep böyle yapıcam artık hihihihihi :78:
Tek kemer 2 ayrı Kombin (İpekyol kataloğundaki cümlelere benzedi)
Eki Görüntüle 264876 Eki Görüntüle 264877
Eki Görüntüle 264878
bayadır eklemiyordum günlük 2 kombin ekleyeyim bende , etek oturup kalkınca kısalı uzunlu anormal durmuş aslında normaldir kendileri :)
bayadır eklemiyordum günlük 2 kombin ekleyeyim bende , etek oturup kalkınca kısalı uzunlu anormal durmuş aslında normaldir kendileri :)
Tek kemer 2 ayrı Kombin (İpekyol kataloğundaki cümlelere benzedi)
Eki Görüntüle 264878
arkadaşlarla çay bahçesi keyfi için günlük bir kombin
ayakkabı olarak tiger vardı.
Eki Görüntüle 264821 Eki Görüntüle 264822
ps : fiyonk tam tepemdeydi,yandan değil. çok bayıldım görüntüsüne,hep böyle yapıcam artık hihihihihi :78:
çok hoş olmussun cnm herseyin uyumlu çok beğendim...bitek saç bantını beğenmedim çünkü sevmiyorum böyle seyleri cnm yaşlı tarzı geliyo bana
month ve kontescanım teşekkür ederim papileri ekliyorum daha öncede kullanmıştım.
month ve kontescanım teşekkür ederim papileri ekliyorum daha öncede kullanmıştım.
ikinci kombinin çok güsel olmuş canımTek kemer 2 ayrı Kombin (İpekyol kataloğundaki cümlelere benzedi)
Eki Görüntüle 264878
ilk etekli kombinin ayakkabılarınla çok güselbayadır eklemiyordum günlük 2 kombin ekleyeyim bende , etek oturup kalkınca kısalı uzunlu anormal durmuş aslında normaldir kendileri :)
ilkinde trenç olmamış bence kuş, bluzun eteği tütü gibi ya hani, ondan garip kaçmış üstüne sankim:44: onun dışında beğendimm
2. kombin de pek bi şıkk
çooook beğendim cnm iki kombininide ama siyah elbiseli olana bittim siyah elbiseleri çok seviyorum bide dar kesim olunca harik duruyolar hele kemerin ve çorabına bayıldım çok güzel kombine etmişsin ayakkabılarında çok güzel...günün şıkkı seçiyorum o elbisenle seni
son kombinlerin hepsini beğendiimmmmm
Müdüree bluzların çok şık gerçekten :)) Nerden alıyorsun onları? Belli bir marka dan mı?
ikinci kombinin çok güsel olmuş canım
ilk etekli kombinin ayakkabılarınla çok güsel
Bu arada
tiviticim ilk kombinini çok beğendim ayakkabılar süper
mdree bluzün çok şık trenç bluzün etek kısmı yüzünden olmamış bence daha kısa birşey daha iyi olurdu,çok güzel elbiseli kombin
ruh pastam kazağınla çantan çok uyumlu olmuş beğendim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?