Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok hoş olmussun cnm...sarı renginide çok seviyorum çok naturel bi renk bence değiştirme...beyaz kemer ve beyaz badi giyerekte kombin yapabilirsin yada taba renginlede olabilir yada jean mavisi kemer ve üzerine kısa jean ceketleda çok hoş olur hmmm baska haa vizon renginlede kombin yababilirsin üzerine şu moda uzun kolyelerdende takabilirsin..aslında sarı rengine bir çok yakışan renkler var turkuaz mavisi ve pembede olabilir cıvıl cıvıl olursun iç açıcı

Son düzenleme:
ezgimmm harika olmuşssun elbise sana çok yakışıyor kuzummm

Mdree koy renk çoraplarla bu tarz ayakkabıları çok alakasız buluyorum ben o yüzden beğenmedim malesefff

aysem son kombinn çok karışık ya her telden giymişssin canımm diğerleri güzel olmuş

Bugünden değil dün'den ve hastaneye giderken.. Rahatsız olduğum için çok fazla özen göstermedim malesef..
Ama çekmeyide ihmal etmedim

ezgicim o 6 kilo fazlasıyla yakışmış bende en çok bordo elbiseyi begendm bitek ezgiyle kontesi görebildm geçmişi incelemedm kontes senin etegin kemerini bgenmedm o olmasaydı çok hoş olmuş aslında ama etege yapışık oldugundan yapcak bşy yok :)
bide bişey sorucm sna hazır yazmışkn trenddn 20tl hediye çeki gelmiş şmdi ben siparş versem ayakkabı küçük geldi diyelm iade ettigimde hediye çekim yanıcak dimi ?

Son düzenleme:
iade ettiğinde kargo ücreti dahil kredi kartına yatacak,çekin de hesabına geri yüklenecek.

özlettin yine kendini aysecim, ilk kombinin cok güzel. son kombindeki tam kollu olmayan blazer ile uzun kol giymeseydin keske. yani ben sevmiyorum, o kol boyundaki blazerlar sanki daha cok kisa kollularla iyi duruyor. aslinda kombindeki tek sorun icten giyilen bluz, ilk resimle kiyaslarsan 3. resimde bacaklarin (olmadigi halde) kisa durmus, oysa 1. resimde harika duruyor, bluz blazerin altindan tasmis, bel ve bacak boyunu kisa göstermis.bunu bende cok yapiyorum, hos benim bacaklarim kisa zaten.

Bugünden değil dün'den ve hastaneye giderken.. Rahatsız olduğum için çok fazla özen göstermedim malesef..
Ama çekmeyide ihmal etmedim
Eki Görüntüle 273207

hayrola ? gecmis olsun canim, yine de güzel görünüyorsun valla. resim cekmeyi ihmal etmemen ne güzel, bizimle iyilesebildigin icin bir kanit bence. ilac gibiyiz

efsun ben boyama derim ama sen bilirsin yinede..

boyamak mııııı:18: aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu renkler feci moda kız

efsun boyama sakin cok hos canli renkler zaten moda ....

efsun bence rengını hıc boyatma o kadar guzel kı rengı
kombınde guzel olmus

Tesekkürler canim.

Ayyy bayıldım çok da güzel taşımışsın Rengide çok güzel, siyahda bu modelin kendini pek göstereceğini sanmıyorum

Tesekkür ederim, göstermez dimi :44:aslinda siparis ederken beyaz istemistim, sonra ici görünür fln diye sari gözüme calmisti, cok da sevdim. ama heryerde rahatlikla giyecegim bir renk degil, Türkiye´de olsam giyerdim de burada biraz dikkat cekiyor, anca bir piknikte falan olurdu, onu da yapmadim bu yil hic. Boyasam giyermiyim diye düsündümdü ama haklisiniz valla.

Tesekkür ederim canim. Bende seviyorum sariyi da, daha cok pastel ve koyu renkleri giyerim nedense. Dedigin renklerle denemeliyim bi, özellikle üzerine kisa jean ceket giyme fikrini cok sevdim, hos o ceketlerden hep alayim derim, hic de almadim ama bircok seyle gider, bu elbiseye olur valla.

Fikirlerinizi paylastiginiz icin tesekkür ederim. E karar verilmistir: elbise boyanmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…