kizlar smileyler ve resimli buttonlara noldu ?
elbiseyi aylar önce almistim, aslinda cognac rengi kemerle kombinleyecektim ama dekolte fazla olurdu, siyah kemerle siyah ic elbise giydim hem ici görünmedi hemde renk uyumu oldu, bunu baska nasil kombinleyebilirim fikirlerinizi merak ediyorum. yada siyaha mi boyayayim, hevesimi aldim renkten sonucta ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 272237 Eki Görüntüle 272236
Eki Görüntüle 272503 Eki Görüntüle 272504 Eki Görüntüle 272507 birikmiş yaz kombinlerim
Eki Görüntüle 272502
Eki Görüntüle 272717 Eki Görüntüle 272718 Eki Görüntüle 272719
bunlarda benden hepsı gecen haftadan.uzun zaman olmuş eklemeyeli eskisi gibi çekemıyorum resım malesef unutuyorum.
son eklenen resımlere baktım hepınız cok sıksınız.
her zamanki gibi çok güzel ve çok şıksın çok beğendim
Bugünden değil dün'den ve hastaneye giderken.. Rahatsız olduğum için çok fazla özen göstermedim malesef..
Ama çekmeyide ihmal etmedimEki Görüntüle 273207
iade ettiğinde kargo ücreti dahil kredi kartına yatacak,çekin de hesabına geri yüklenecek.ezgicim o 6 kilo fazlasıyla yakışmışbende en çok bordo elbiseyi begendm bitek ezgiyle kontesi görebildm geçmişi incelemedm kontes senin etegin kemerini bgenmedm o olmasaydı çok hoş olmuş aslında ama etege yapışık oldugundan yapcak bşy yok :)
bide bişey sorucm sna hazır yazmışkntrenddn 20tl hediye çeki gelmiş şmdi ben siparş versem ayakkabı küçük geldi diyelm iade ettigimde hediye çekim yanıcak dimi ?
Eki Görüntüle 272503 Eki Görüntüle 272504 Eki Görüntüle 272507 birikmiş yaz kombinlerim
Eki Görüntüle 272502
Eki Görüntüle 272717 Eki Görüntüle 272718 Eki Görüntüle 272719
bunlarda benden hepsı gecen haftadan.uzun zaman olmuş eklemeyeli eskisi gibi çekemıyorum resım malesef unutuyorum.
son eklenen resımlere baktım hepınız cok sıksınız.
Bugünden değil dün'den ve hastaneye giderken.. Rahatsız olduğum için çok fazla özen göstermedim malesef..
Ama çekmeyide ihmal etmedimEki Görüntüle 273207
efsun ben boyama derim ama sen bilirsin yinede..
boyamak mııııı:18: aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
bu renkler feci moda kız
efsun boyama sakin cok hos canli renkler zaten moda ....
efsun bence rengını hıc boyatma o kadar guzel kı rengı
kombınde guzel olmus
Ayyy bayıldım çok da güzel taşımışsınRengide çok güzel, siyahda bu modelin kendini pek göstereceğini sanmıyorum
çok hoş olmussun cnm...sarı renginide çok seviyorum çok naturel bi renk bence değiştirme...beyaz kemer ve beyaz badi giyerekte kombin yapabilirsin yada taba renginlede olabilir yada jean mavisi kemer ve üzerine kısa jean ceketleda çok hoş olur hmmm baska haa vizon renginlede kombin yababilirsin üzerine şu moda uzun kolyelerdende takabilirsin..aslında sarı rengine bir çok yakışan renkler var turkuaz mavisi ve pembede olabilir cıvıl cıvıl olursun iç açıcı
ben ilk defa yaziyorum buraya.. Yarin bi nisana davetliyim bu etegi giyinmeyi düsünüyorum ama üzerime ne giyceme karar veremiyorum ne tavsiye edersiniz?
Product Detail | H&M DE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?