Bugün ne giydin? Çek görelim..

konteskom ben sevmedim bu kombini yaa renkler cok hos onun disinda kemerin asagida durmasi etek boyu birde sanirsam tuhaf göstermis...

yorumlar icinde sagolun ...

efsun boyama sakin cok hos canli renkler zaten moda ....

kuzum eteğin kemeri bu şekilde etekle bitişik,nasıl kullanılabilir başka :26:daha göğüs altına doğru mu çekmeliyim?

topukluyla kombinlemek daha iyi olucak bunu

kuzum eteğin kemeri bu şekilde etekle bitişik,nasıl kullanılabilir başka :26:daha göğüs altına doğru mu çekmeliyim?Eki Görüntüle 272457

topukluyla kombinlemek daha iyi olucak bunu

evet canim demek istedigim o birde öyle denesen ?? daha gögüs altina dogru, tam belin ince yerine gelsin yani kemer ,, oo topuklularla tadindan yenmez :))

efsun bence rengını hıc boyatma o kadar guzel kı rengı
kombınde guzel olmus

kontesım ben etegını sevdım topuklu ayakkabıyla cok guzel olacak

xzgim hepsi birbirinden şık
evinede bayıldım bu aradafizik güzel,kız güzel,giydileri güzel,ev güzel
içim açıldı resimlere bakarken

xzgicim elbislerin çok yakışmış çok beğendim maaşallah 6 kilocuk al tabi ucunda dünyalar tatlısı bişey var

bunlarda benden hepsı gecen haftadan.uzun zaman olmuş eklemeyeli eskisi gibi çekemıyorum resım malesef unutuyorum.

son eklenen resımlere baktım hepınız cok sıksınız.

xzgicim elbislerin çok yakışmış çok beğendim maaşallah 6 kilocuk al tabi ucunda dünyalar tatlısı bişey var
tesekkur ederımm
6 kılo deyınce bıle tuylerım urperıyor

xezgi bütün elbiselerin çok güzl..çok yakışmış...daa nereden aldın bakayım sen onları:)
tesekkurler
bırını markafonıden bırını trendyoldan aldım ama playmax markasıydı yanlıs hatırlamıyorsam
kırmızıyıda mudo dan aldım hepsını bu yaz

son kombinini karısık buldum bırazcık
dıgerlerı sade ve guzel

almina çınar : tam bir sonbahar bayanı olmuşsun çok beğendim kombinini:)
xzgi : canım bence hiçte kilo almamışsın ayrıca hamilelik pek yakışmış

ben ilk defa yaziyorum buraya.. Yarin bi nisana davetliyim bu etegi giyinmeyi düsünüyorum ama üzerime ne giyceme karar veremiyorum ne tavsiye edersiniz?
Product Detail | H&M DE

canım ya sen bu siteden nasıl alışveriş yapıyorsun herşey çok güzelde ben nasıl alıcagımı bilmiyorum yaa bişeye tıklıyorum baska bişi çıkıyo

kontesim , arkadaşlarla hemfikirim topuklu papilerle güzel olacaktır bu kombin, böyle kısa gibi bi tuhaf göstermiş düzlerle.
ezgicim elbiselerinin hepsi birbirinde güzel çokta yakışmış karnındaki bıcırık daha göstermemiş kendini :) hem 6 ayda 6 kilo gayet iyi canım fiziğin hala güzel

o bordo elbiseyi üzerinde canli canli gördüm ve süperdi ne kadar yakistigini defalarca söylemek istiyorum..
diger iki elbisende cok cici, elbiseler cok yakisiyor sana durusunu yediiiim

ben ilk defa yaziyorum buraya.. Yarin bi nisana davetliyim bu etegi giyinmeyi düsünüyorum ama üzerime ne giyceme karar veremiyorum ne tavsiye edersiniz?
Product Detail | H&M DE
üzerine sifon bir bluz giyinip icine koyabilirsin etegin..

birinci ve ikinci hos olmus, ücüncüyü begenmedim aysemmmm
canım ya sen bu siteden nasıl alışveriş yapıyorsun herşey çok güzelde ben nasıl alıcagımı bilmiyorum yaa bişeye tıklıyorum baska bişi çıkıyo

kiyafetler h&m in online sitesinde türkiyeye satisi yok canim avrupada satislari var..

Ayyy bayıldım çok da güzel taşımışsın Rengide çok güzel, siyahda bu modelin kendini pek göstereceğini sanmıyorum

bu günkü kıyafetim değildi ama yine de paylaşmak istedim.....:)

Çantam olmamıştı pek...:))

Sonbahar gibisin Almina

Bordo
Bordoo
Bordooo
Bayıldım bordoya çok güzelsin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…