konteskom ben sevmedim bu kombini yaarenkler cok hos onun disinda kemerin asagida durmasi etek boyu birde sanirsam tuhaf göstermis...
yorumlar icinde sagolun ...
efsun boyama sakin cok hos canli renkler zaten moda ....
kuzum eteğin kemeri bu şekilde etekle bitişik,nasıl kullanılabilir başka :26:daha göğüs altına doğru mu çekmeliyim?Eki Görüntüle 272457
topukluyla kombinlemek daha iyi olucak bunu
xzgim hepsi birbirinden şık
evinede bayıldım bu aradafizik güzel,kız güzel,giydileri güzel,ev güzel
içim açıldı resimlere bakarken
tesekkur ederımmxzgicim elbislerin çok yakışmış çok beğendim maaşallah 6 kilocuk al tabi ucunda dünyalar tatlısı bişey var
tesekkurlerxezgi bütün elbiselerin çok güzl..çok yakışmış...daa nereden aldın bakayım sen onları:)
Eki Görüntüle 272717 Eki Görüntüle 272718 Eki Görüntüle 272719
bunlarda benden hepsı gecen haftadan.uzun zaman olmuş eklemeyeli eskisi gibi çekemıyorum resım malesef unutuyorum.
son eklenen resımlere baktım hepınız cok sıksınız.
bunlarda benden hepsı gecen haftadan.uzun zaman olmuş eklemeyeli eskisi gibi çekemıyorum resım malesef unutuyorum.
Eki Görüntüle 272503 Eki Görüntüle 272504 Eki Görüntüle 272507 birikmiş yaz kombinlerim
Eki Görüntüle 272502
ben ilk defa yaziyorum buraya.. Yarin bi nisana davetliyim bu etegi giyinmeyi düsünüyorum ama üzerime ne giyceme karar veremiyorum ne tavsiye edersiniz?
Product Detail | H&M DE
o bordo elbiseyi üzerinde canli canli gördüm ve süperdi ne kadar yakistigini defalarca söylemek istiyorum..Eki Görüntüle 272503 Eki Görüntüle 272504 Eki Görüntüle 272507 birikmiş yaz kombinlerim
Eki Görüntüle 272502
üzerine sifon bir bluz giyinip icine koyabilirsin etegin..ben ilk defa yaziyorum buraya.. Yarin bi nisana davetliyim bu etegi giyinmeyi düsünüyorum ama üzerime ne giyceme karar veremiyorum ne tavsiye edersiniz?
Product Detail | H&M DE
birinci ve ikinci hos olmus, ücüncüyü begenmedim aysemmmmEki Görüntüle 272717 Eki Görüntüle 272718 Eki Görüntüle 272719
canım ya sen bu siteden nasıl alışveriş yapıyorsun herşey çok güzelde ben nasıl alıcagımı bilmiyorum yaa bişeye tıklıyorum baska bişi çıkıyo
kizlar smileyler ve resimli buttonlara noldu ?
elbiseyi aylar önce almistim, aslinda cognac rengi kemerle kombinleyecektim ama dekolte fazla olurdu, siyah kemerle siyah ic elbise giydim hem ici görünmedi hemde renk uyumu oldu, bunu baska nasil kombinleyebilirim fikirlerinizi merak ediyorum. yada siyaha mi boyayayim, hevesimi aldim renkten sonucta ne dersiniz ?
Eki Görüntüle 272237 Eki Görüntüle 272236
Eki Görüntüle 272503 Eki Görüntüle 272504 Eki Görüntüle 272507 birikmiş yaz kombinlerim
Eki Görüntüle 272502
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?