Bugünden değil dün'den ve hastaneye giderken.. Rahatsız olduğum için çok fazla özen göstermedim malesef..
Ama çekmeyide ihmal etmedimEki Görüntüle 273207
Hasta biri için fazlasıyla iyi Gamzecik...
Geçmiş olsun bu arada
Bu da geçmiş zamanda işe gitmediğim bi zamandan
Eki Görüntüle 273295
geçmiş olsun cnm...hastane için rahat ve sade bi kombin olmuş
hayrola ? gecmis olsun canim, yine de güzel görünüyorsun valla. resim cekmeyi ihmal etmemen ne güzel, bizimle iyilesebildigin icin bir kanit bence. ilac gibiyiz
Hasta biri için fazlasıyla iyi Gamzecik...
Geçmiş olsun bu arada
Çok teşekkür ederim kızlar.. efsun kas zedelenmesi malesef...
mavi tuniğin duruşuna bayıldım canım
çok güzel taşımışsınn
2sinide çook beğendimm :)
ikisi de çok hoş efsun
efsuncum elbisenin rengi süper sakın değiştirme badiyle nasıl durduğu belli olmamış ama önden de çekseydin keşke bi resim.
mavili kombin çok hoş olmuş, üzerinde güzel durmuş tunik.beyazlının kotla duruşunu sevmedim ama, taytla daha şık dururmuş bence canım.
efsun kas zedelenmesi malesef...
kızlar cızmeler bacagınızı sarsın dıye ne yapabılırız zayıflıktan gelen bır durum sanırım tamamen sarmıyo
Tesekkür ederim hepinize
Hanturkscüm, degistirmicem artik rengini, zevkinize cok güveniyorum.
önden de resim var : Eki Görüntüle 273579
beyaz dedigin gül kurusu-pembe arasi bir renkte, ayakkabilardaki ciceklerle tunik uyuyor ama altina ne giyecegimi bilemedim, beyaz skinny giymistim hic olmadi, siyah tayt fazla siyah kacti, bende koyu kotlarla giyiyorum. siyah ayakkabiyla tayt giyebilirim aslinda, shik durur, tesekkürler önerin icin.
çizmeden görünmeyecek şekilde tozluk giy canım
aynen bende dusundum ama rahatsız edermı dıyede dusundum almam lazım hıc kullanmadım cunku:26:
oglumun 3. yas gününde ....
Eki Görüntüle 273706
efsuncugum her iki kombininde hos olmus, ikinci kombinde dahada dar olsaydi pantalon yani treggins gibi birseyler, yakininda vero moda varsa orda cok satiliyor onlar cokta rahat oluyorlar bir bak istersen...
birde masallah üst tarafin cok iyi duruyor sapik degilim hahaha
bunun içine bi şey giyme bence canım.siyah şey bozmuş çok:26:
yakasına hoş bir dantel diktirya da son moda olan yaka kolyelerden kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?