Bugün ne giydin? Çek görelim..

Öyle mi dersin :26: Dantel olabilir bak, ama hangi renk ? Kolye kurtarmaz, cok acik olur bana göre o zaman.

krem,vizon, özellikle gri olabilir
ama dersen ki devir renklerin devri. mor süper olur

yaka kolye dediğim şöyle şeyler , açık durmaz bence ama sen bilirsin tabi

krem,vizon, özellikle gri olabilir
ama dersen ki devir renklerin devri. mor süper olur

yaka kolye dediğim şöyle şeyler , açık durmaz bence ama sen bilirsin tabiEki Görüntüle 273880

aslinda bi kolyeyle deniym ya önce, kapatirsa sorun yok.

burda o tarzda kolye bulabilecegim özellikle bir magaza biliyorum, su anki modellerden:

biraz ince duruyorlar ama denemekte fayda var

bide bu var, bunu alicam, gecenlerde görmüstüm sonra aklima takildi :

danteldede krem vizon gri herseyle gider, renkli olarak mor olursa da mor kemerle sahane olur. Fikirlerin süper, tesekkür ederim cnm,

selayhus pantolonuna bayıldım nerden aldın canım.
geçen gün mangoda benzerini denedim 95 dedi yuh dedim yani

evet buda benden gelsin ne zamandır eklemiyordum foto
bu arada arka masanın dağınıklığının kusuruna bakmayın

Ahh saks mavisi... Şimdi görünce aklıma geldi şu renge bayılmama rağmen tek parça bişeyim yok
Çok şık buldum whiterose :)

Dün ne giydim :)
Bu resimlerde benim gerçek yüzümü gösteriyorum size
aslında ben tam bir beyaz spor ayakkabı hastasıyımdır Ne giyersem giyeyim altına en çok beyaz spor ayakkabıyı yakıştırırım...
ve itiraf ediyorum Düğünümde spor giymemi engelleyen tek şey nişanlımın 2 mt olması :18:

arkadaslar tek tek yorum yapamicam ama herkes herzamanki gibi cok $ik

buda benden alisverise giderken ama artik babetleri bir kenara attip cizme giyinmenin zamani gelmis...havalar cooooook sogudu

oooooooooooo hatun senin tarzın tamamen değişmiş yahuuu

en çok atkına bayıldımm
tarz degisikligi demiyelimde, biliyorsun artik bu pantolandan bir adet bulundurmayani dövüyorlar bende istanbuldan bir tane alayim dedim ama cok rahatlar birtanedaha edinesim var...

modern ve hos bir anne görüyorum, renkler güzel, aksesuar kiyafeti belirlemis. Bu arada Allah uzun ömür versin, onu size sizleri ona bagislasin
sagol efsuncugum , güzel dileklerin icinde ayrica tesekkür ederim
kusum
yorum yapan herkese çok teşekkür ederim Bu aralar farkındayım az biraz paçozlaştım idare edin artık hava değişiminden denge tutturamıyorum

Çokkk beğendim pantolonun rengine de bayıldım
tesekkür ederim canim... senin kombinde cok seker hersey yakismis... trenc i sevmedim ama önemli degil yakismis :)... uyumlu canta icin arayisa devam derim :))

buda benden alisverise giderken ama artik babetleri bir kenara attip cizme giyinmenin zamani gelmis...havalar cooooook sogudu

Eki Görüntüle 274291

cok hos olmus tatlim kombinin... evet artik sogudu havalar bende kaldirdim babetleri :)

alintilarda almamis senin yorumunu kusura bakma, ben pantalonu beyoglu is merkezi isimli pasajdan almistim giriste hemen sagda...65 demisti fiyatina ama 55 e vermisti heralde tam hatirlamiyorum canim ya...

hanim hanimcik olmusun .., birde siyah hirkayla dene istersen öylede hos durur

cok güzel her zamankinin disinda ama yine bir o kadar shik bir kombin olmus canim.
ouu 2 m mi ? boyun kacti cnm ? topuklu sart tabi. sende böyle bisey giyersin

Eki Görüntüle 274291

güzel bir kombin, cantana bayildim. evet artik cizmeler botlar cikarilmali. bende daha kaldirmadim / degismedim ama zamani geldi.

herşeyini çok uyumlu gördüm cnm çok şıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…