Tsk ederim yorumun icin month .. Ev ortaminda arkadasim ve ben vardik , rahat olmayi tercih ettim .. Kutlama capinda olsaydi dedigin gibidaha farkli giyinirdim tatlim .sade hoş ve entellektüel olmussun ama bence oğlunun doğum günüyse daha şık bişeyler olabilirdi düğüne gider gibide değil tabi
sadece pantolon değil ki kast ettiğim
tarz degisikligi demiyelimde, biliyorsun artik bu pantolandan bir adet bulundurmayani dövüyorlarbende istanbuldan bir tane alayim dedim ama cok rahatlar birtanedaha edinesim var...
sagol efsuncugum , güzel dileklerin icinde ayrica tesekkür ederim
kusum
tesekkür ederim canim... senin kombinde cok seker hersey yakismis... trenc i sevmedim ama önemli degil yakismis :)... uyumlu canta icin arayisa devam derim :))
cok hos olmus tatlim kombinin... evet artik sogudu havalar bende kaldirdim babetleri :)
ovv ne kadar uzun zaman oldu buralara uğramayalı.. Biraz geriye gitme fırsatı buldum ve kontess ( benim bildiğim adıyla :) çook zayıflamışsın canım... Yakışmış kaç kilo verdin bilmiyorum ama. Ayrıca o puantiyeli mavi pantolonlu kombine bayıldımbu aradaaa senin saç uzatma olayları nooldu ??:) Sonra barbie yine barbi gibi olmuşşş :) şimdilik böyle..
bluzunun yakası ayrı bi hava katmış canım güsel olmuşDün ne giydim :)
Bu resimlerde benim gerçek yüzümü gösteriyorum size
aslında ben tam bir beyaz spor ayakkabı hastasıyımdırNe giyersem giyeyim altına en çok beyaz spor ayakkabıyı yakıştırırım...
ve itiraf ediyorum Düğünümde spor giymemi engelleyen tek şey nişanlımın 2 mt olması:18:
Eki Görüntüle 274185 Eki Görüntüle 274186
sade ve şık olmuşsun canım bende cantanı beğendimarkadaslar tek tek yorum yapamicam ama herkes herzamanki gibi cok $ik
buda benden alisverise giderken ama artik babetleri bir kenara attip cizme giyinmenin zamani gelmis...havalar cooooook sogudu
Eki Görüntüle 274291
mavi tuniğin çok hoş olmuş
anladim bebegim , dogru herzamankinden farkli :)))sadece pantolon değil ki kast ettiğim
selayhusum çok tatlı olmuşkıyafetin fular pantolon hepsini çok beğendim canım
mdree bluzünü ve trençini çok beğendim canım
bluzunun yakası ayrı bi hava katmış canım güsel olmuş
sade ve şık olmuşsun canım bende cantanı beğendim
mavi tuniğin çok hoş olmuşama ikinci kombininde tuniğin etekleri biraz daha salaş olduğu için tayt sankim daha uygun olurmuş
kontescim ben o büyük kemerli kombinini sevdim bluzun güzelleştrmiş bence
beren91 canım o sarılı kombinine bayıldım açıkçası süper olmuş
arkadaslar tek tek yorum yapamicam ama herkes herzamanki gibi cok $ik
buda benden alisverise giderken ama artik babetleri bir kenara attip cizme giyinmenin zamani gelmis...havalar cooooook sogudu
Eki Görüntüle 274291
tesekkür ederim canim... senin kombinde cok seker hersey yakismis... trenc i sevmedim ama önemli degil yakismis :)... uyumlu canta icin arayisa devam derim :))
cok güzel her zamankinin disinda ama yine bir o kadar shik bir kombin olmus canim.
ouu 2 m mi ? boyun kacti cnm ? topuklu sart tabi. sende böyle bisey giyersin Eki Görüntüle 274332
sanırım kilo aldım ben yineEki Görüntüle 274870 Eki Görüntüle 274871
ayakkabılarım da şunlardı ; Eki Görüntüle 274872
herşeyini çok uyumlu gördüm cnm çok şıksın
selayhusum çok tatlı olmuşkıyafetin fular pantolon hepsini çok beğendim canım
mdree bluzünü ve trençini çok beğendim canım
olsun canim sorun degil , bende bazen atliyorum öyle :)... tesekkür ederim yorumun icinde..selayhus canım pardon atlamışım son kombinini çok beğendim şal ve pantolon süper ikili olmuş
oğluşuna da size de sağlıklı mutlu nice seneleree
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?