teşekkür ederim canımayy yeleğin çok şeker çok beğendim çok güzel kombinlemişsin
teşekkür ederim tatlım valla bende cok sevdim şeker gibi rengi var kontescanım topiğine de ekledim bunubana yorum yapan herkese coook tesekkür ederim...
kombinin cok güzel... özellikle ojelerine bayildim cok seker ve canli duruyor
teşekkür ettim canımkontessiimmmm
selayımmmm
handemmmm
aysemmmm
bnnu
bu da bu gündensonunda renkli jean aldım rengi bordo biraz koyu çıkmış ama bu kadar koyu diil aslında kan kırmızıya cesaret edemedim buna bile garip garip bakıolar
Eki Görüntüle 276155
bu da bu gündensonunda renkli jean aldım rengi bordo biraz koyu çıkmış ama bu kadar koyu diil aslında kan kırmızıya cesaret edemedim buna bile garip garip bakıolar
Eki Görüntüle 276155
anladım canım, bluz üstünde hırkam var sadece de çok mu kat kat olmuşum diye anlayamadım o yüzden sordumHavaya temkinli davranip üst üste kiyafetler giyildiginde Almanlar "Zwiebellook", sogan-look diyorlar, hani soganlar da öyle ya. Onu demek istemistim.
erzincanın bir ilçesindeyim canım. korse gibi büyük kemeri seviyorum ben böyle ama zevk işte herkese hitap etmeyebiliyo.nerdesin ki canım.Kemer sanırım biraz büyük olmuş daha ince kemer bence daha hoş dururdu onun dışında hoş. rengi çok güsel
canıııımmmmkontessiimmmm
selayımmmm
handemmmm
aysemmmm
bnnu
Eki Görüntüle 276155
bnnu hangi oje kız o, benimkilerin ününü geçiyor
yok kıs ne ilkokulubadi hariç beğendim canım
bu badiler bana ilkokul çağlarını hatırlatıyor,sevmiyorum
sağol canım yaa ocemi silmeye kıyamıyorumbence güzel olmus kombinin beğendim bi tek ojen uymamış cnm
tabiki zevk meselesi canımerzincanın bir ilçesindeyim canım. korse gibi büyük kemeri seviyorum ben böyle ama zevk işte herkese hitap etmeyebiliyo.
senin de kombinin güzel yeleğini beğendim. bordo pantolon da gayet hoş o kadar dikkat çekicek bir rengi yok aslında.
bordo fular
kontesin topicine bende bir göz atmistim..cok güzel renkli renkli ojeleri var ama seninkide gercekten cok hosuma gitti
biraz sade olmus bu kombinin ama ojenle pantolonunun rengini uydurmussunbu kombini bordo bir fular`lada kombinleye bilirsin
yok beabnnu hangi oje kız o, benimkilerin ününü geçiyor
kizlarrr yorumlariniz icin tesekkür etmek istedim , bir türlü girip yazamadim , hepsini okudum mersi sekerlerim , kizimda ellerinizden öper :)
son sayfada selayimi gördüm masallah canim fitliginden hic birsey kaybetmemissin .. hala türkiyedesin dimii :)
bnnu kiyafetin evde takildigim cinsten :) rahat ve ho$ yani .. ama disarisi icin secmezdim, zevk meselesi tabiiki..
Eki Görüntüle 276155
anladım canım, bluz üstünde hırkam var sadece de çok mu kat kat olmuşum diye anlayamadım o yüzden sordum
Kizlar ben bugün 900 metre yerin altina maden ocagina geziye gittim, üzerimdekiler bunlardi, erkek kiyafetleri tabi.Bunun bir de ceketi, belimde aburu cuburu, ayakkabilari, dizlikleri, sapkasi lambasi falan vardi ama onlari cikardiktan sonra üzerimde bunlar kalmisti, bi resim cekeyim dedim. nasilim
Eki Görüntüle 276309
Efsuncuğum renk uyumu güzel.
Ay sen ne iş ile meşgulsun canım ne işin var yerin 900 mt altında.off okurken yazarken nefesim kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?