Bugün ne giydin? Çek görelim..

ayy yeleğin çok şeker çok beğendim çok güzel kombinlemişsin
teşekkür ederim canım

bana yorum yapan herkese coook tesekkür ederim...

kombinin cok güzel... özellikle ojelerine bayildim cok seker ve canli duruyor
teşekkür ederim tatlım valla bende cok sevdim şeker gibi rengi var kontescanım topiğine de ekledim bunu

kontessiimmmm
selayımmmm
handemmmm
aysemmmm
bnnu
teşekkür ettim canım

bu da bu günden sonunda renkli jean aldım rengi bordo biraz koyu çıkmış ama bu kadar koyu diil aslında kan kırmızıya cesaret edemedim buna bile garip garip bakıolar

Eki Görüntüle 276155

Havaya temkinli davranip üst üste kiyafetler giyildiginde Almanlar "Zwiebellook", sogan-look diyorlar, hani soganlar da öyle ya. Onu demek istemistim.
anladım canım, bluz üstünde hırkam var sadece de çok mu kat kat olmuşum diye anlayamadım o yüzden sordum
nerdesin ki canım.Kemer sanırım biraz büyük olmuş daha ince kemer bence daha hoş dururdu onun dışında hoş. rengi çok güsel
erzincanın bir ilçesindeyim canım. korse gibi büyük kemeri seviyorum ben böyle ama zevk işte herkese hitap etmeyebiliyo.
senin de kombinin güzel yeleğini beğendim. bordo pantolon da gayet hoş o kadar dikkat çekicek bir rengi yok aslında.

kontessiimmmm
selayımmmm
handemmmm
aysemmmm
bnnu
canıııımmmm

bu da bu günden sonunda renkli jean aldım rengi bordo biraz koyu çıkmış ama bu kadar koyu diil aslında kan kırmızıya cesaret edemedim buna bile garip garip bakıolar

Eki Görüntüle 276155

kontesin topicine bende bir göz atmistim..cok güzel renkli renkli ojeleri var ama seninkide gercekten cok hosuma gitti

biraz sade olmus bu kombinin ama ojenle pantolonunun rengini uydurmussun bu kombini bordo bir fular`lada kombinleye bilirsin

badi hariç beğendim canım
bu badiler bana ilkokul çağlarını hatırlatıyor,sevmiyorum
yok kıs ne ilkokulu teşekkür ettim can

bence güzel olmus kombinin beğendim bi tek ojen uymamış cnm
sağol canım yaa ocemi silmeye kıyamıyorum

tabiki zevk meselesi canım hem fotoda kotum biraz koyu çıkmış aslında biraz daha açık ama kırmızı diil
ne bilem yaa garip garip bakıyorlar bi kız da sarı giyinmişti ona baksınlar dimi ama

bordo fular gerçekten güsel olur beğendim bunu tatlım teşekkür ettim
hem ocemi bende çok sevdim yemek istiyorum resmen

bnnu hangi oje kız o, benimkilerin ününü geçiyor
yok bea flormar supershine 38 no var ya o işte simli sende de vardı sanırım

kizlarrr yorumlariniz icin tesekkür etmek istedim , bir türlü girip yazamadim , hepsini okudum mersi sekerlerim , kizimda ellerinizden öper :)

son sayfada selayimi gördüm masallah canim fitliginden hic birsey kaybetmemissin .. hala türkiyedesin dimii :)

bnnu kiyafetin evde takildigim cinsten :) rahat ve ho$ yani .. ama disarisi icin secmezdim, zevk meselesi tabiiki..

bende çok özel bir yere gitmiyordum okul kombinim
yine de sade olduğunun farkındayım teşekkür ettim .

Kizlar ben bugün 900 metre yerin altina maden ocagina geziye gittim, üzerimdekiler bunlardi, erkek kiyafetleri tabi.Bunun bir de ceketi, belimde aburu cuburu, ayakkabilari, dizlikleri, sapkasi lambasi falan vardi ama onlari cikardiktan sonra üzerimde bunlar kalmisti, bi resim cekeyim dedim. nasilim

kızlar bugün böyleydim bakalım beğenecek misiniz :)

Kumas ve renkleri pek sevmedim dogrusu. üzerindeki sey daha cok siyah düz kumas etek veya pantolonla giderdi, pantolon daha spor ve o da kendinden desenli sayilir farkli renk tonlari icerdigi icin. ikisi birarada karisik durmus. hirkayi cok sevdim, o pantolonun üzerine sade turuncu bir tüst giyseydin kiyafet süper olurdu kanimca. ama biseyi demeden gecemicem, fizigin güzel, cok feminen

Efsuncuğum renk uyumu güzel.
Ay sen ne iş ile meşgulsun canım ne işin var yerin 900 mt altında.off okurken yazarken nefesim kesildi

yeri burasımı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.İstanbulda mümkünse Anadolu yakasında leopar desenli trenchcoat yada kaban yada mont nereden bulabilirim? çok feci takmış durumdayım.zara da tek model var kotonda yok.trendyol da baktım ama oradakı markadada sanki plastikmiş gibi geldi.

Efsuncuğum renk uyumu güzel.
Ay sen ne iş ile meşgulsun canım ne işin var yerin 900 mt altında.off okurken yazarken nefesim kesildi

Isciler ciktiginda simsiyah oluyorlar ama renkler bence de güzel. Canim isim geregi degil, kömür maden ocagini her zaman gezmek istiyordum ancak bu gezilere dahil olmak icin bir ekip olarak yazilmak gerekiyordu. Tanidigim bir dernek teklifte bulundu bizimle gelmek istermisiniz diye bende aylar önceden tabiki demistim ve sabirsizlikla bu günü bekliyordum. normal 13 dereceydi burasi bugün ama yer altinda 30 derece sicaklik ve nem de vardi, yorucu ama güzel bir maceraydi benim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…