evet yaa heryer donuyomuş buraya daha uğramadı bakalım kışenee mevsim yazmış ordabiz donuyoruz kıızzzzzz
özellikle kemerine bayıldımm
gözüme garip gelen bi şey var ama ne olduğunu bilemedim.pantolonun duruşu olabilir:18:
evet bir anda coşmuşuz
costuk sanirsam :)))
hanturksum kiyafetlerin ayri ayri hoslar ama ben kombin seklinde begenmedim..
kontesinde dedigi gibi pantolon biraz tuhaf durmus, bluz daha uzun olsaydi o potluklari göstermezdi belki daha iyi dururdu... kemeride bu kombin icin fazla buldum canim yaa, ...
ama herzaman diyorum bu bana gözükeni egerki sen sevdiysen uydurduysan uymustur :)[/B]
teşekkür ederim canım bu bluzleri bol sevmiyorum ben kemerle beli vurgulamak istiyorum mutlaka.çok şık olmussun cnm ama bi tek o kemer olmamış çok göze batıyo daha ince kibar bi kemer daha güzel olurdu yada öyle yoksa sadede çok hoş bi bulüzmüş rengide çok güzel....
çok teşekkür ederim canım ilk cümleni anlamadım?Sogan tarzinda üst üste giyince havalara uygun oluyor kiyafet en iyisini yapmissin. ben kemeri sevmedim,pantolonun renginde yada siyah ince bi kemer daha güzel dururdu.
çok teşekkür ederim canım ilk cümleni anlamadım?
pantolon renginde kemerim yok ama siyah ince bir kemerle de denerim bidahaki sefere
Eki Görüntüle 275429
dünden benn.taba rengı cantam vardı bırde.cok gıremıyorum buraya.gecen hafta yukledıgım resımlerımde 3. kombınde cok hastaydım ve ne bulduysam gıymısım gercektende karısık bır durum oraya cıkmıs.
ben beğendim elbiseni kemerle ayakkabıEki Görüntüle 275429
dünden benn.taba rengı cantam vardı bırde.cok gıremıyorum buraya.gecen hafta yukledıgım resımlerımde 3. kombınde cok hastaydım ve ne bulduysam gıymısım gercektende karısık bır durum oraya cıkmıs.
nerdesin ki canım.Kemer sanırım biraz büyük olmuş daha ince kemer bence daha hoş dururdu onun dışında hoş. rengi çok güsel
tipik selay kombinipazar günü anne gezmelerindeydim :)
tipik selay kombini diyorum bu kombinesade bir hal..
kalkmaya yakin $alimida takmistim...
Eki Görüntüle 274881
canım siyah kabanın mı onunla beraber sanki daha güsel yani o yokken kesiminden sanırım kilolu göstermiş ama bacaklar kilo almadığını gösteriosanırım kilo aldım ben yineEki Görüntüle 274870 Eki Görüntüle 274871
ayakkabılarım da şunlardı ; Eki Görüntüle 274872
ben beğendim elbiseni kemerle ayakkabı
nerdesin ki canım.Kemer sanırım biraz büyük olmuş daha ince kemer bence daha hoş dururdu onun dışında hoş. rengi çok güsel
tipik selay kombinişalla ayrı bi hava katmış
canım siyah kabanın mı onunla beraber sanki daha güsel yani o yokken kesiminden sanırım kilolu göstermiş ama bacaklar kilo almadığını gösterio
evet kuzum kaban o
ay bacaklardan kilo almadığım düşünülüyorsa sevinirimbenim tek derdim onların kalınlığı çünküü:18:
teşekkür ediyorum çoookk
kız mini etek yakişir o zaman sana
ben kontese yazdım bunu karıştırdın galiba canımbaçaklarin güzelmiş oyle yazmişlar cnm
kusura bakma peki seni bacaklarin kotumu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?