Bugün ne giydin? Çek görelim..

baya bir macerali gecmis yaaa zaten bizim türkler masallah heryerden cikiyor kendini hic yanliz hissetmiyorsun gurbette...

kazagin güzel ama biraz fazla uzun gibi bilmiyorum resimden mi yoksa gercektenmi öyle ve canim ayakkabilarini begenmedim renk uyumu güzel ama benim tarzim degil biraz kaba duruyorlar sanki

kızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem
Eki Görüntüle 276703 Eki Görüntüle 276705
ayakkabıda bunları giymiştim
Eki Görüntüle 276706

monthcum resimde fazla belli olmuyor ama etegin cok hos fakat kemer olmamis...ya kemer yada bluz ikisinini beraber kombin etmeseydin keske...gözüm nedense renkli birsey aradi cok simsiyah...bluzunu renkli seceydin keske yasinada daha uygun olurdu

bartınlılar taaa oralara gitmiş de hala şivelerinden vazgeçememişler mi
7 senedir bartında yaşıyorum
hala anlamıyorum ne dediklerini
geliyalaaa
anladıyy sen
naptıyy? böleee

bnnucum çok cici olmussun ayakkabıların çok hoş
teşekkür ettim canım beğenilerin için

MÜDÜRECİM
geçmiş olsun canım yaa o özel günlerde bende kötü oluyorum

kızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem
Eki Görüntüle 276703 Eki Görüntüle 276705
ayakkabıda bunları giymiştim
Eki Görüntüle 276706
ben elbise sandım aslında kemeri yakıştırdım ama ayakkabıların mı renkli olsaymış kırmızı felan ama elbise şeklinde çok yakıştırdım sana

çok cool olmuşsun

yok yaa 1,70 boyum var ama yukarıdan çektiğim için bacaklar kısa gözüküo dizimin üstündeydi bundan sonra başkasına çektirmeye çalışcam fotomu

o ka baktım ben kotona yoktuki.e tabi geriden takip ediyorumm :))

kombinin çok güzel ojelerinin rengine bayıldım.fekat kolyeni biraz daha mı kısa tutsaydın acep :44:

o ka baktım ben kotona yoktuki.e tabi geriden takip ediyorumm :))

kombinin çok güzel ojelerinin rengine bayıldım.fekat kolyeni biraz daha mı kısa tutsaydın acep :44:

gömlek yakası ile boğucu olmasın diye uzun yapmıştım ama öyle de denerim canımm

month cum canım ben sana bu tarzı yakıştırdım kemerini de sevdim ama şöyle birşey düşünür müsün çok karalar bağlama kemerini ayakkabını ve çantanı pudra rengi de seçebilirsin elbise kendini daha çok gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…