yeri burasımı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.İstanbulda mümkünse Anadolu yakasında leopar desenli trenchcoat yada kaban yada mont nereden bulabilirim? çok feci takmış durumdayım.zara da tek model var kotonda yok.trendyol da baktım ama oradakı markadada sanki plastikmiş gibi geldi.
Ben nerde falan bilmiyorum ama nette mangoda su an leopar desenli bu var, oraya bakabilirsin
Eki Görüntüle 276323
Kizlar ben bugün 900 metre yerin altina maden ocagina geziye gittim, üzerimdekiler bunlardi, erkek kiyafetleri tabi.Bunun bir de ceketi, belimde aburu cuburu, ayakkabilari, dizlikleri, sapkasi lambasi falan vardi ama onlari cikardiktan sonra üzerimde bunlar kalmisti, bi resim cekeyim dedim. nasilim
Eki Görüntüle 276309
Kizlar ben bugün 900 metre yerin altina maden ocagina geziye gittim, üzerimdekiler bunlardi, erkek kiyafetleri tabi.Bunun bir de ceketi, belimde aburu cuburu, ayakkabilari, dizlikleri, sapkasi lambasi falan vardi ama onlari cikardiktan sonra üzerimde bunlar kalmisti, bi resim cekeyim dedim. nasilim
Eki Görüntüle 276309
bundan sonra mutlaka bu tarz giyinmelisin bence efsuncum
simdinin modasi bu canim bol salas seyler ... uyumda güzel giyin disardada.. :)
Dimi ama, 50 beden erkek giysileri cok da rahattilar, pantolonun beli disinda :) Ha birde kömür lekeleri olmazsa da olur :) isin kötüsü giysileri geri aldilar. hos, hepsini de giymedim zaten. Kocaman ama kisa bir erkek kilotu vermisleri onu giymeme karari aldim
Haha vallah çok güldüm...bende giyisileri kendiniz getirdiniz sanmıştım demek ordan verdiler...ben maden işçileri tulum tarzı seyler giyer sanıyordum ama erkek kıyafetleri sana yakışmış fena durmuyor üzerinde..ama o erkek donunu niye verdiler ki
Eki Görüntüle 276309
bnnu tatlim senin tüylü yelekli kombinin hos olmus ben orda bir kolyeyi fazla burdum zaten önden yelegin kapama yerleri göze carptigi icin .. onun disinda cok cici..
bordo pantalonunda cok güzel petrol yesili ile kombinlemeyi dene cok cok uyumlu oluyorlar ..
teşekkür ettim selayın petrol yeşili fikriyle bütünleştim bulursam kaçırmam sanırımbnnu badin benim de hoşuma gitmedi maleseff okul için de olsa sade ve daha hoş bir şey seebilirsin bence..
bu da bu gündensonunda renkli jean aldım rengi bordo biraz koyu çıkmış ama bu kadar koyu diil aslında kan kırmızıya cesaret edemedim buna bile garip garip bakıolar
Eki Görüntüle 276155
Eki Görüntüle 276309
pazar günü anne gezmelerindeydim :)
tipik selay kombini diyorum bu kombinesade bir hal..
kalkmaya yakin $alimida takmistim...
Eki Görüntüle 274881
Eki Görüntüle 276309
yeri burasımı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.İstanbulda mümkünse Anadolu yakasında leopar desenli trenchcoat yada kaban yada mont nereden bulabilirim? çok feci takmış durumdayım.zara da tek model var kotonda yok.trendyol da baktım ama oradakı markadada sanki plastikmiş gibi geldi.
Pantolonun ve ojeni sevdimm :)
Ayakkabılarınıı çoook beğendim ama örgü elbise daha kısa olsa (Altına taytla olabilir) daha güzel olurdu diye düşünmekten kendimi alamadım
müdürecim nerelerdesin sen hem elbise biraz dizüstüydü... teşekkür ettim
Pantolonun ve ojeni sevdimm :)
müdürecim nerelerdesin sen hem elbise biraz dizüstüydü... teşekkür ettim
Hasta ve üzerine 2 gündür de yastaydım:2: (Malum durum)
Daha şimdi kendime yeni geliyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?