monthcum resimde fazla belli olmuyor ama etegin cok hos fakat kemer olmamis...ya kemer yada bluz ikisinini beraber kombin etmeseydin keske...gözüm nedense renkli birsey aradi cok simsiyah...bluzunu renkli seceydin keske yasinada daha uygun olurdu
Efsuncum seni de değişik buldum normal haline göre
ama biliyo musun nedendir bilmem tatlı geldin gözüme
rengi çok güzel gömleğin şimdi böyle salaş şeyler moda...kız korkmadınmı yerin dibine inmeye ayyy bi tuhaf oldum derin nefes alayım bare
kızlar bunlar bi akrabamın düğününe giderken eklemeyi unutmusum en sevdiğim elbisem
Eki Görüntüle 276703 Eki Görüntüle 276705
ayakkabıda bunları giymiştim
Eki Görüntüle 276706
bartınlılar taaa oralara gitmiş de hala şivelerinden vazgeçememişler mi
7 senedir bartında yaşıyorum
hala anlamıyorum ne dediklerini
geliyalaaa
anladıyy sen
naptıyy? böleee
evet türkçesi o
ben de bayadır arıyordum,en sonunda geçen cuma pazarda buldum
bnnu ayakkabıların çok hoşmuşş
month siyahlar çok yakışmış ama araya biraz renk katsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum
kontesimmmm renklerin uyumunu çok güzel kullanmışssın canım beğendiimmm
bnnu ayakkabıların çok hoşmuşş
ayrı ayrı teşekkür ederim kızlarrsüper , oje de renk katmis
teşekkür ederim cnmetek bulüz değil cnm elbise kemerde elbiseyle birlikte..evet yasıma göre ağır ama sadece düğünlerde ağır giyininiyorum normalde daha spor giyinirim değişiklik olsun isterim siyahıda çok severim hele böyle simsiyah olmayı ağır durur her zaman yas tutar gibi olur ama ben seviyorum.... aslında aşkı memnuda bihter buna benzer bişey giymişti bende görünce onu hatırladım ve hemen aldım çok beğenmiştim ama bihterinkinin elbisnin önü açık ve daha kısaydı benimkide benzeri ama elbiseyi görünce bunu hatırlattı bana işte bihterinki buydu cnm
Eki Görüntüle 276760
Elbisen güzelmis her ortama uydurabilen bir parca ne güzel. hatta farkli kemerler de kullanilabilir...
ama ayakkabilarini sevmedim daha genc bisey olmaliydi sana...
başka şu dikdörtgen şallar kalın duruyor bu tek kat ve ince o yüzden bunu seçtim aslında puşi felan olabilir bir tane edinirsem onu da denerim teşekkür ettim canımGüzelsin güzell
Ama ki birde başka bir şal ya da flarla dene derim
teşekkür ettim tatlım aslında fularsız denedim ama sönük kaldı öyle :18:çok hoş ve çok güzel olmussun pozlarında harika bi tek fular olmasaydı daha iyi olurdu sanki :26:
Kumas ve renkleri pek sevmedim dogrusu. üzerindeki sey daha cok siyah düz kumas etek veya pantolonla giderdi, pantolon daha spor ve o da kendinden desenli sayilir farkli renk tonlari icerdigi icin. ikisi birarada karisik durmus. hirkayi cok sevdim, o pantolonun üzerine sade turuncu bir tüst giyseydin kiyafet süper olurdu kanimca. ama biseyi demeden gecemicem, fizigin güzel, cok feminen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?