Bugün ne giydin? Çek görelim..

monthcum resimde fazla belli olmuyor ama etegin cok hos fakat kemer olmamis...ya kemer yada bluz ikisinini beraber kombin etmeseydin keske...gözüm nedense renkli birsey aradi cok simsiyah...bluzunu renkli seceydin keske yasinada daha uygun olurdu [/QUOTE]

teşekkür ederim cnm etek bulüz değil cnm elbise kemerde elbiseyle birlikte..evet yasıma göre ağır ama sadece düğünlerde ağır giyininiyorum normalde daha spor giyinirim değişiklik olsun isterim siyahıda çok severim hele böyle simsiyah olmayı ağır durur her zaman yas tutar gibi olur ama ben seviyorum.... aslında aşkı memnuda bihter buna benzer bişey giymişti bende görünce onu hatırladım ve hemen aldım çok beğenmiştim ama bihterinkinin elbisnin önü açık ve daha kısaydı benimkide benzeri ama elbiseyi görünce bunu hatırlattı bana işte bihterinki buydu cnm

teşekkür ederim cnm elbise zaten...kırmızı olmaz diye düşündüm cnm çünkü elbisede altın sarısı var kemerinde bende bileziğimi ona uydurdum kırmızıda kullanmak istmezdim çünkü siyahta birden fazla renk kullanmayı sevmiyorum o yüzden siyah ayakkabı giydim cnm

hmm güzel fikir sağol cnm baska bi düğünede öyle kombinliyim bare hem aynı olmasın dediğin gibi elbisede kendini gösterir

Ayyy kırmızı ayakkabılardan bahsetmeyin ne olur orta yerimden çatlıyorum kırmızı ayakkabı istiyorum ya benn (Nerde giyeceksem)
scream klibinde keri hilson un ayağında gördüğümden beri aklımdan çıkmıyo ölüyorum
Başka bişey düşünemiyorum

Ayyy yarabbim nasılda hoş duruyoo

yaz başında yapttığım ilk şeyy kırmızı bir ayakkabı almak oldu.Her şey ile kullanabiliyorsun,kot kumaş vs vs vs çok şık ve sexi duruyorrr

ay deme:26: ne yaptın kuzum sen,35-37 gibi giyinmişsin:18::18:

evet cnm ama seviyorum o tarz elbiseleri zaten günlükte yaşımıza uygun giyiniyoruz spor falan e bazen düğünlerede öyle giyinebiliyorum ama değişiklik olsun istedim çok yakın akrabam olduğu için ağır giyinmek istedim...sen kaç yasındasın cnm???

böyle şeyleri zaten ilerde bol bol giyeceksin canım.
halbuki yaşın müsaitken daha renkli giyinsen? ya da pudra renklere yönel...
ne bileyim en basidi : haki yeşil + fuşya ikilisi mükemmel olabilir

25'im canım ben

bnnu ayakkabıların çok hoşmuşş

month siyahlar çok yakışmış ama araya biraz renk katsan çok daha iyi olur diye düşünüyorum

kontesimmmm renklerin uyumunu çok güzel kullanmışssın canım beğendiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…