sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim
Eki Görüntüle 280299
kızlar ben de fotoğraf koymaya karar verdim. hep uzaktan takipteydim fotoğraf eklemek istiyordum ama eklemiyordum. şimdi yavaştan tarz değiştirmeye meyillendim sizlerin de fikirlerini almak isterim. 22 yaşındayım bu şekilde, buna yakın giyinsem nasıl olur. hem rahat hem şık hem erkeksi hem kadınsı olmak istiyorum. bu zamana kdr hep kot converse giye giye artık bana gına geldi. neyse çok uzattım. fotoğraf ekliyorum =)
ikisi de ard arda, deneme amaçlı çekildi. fikirlerinizi istiyorum.
Eki Görüntüle 280362 Eki Görüntüle 280363
ay kaç sayfa geri gittim bilmiyorum resimlere ulaşabilmek için :26: kimlere yorum yapacağımı unuttum ayol
aklımda kalanları yazmaya çalışayım
selayım ceket çok yakışmış hayatım şalın rengini sevmedim başka bir renk olsaydı mesela saçlarının renginde
benim gözüme o zimbalar zimba gibi gelmedi bebegim , sen dedikten sonra farkettim kovboy oldugunu... dost basa düsman ayaga dedikleri bu olsa gerekhiçç kokoş değil aslında ya zımbalı mımbalı kowboy tarzı bişey niye kokoş dendi anlamadımwhatsapptan sana yuzum acık ve manzralı bi şekilde yolladım kuzum bu rsimlerden birini ve bizim evde annemin çektiği son resmimiz vardı ya onuda attım ne çok zaman geçti özledim seni sizi ay neyse burası yeri değil... hımm biraz geriye gidip onuda araştırıyım kuzum eminim o da çok yakışmıştırrr
hoşbuldum tibitim bende seni görüyim sende ekle sendeekuzum gömleğim siyah çorabım siyah haliyle çizmemide siyah giydim gari
kızlar ben de fotoğraf koymaya karar verdim. hep uzaktan takipteydim fotoğraf eklemek istiyordum ama eklemiyordum. şimdi yavaştan tarz değiştirmeye meyillendim sizlerin de fikirlerini almak isterim. 22 yaşındayım bu şekilde, buna yakın giyinsem nasıl olur. hem rahat hem şık hem erkeksi hem kadınsı olmak istiyorum. bu zamana kdr hep kot converse giye giye artık bana gına geldi. neyse çok uzattım. fotoğraf ekliyorum =)
ikinci kombinin çok hoş tam senin istediğin gibi bi kombin
ilk kombinin cok hos olmus begendim...
ikincide buluzunun rengi cok güzel , ben olsam icine koymazdim, belki spor göstermek icin öyle yapmisindir ama disarda daha hos duracagini düsünüyorum..
ve hosgeldin demek istiyorum
İlk resimdeki yüksek bel etek ve bluz ikilisi ve kendine ait bir kemeri hiç bi zaman olmadıkemerler tamamen benim şahsi eklemelerim
ben çiçekliyi çok seviyorumzevk meselesi tabi
Teşekkürler canım
Tam net seçememekle birlikte genel itibariyle uyumlu olmuşsun canım :)(seni pek göremiyorduk ya birden görünce şaşırdım :) )
canım süpersin fizikte on numara olmuş mahşallah arkadasıma yorumun için ayrıca teşekkürler canım
model ayrıntısı varsa görünmüyor :18: ama renkler uyumlubir de topuklu ile denesene pantolon kısa ya o yüzden...
beni bir sen anladin efsuncum.. bu kombinde tam yakalamak istedigimde buydu ne güzel özetlemisin sagol
...
tam secemesemde renk itibariyle hos bir kombine benziyor...
ayyy en bastaki ve en sondakiler ne öyle:18: beyaz pantolonlu kıza bayıldım kombinde harika gömleği hele çok hoş çok güzelmiş saçlarda fizikte güzellikte süper saç rengi çok hoşuma gitti yaza öyle bişey boyatmayı düşünüyodum iyi oldu koyduğun fikir oldu bu kış biraz bakım yapmam lazım saçıma yaz içinde 4 defa boyatınca saçlarım deligibi döküüyo ve seyreldiler
cnm tam anlayamadım resim bulanık çıkmış ama pantolonun çok kısa kalmış yani ne kapri gibi duruyo nede bilekte bitmemiş
keske resim biraz daha net olsaydi daha iyi yorum yapabilirdik... babetler gözüme takildi.....ben bu havalarda botlarla, cizmelerle geziyorum hele hele almanyanin havasi berbaaaaaaaat
sizin o taraflar daha günesli sanirsam
telefonumdaki bir uygulama var tlfla ancak onunla kendim cekebiliyorum o da net cikarmiyor malesef. bizde de havalar sogudu iyice ama kuru soguk, cizmelerimden daha gecen giydim ilk defa, hatta giydiklerimi de ekliym:
Eki Görüntüle 280444 Eki Görüntüle 280445
bu arada bu trikoyu cok sevmiyorum iri yari duruyorum dimi ?
...
efsun resmin fluluğundan kombinini anlayamadım canım :26: yanlız kısa pantolon sevdiğimi söylemek istiyorum
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?