Bugün ne giydin? Çek görelim..

kızlar ben de fotoğraf koymaya karar verdim. hep uzaktan takipteydim fotoğraf eklemek istiyordum ama eklemiyordum. şimdi yavaştan tarz değiştirmeye meyillendim sizlerin de fikirlerini almak isterim. 22 yaşındayım bu şekilde, buna yakın giyinsem nasıl olur. hem rahat hem şık hem erkeksi hem kadınsı olmak istiyorum. bu zamana kdr hep kot converse giye giye artık bana gına geldi. neyse çok uzattım. fotoğraf ekliyorum =)

ikisi de ard arda, deneme amaçlı çekildi. fikirlerinizi istiyorum.

ikinci kombinin çok hoş tam senin istediğin gibi bi kombin

tibikim zarif kusum benim nerelerdesin sen yine ..
cok tesekkürler tatlim ... haklisin bu sac rengi varken pembe hic gitmiyor bana
yakin zamanda saclarimi boyatmayi düsünüyorum ozaman takayim ben bu $ali..

benim gözüme o zimbalar zimba gibi gelmedi bebegim , sen dedikten sonra farkettim kovboy oldugunu... dost basa düsman ayaga dedikleri bu olsa gerek hic dikkatli bakmamisim ayaklarina....
aldim resimleri süpersin herzamanki gibi ... özlemden hic bahsetme nerde aglayip burnunu silen smaylim

ilk kombinin cok hos olmus begendim...
ikincide buluzunun rengi cok güzel , ben olsam icine koymazdim, belki spor göstermek icin öyle yapmisindir ama disarda daha hos duracagini düsünüyorum..
ve hosgeldin demek istiyorum

ikinci kombinin çok hoş tam senin istediğin gibi bi kombin

teşekkür ederim, ben de onu beğendim. bakalım o değil de inşallah topuklularla rahat edebilirim. :26:

ilk kombinin cok hos olmus begendim...
ikincide buluzunun rengi cok güzel , ben olsam icine koymazdim, belki spor göstermek icin öyle yapmisindir ama disarda daha hos duracagini düsünüyorum..
ve hosgeldin demek istiyorum

teşekkür ederim Selayhus. =) bluzumu içine sokmadım aslında, bluzun beli lastikli olduğu için, kemerin tokası görünsün diye üstüne attırıverdim. ama yeni bir bluz daha almıştım buna benzeyen o lastikli değil bi de onunla bi kombin yaparım senin dediğin gibi dışarıda bırakırım.
hoşbuldum, çok teşekkürler fikirler için =)

ikisi de süper
aynen devam

canım ben ilk kombini sana daha çok yakıştırdım ama şöyle birşey var insan her zaman aynı şekilde görünmek istemez, kimi zaman erkeksi,kimi zaman kadınsı,kimi zaman çocuksu,kimi zaman da salaş olmak ister psikolojimize göre değişir yanii...o yüzden 2 kombini de kullanabilirsin psikolojine göre..

İlk resimdeki yüksek bel etek ve bluz ikilisi ve kendine ait bir kemeri hiç bi zaman olmadı kemerler tamamen benim şahsi eklemelerim
ben çiçekliyi çok seviyorum zevk meselesi tabi
Teşekkürler canım

aa ben elbise sanmistim. tabiki zevk meselesi. önemli olan icine sinmesi..

model ayrıntısı varsa görünmüyor :18: ama renkler uyumlu bir de topuklu ile denesene pantolon kısa ya o yüzden...

pantolon chino yoksa bi ayrinti yok zaten ama tlfdan cekmistim onun kalitesi biraz kötü. bu pantolonu bi kere topuklularla giydim daha güzel durmustu, beyaz gömlek giyip icine atmistim ve siyah topuklu ayakkabilar giymistim, sanirim bu pantolon topugu istiyor..

dimi beyazli kiz cok hos, ayakkabilar da süsü olmus. o zaman önce az bakim yap canim.

cnm tam anlayamadım resim bulanık çıkmış ama pantolonun çok kısa kalmış yani ne kapri gibi duruyo nede bilekte bitmemiş

canim boyu özellikle öyle..

keske resim biraz daha net olsaydi daha iyi yorum yapabilirdik... babetler gözüme takildi.....ben bu havalarda botlarla, cizmelerle geziyorum hele hele almanyanin havasi berbaaaaaaaat
sizin o taraflar daha günesli sanirsam

telefonumdaki bir uygulama var tlfla ancak onunla kendim cekebiliyorum o da net cikarmiyor malesef. bizde de havalar sogudu iyice ama kuru soguk, cizmelerimden daha gecen giydim ilk defa, hatta giydiklerimi de ekliym:

bu arada bu trikoyu cok sevmiyorum iri yari duruyorum dimi ?

cok begendim ben bu kombini , kendi kombinlerimden biri bile sanabilirdim ..... yakismis canim bence hicte iri yari durmuyorsun..

süpersin bence olmus, cok da yakismis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…