Koca bir dilim pastamı yerken herkesi inceledikten sonra yorumlarıma başlıyorum
Selayhus : Kahve hırkalı kombini beğendim laci ceketliyi daha çok beğendim tarzını seviyorum hırkalar ceketler bende çok severim bunları + insanın fiziği iyi olunca çok güzel taşıyor giysileride
Kontes: o botların oyle hoş duracağını hiç düşünmemiştim :) Koton da sezon başında tabasını görmüştümde burun kıvırmıştım ....Yanılmışım:18:
Alishia: Genel olarak hoş görünüyorsun ve söylemeden geçemicem ayakkabı seçimin çok hoş olmuş işte orda olaya noktayı koymuşsun
pakize85: Yelek gözüme takıldı iyi mi kötü mu anlamda hala kendimi çözemedim.. Ama genel itibariyle güzel buldum
2. kombine gelince cidden çok iyi, bu gülümseyen kombinini çoook beğendim . Ve anladım ki kombinleri tamamlayacak en iyi şey güzel(ve pozitif) bir yüzmüş
bnnu: bnnucum bence pantolon hiç olmamışSen güzelsin ama çizgili kazağın altına o pantolon güzel değil
beni bir sen anladin efsuncumconverseler bu kiyafetin yildizi o zaman. hem elegan, hem spor, masallahin var
Eki Görüntüle 279998 bu da benden :)
nevarki bacaklarda ???konu dışı olucak ama ilk fotodaki bacaklara 'nassıılll yanii :18:' demeden geçemedim
beni bir sen anladin efsuncum.. bu kombinde tam yakalamak istedigimde buydu ne güzel özetlemisin sagol
kemer disinda begendim, taytt ve ayakkabilarda kahve tonlarinda sanirim...
nevarki bacaklarda ???
tam secemesemde renk itibariyle hos bir kombine benziyor...
KONTESIM ben böyle kisa pantalonlara babetide cok yakistiriyorum
gecekusummm
kolum kadar bacağı var kızım görmüyosun muüstelik de yamuk
Eki Görüntüle 279998 bu da benden :)
e olmus iste... leopar desenli babateler aslinda herseyle olur ama önemli olan cok fazla göz yorucu desenlerle kombinlememen. heryeri leo olanlar cok acaip gözüküyorlar oysa bak su ablalara, süpper
Eki Görüntüle 280011
Eki Görüntüle 280013
Eki Görüntüle 280014
Eki Görüntüle 280015
barbicim hg kuzum
yorumun için çok teşekkürlerr
ben senin kombinini beğendim ,çizmeler hariç
kokoş hatunum
sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim
Eki Görüntüle 280299
ben taslanmis kot disinda begendim güzelim ...
selayhusum bu boyfriend blazerı istanbuldanm mı almıştın? gerçekten çok yakışmış bitanem valla ben şallada gayet beğendimmmgecenin 12sinde kırmızı ojeleri çıkartmanada ayrı bir güldğm kikiki
:
siradanligini sevsinler.. biliyorum ben o siradanliklari bebegim..
hos bir kombin olmus, kokos cizmelerin kokos... onun disinda uzun birisinin cekmesi bile hicbirsey degistirmemis :)
ben taslanmis kot disinda begendim güzelim ...
senin gösterdigin yerlerden aldim bebegim bunu, istedigim havuc pantalonu onuda kombinlemis eklemistim gecenlerde tabi sen yogunsun görmedin... cok tesekkür ederim güzel yorumun icin ...
ay kaç sayfa geri gittim bilmiyorum resimlere ulaşabilmek için :26: kimlere yorum yapacağımı unuttum ayol
aklımda kalanları yazmaya çalışayım
selayım ceket çok yakışmış hayatım şalın rengini sevmedim başka bir renk olsaydı mesela saçlarının renginde
kontescan milli kıyafetimizi giymişsin bendee bu ara giyeyim diyordum bu elbisemiziçorapla çok güzel olmuş ama papiler :26:
alisha kıyafetlern uyumunu beğendim
efsun bulanık bir resim çok anlayamadım ama uyumlu görünüyosun
hoşgeldin barbicim özlemişim seni süper görünüyorsun kahve tonları yakışmış çizmeler siyah gibi duruyor kahve olsa pörfekto olacaktı
bnnu pantolon konusuna bende katılıyorum , ama kazağın şirin renkleri çok şeker
unuttuğum varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?