Bugün ne giydin? Çek görelim..

yorum için teşekkürler canım...

kontes sanada çok teşekkürler

converseler bu kiyafetin yildizi o zaman. hem elegan, hem spor, masallahin var
beni bir sen anladin efsuncum .. bu kombinde tam yakalamak istedigimde buydu ne güzel özetlemisin sagol

kemer disinda begendim, taytt ve ayakkabilarda kahve tonlarinda sanirim...

konu dışı olucak ama ilk fotodaki bacaklara 'nassıılll yanii :18:' demeden geçemedim
nevarki bacaklarda ???

tam secemesemde renk itibariyle hos bir kombine benziyor...

KONTESIM ben böyle kisa pantalonlara babetide cok yakistiriyorum

gecekusummm

kolum kadar bacağı var kızım görmüyosun mu üstelik de yamuk

ayyy en bastaki ve en sondakiler ne öyle:18: beyaz pantolonlu kıza bayıldım kombinde harika gömleği hele çok hoş çok güzelmiş saçlarda fizikte güzellikte süper saç rengi çok hoşuma gitti yaza öyle bişey boyatmayı düşünüyodum iyi oldu koyduğun fikir oldu bu kış biraz bakım yapmam lazım saçıma yaz içinde 4 defa boyatınca saçlarım deligibi döküüyo ve seyreldiler

bannu : kız o pembeli kazank nasılda güzelmiş sanada çok yakışmış 100 verdim sana valaha
efsun : canım bulanık çıkmış ben pek bişi anlamadım ya

sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim

selayhusum bu boyfriend blazerı istanbuldanm mı almıştın? gerçekten çok yakışmış bitanem valla ben şallada gayet beğendimmm gecenin 12sinde kırmızı ojeleri çıkartmanada ayrı bir güldğm kikiki

kontescim ben o çotanak elbisemi değiştirdim o yüzden ben tarafından milliliği kalmadı o elbisenin lakin sende görünce yine pek bi sevdim elbiseyi olsa yine alırım ama istediğim bedeni bu sefer botalarına ba yıl dım ama herkesin karar kıldığı gibi bu kıyafete fazla kışlık+fazla marjinal kalmış :26: ya da şu şekilde; bu elbise bu botla bu çoraba fazla yazlık + fazla klasik kalmış

müdire ilk kombinini çok beğendim , evlimisin bekarmısın bilmiyorum ama senin evin english home tarzı ourmuş gibime geliyor floral ve country desenli mobilyalar falan

bennu pantolon konusunda arkadaşlara katılmakla yetinicem :26:

efsun resmin fluluğundan kombinini anlayamadım canım :26: yanlız kısa pantolon sevdiğimi söylemek istiyorum

başka baktığım ve hatırlamadığım kombin varmıydı acabaaaa :44::44::44::44::44:

sıradan bir kombindi, hazır resim çekilmişken ekliyim dedim ama resimler devasa boyda bir adam tarafından çekildiği için pek bi bacaksız çıkmışım yeni farkettim

Eki Görüntüle 280299

siradanligini sevsinler .. biliyorum ben o siradanliklari bebegim..
hos bir kombin olmus, kokos cizmelerin kokos ... onun disinda uzun birisinin cekmesi bile hicbirsey degistirmemis :)
ben taslanmis kot disinda begendim güzelim ...

senin gösterdigin yerlerden aldim bebegim bunu, istedigim havuc pantalonu onuda kombinlemis eklemistim gecenlerde tabi sen yogunsun görmedin ... cok tesekkür ederim güzel yorumun icin ...

ay kaç sayfa geri gittim bilmiyorum resimlere ulaşabilmek için :26: kimlere yorum yapacağımı unuttum ayol
aklımda kalanları yazmaya çalışayım
selayım ceket çok yakışmış hayatım şalın rengini sevmedim başka bir renk olsaydı mesela saçlarının renginde
kontescan milli kıyafetimizi giymişsin bendee bu ara giyeyim diyordum bu elbisemizi çorapla çok güzel olmuş ama papiler :26:
alisha kıyafetlern uyumunu beğendim
efsun bulanık bir resim çok anlayamadım ama uyumlu görünüyosun
hoşgeldin barbicim özlemişim seni süper görünüyorsun kahve tonları yakışmış çizmeler siyah gibi duruyor kahve olsa pörfekto olacaktı
bnnu pantolon konusuna bende katılıyorum , ama kazağın şirin renkleri çok şeker
unuttuğum varsa affola

hiçç kokoş değil aslında ya zımbalı mımbalı kowboy tarzı bişey niye kokoş dendi anlamadım whatsapptan sana yuzum acık ve manzralı bi şekilde yolladım kuzum bu rsimlerden birini ve bizim evde annemin çektiği son resmimiz vardı ya onuda attım ne çok zaman geçti özledim seni sizi ay neyse burası yeri değil... hımm biraz geriye gidip onuda araştırıyım kuzum eminim o da çok yakışmıştırrr

hoşbuldum tibitim bende seni görüyim sende ekle sendee kuzum gömleğim siyah çorabım siyah haliyle çizmemide siyah giydim gari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…