Bugün ne giydin? Çek görelim..

müdüre her iki kombininde hos , ikinci sadece renkler biraz fazla bogmus birbirini gibime geldi

Son düzenleme:
sabah aceleliğinden dolayı çekimler özentisiz oldu:26:
çotanakların milli elbisesinin sezonunu açtım bugün

Eki Görüntüle 279457 Eki Görüntüle 279458

kireyzi, farkli bisey olmus bu. Elbise fiziginin altini cizmis, sevdim...Ojeler yikiliyor, ama ayakkabilardaki yumoshlar bu kombine sanki biraz olmamis gibi yani bu elbise bu ayakkabiyla sekil olarak olmus, hatta farkli durmus, hosuma gitti ama kumas olarak uymuyor bence. Bu arada bu kis bu tarz botlar sart oldu, cok da begeniyorum.

e olmus iste... leopar desenli babateler aslinda herseyle olur ama önemli olan cok fazla göz yorucu desenlerle kombinlememen. heryeri leo olanlar cok acaip gözüküyorlar oysa bak su ablalara, süpper

pakizecim

iyi yaptin. ortama uygun bir kiyafet, cici bir anne görüyorum ilk resimde. sonrakinde tam lolita, cok hossun

ilk kiyafetteki kemeri anlamadim, asil kemeri diger resimdeki mi ? sevmedim cicekli kemeri, diger hepsi güzel her zamanki gibi
Önceki kombindeki renkler cok iyi, canta da tam uymus cok begendim

İlk resimdeki yüksek bel etek ve bluz ikilisi ve kendine ait bir kemeri hiç bi zaman olmadı kemerler tamamen benim şahsi eklemelerim
ben çiçekliyi çok seviyorum zevk meselesi tabi
Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…