Bugün ne giydin? Çek görelim..

tskler ..

aman gözüm aydin ola o vakit
tskler .. hem ince hemde carpiktirlar bacaklarim .birde topuklu olunca dahada cirkin durmuslar ....uzun parcalarla tercihim bu tip pantalonlar oluyor.. öneri icin tesekkürler öylede giyiniyorum...

sanırım koyu renk saçlar yakışmış.kombinin hoş olmuş.canım sen kaç kilosun Allah aşkına.incecik görünüyorsun.
tsk ederim.. 50 kg diye düsünüyorum.. kürtajdan sonra kilo verdim malesef...

sende böyle firfira yakin bisey görmemistim sanirim daha önce, cizginin disinda olmus bu sanki ama pek hos siyahla yikiliyo
gecen yil aldim 2 sefer giyindim efsuncum
sana h&m ve vero modanin online satis sitelerini tavsiye ediyorum , cok güzel parcalar oluyor... tamda modaya uygun diye düsünüyorum..

selaycım çok beğendim diğer kombinide hatırladım o da çok hoştu kahveyle
sanırım saçlarınıda boyatmışsın
bu renk kombine birlikte saçının rengide ayrıca yakışmış
tsk ederim canim... biraz koyu kacti ama artik böyle gezerim bir süre..
boyun gercekten uzun gösteriyor hele birde fizigin güzel olunca manken gibi ....bu kombininde cok güzel..yelegin rengi zaten güzel siyhla daha bir ortaya cikmis sanki ..yeni sac renginde yakismis

cok sagol canim...valla senin fizik dahada bir güzel tam kivaminda
selayhus siyahlar ve fırfırlı yeleğin çok beğendim saçların hoş olmuş ya bırak böyle kalsın bence
:
tsklerler bnnucugum...
ilk kombininde $alindaki ve corabindaki farkli desenleri begenmedim canim ben , cok karisik geldi bu yüzden kombin..
ikinci hosuma gitti, hanimhanimcik tam bir müdüre
cok sagol güzel yorumun icin..

biraz renk görünce hemen begendin demi .. tamam tatlim sana kamerada gösteririm :)

Guzel yorumlariniz icin tesekkurler kizlar :)

Selayhus tekrarlamadan gecemeyecegim, fizigin super, bacaklarin ne guzel incecik :)) Kombinasyonun cok hos olmus, yelegin cok hos, ama ayakkabilarini begenmedim

MDRee Salini begendimm <3, ve ikinci kombinasyonun, mavi hirkali, cok gzuel olmus:)

Bende bugun boyleydim, biraz punk tarzi oldu bugun ama neyse, kafamda sapka var resimde fazla belli degil

Son düzenleme:

wawww bu ne sexsilik burcu bayıldım tek kelimeyle harikasınartık boyunu ve fiziğini sorma vakti geldi

selayhus cnm h&m,veromodanın sitelerine bakmıştım bi ara ama türkçe yazmıyodu fiyatlarıda anlamadım mesela bişey 19,90 yazıyo para birimi yazmıyo tl yoksa dolarmı falan hiç türkçe yazısı yok anlamadığım için rastgele bakmıştım biraz ama çok güzel şeyler var bayılmıştım eğer tl ise çokta ucuz

çok güzel olmus kombinin cnm yeleğinide çok beğendim ama özellikle ayakkabıların çok hoşuma gitti
cok tesekkür ederim canim..

acayip biseysin ... tarzin ASI olmusun.. cok begendim vucut , tas gibisin

hayir tatlim onlar tl degil eur yani 2,5 la carpman gerekiyor.. vero modayi bilmiyorum ama h&m türkiyede online satis yapmiyor yurt disinda avrupada satis yapiyorlar...

Tesekkur selayhus :)

vero moda'da euro olarak geciyor :)
Turkiyeye satis yapmiyor sanirim, ne H&M ne'de vero moda. Begendin birsey varsa kargoyla gondere bilirim canim :)

Son düzenleme:

e süper ki

month eğer istanbuldaysan hiç online ile uğraşma,marmara forumda var ikisi de.
h&m oldukça ucuz.
vero'nun fiyatlarını çok hatırlamıyorum,kıyafet değil takı almışlığım var.

trendyol'a da sık sık gelir vero moda.
takip edebilirsin ordan.

süper olmuşsun

Turkiyeye satis yapmiyor sanirim, ne H&M ne'de vero moda. Begendin birsey varsa kargoyla gondere bilirim canim :)

month a yazdin sanirim bunu degilmi burucucum ???
egerki banaysada cook coook tsekkür ederim cok ince düsüncelisin...

ben yurt disindayim online yapabiliyorum hemde cok yakinimda vero moda ve h&m var orayada SIK SIK gidiyorum..

month sen tr de nerdesin canim ?? ankara ve istanbulda magazalari var ...
birde her ikisinide face den takip edebiliyorsun türkce faceleri var diye biliyorum ..

Ikinize dedim canim, ben seni turkiyede biliyordum, hangi ulkede yasiyorsun :)

turkiye'de vero ve H&M oldugunu bilmiyordum super olmus :)

hmm sağol cnm ama çok güzel şeyler varmış keşke türkiyeyede satış yapsalar

banamı yazdın cnm...çok iyisin sağol fıstık kız....ama önce kredi kartı çıkartmam lazım kendime sanırım

aa gerçektenmi bakırköyde orası bende yarın istanbul foruma gitmeyi düşünüyodum bakırköyede gidicektik çetinkaya mağazası var oraya gitmişken bi bakıyım orayada teşekkür ederim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…