Herkeslere merhaba, bugünden değil dünden fotolarımla geldim,
28 olmuşum öyle diyorlar
Eki Görüntüle 296729
Eki Görüntüle 296731
Çok şıksın Gamzeciğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkeslere merhaba, bugünden değil dünden fotolarımla geldim,
28 olmuşum öyle diyorlar
Eki Görüntüle 296729
Eki Görüntüle 296731
Gamzecim doğum gnün kutlu olsun,kolun için de çok çok geçmiş olsun.. Ugg sevmediğim için onu es geçtim diğerleri güzel![]()
Gamze Belinay :124: Canim mutlu yillar, umarim hep böyle citir kalirsin![]()
Çok şıksın Gamzeciğimkoluna ne oldu?
![]()
dün....... :) :)
Vay VAYY döktürmüşsünüz kızlar kime yorum yapacağımı şaşırdım
EFSUN=Kombinlerinin üçünüde beğendim çok yakışmış Bacaklarda sütun maşallahh
TATLIM10=Çok şıksın Fizikte süper bu arada
PAKİZE= İki kombininde güzel ama ben İkinci kombinine bayıldım Çok güzel taşımışsın
AŞKİTO=Kokoşum Hem çok şık hemde fit görünüyorsun Kemerin ve botlarınıda çok beğendim İkinci kombinindegüzel ama ben senin şekerler bakmaktan Pek göremedim doğrusu Oğluşunun şapkasını prensesinin saç bandını yerim Beeen
TWEETY=Öff morlarla yakmışsın ortalığı ablam 10 numarasın
KONTESS=Kontesim ablasının tatlısı Çok cool görünüyorsun Şapkanda kıyafetine cuk oturmuş doğrusu çok beğendim
Kızlar kombinlerinizi çok beğendim toplu bir maşallaah diyeyimde nazar değmesin
kontes şapkan kombinini tam süper yapmış
efsun birinci ve sonuncu kombinin çok siyah
ilk kombinde pantolonunu değiştirmeni önerebilirim biraz daha bacaklarını saran olabilir yada yeleğini bu gömlekle kullanma biraz daha belden oturtması olan uzun düz renkli bi gömlek altına da siyah tayt denesen naçizane fikrim yeleğinle daha hoş olurikinci kombinini beğendim çok siyah giyinme yaa renkler yakışıyor
son kombininde de ayakkabılarını beğendim
twetty çok feminen olmuşun
tatlım10 senin fiziğini çok beğeniyorum ya maşallah boy pos yerinde markete çıkarken bilem fotonu ekle fiziğine bakmak yetio![]()
wooooooooooooow![]()
hehe cok eglenceli bi resim olmus bunun gibi :119: ama yine de shikliktan ödün vermiyoruz
Kizlar, bakmayanlar buraya da bi göz atarsa sevinirim http://www.kadinlarkulubu.com/abiye-gece-elbisesi-tuvaletler/486052-abiyeye-kol-cozumleri.html
cnm cizmelerin rengi tam uymamis ama tabi canta ceket biseyle uyuyorsa onu bilemem ama onun disinda cok begendim.
çok beğendimmmmmmmmm![]()
beren beğendim canım
Beren çok şeker görünüyorsun![]()
gamze belinay çok geçmiş olsun doğum günün de kutlu olsunnn
beren91 çok şeker olmuşun![]()
beren çok beğendimmmmm