Bazı yorumlar gerçekten içler acısı.. ne demek "erkekleri etkilemek için açılıp saçılıyorsunuz, amaçınız kocalarımızı ayartmak mı" falan..kocalarınız bir elbiseyle kolayca ayartılıyor mu, bakmasınlar onlar da! kimse kusura bakmasın ama, ben erkekler bana bakacak diye giyimimden kuşamımdan vazgeçemem, aşırıya kaçmadan istediğim gibi giyinirim kimseyi ilgilendirmez. O çok sevdiğiniz kocalarınız gerçekten sizleri seviyorsa, beğeniyorsa zaten bakmazlar, allah korkusu deyip gözlerini eğerler!
Gerçekten bunu mu yazdılar?Pes vallahi yazıklar olsun.Mahalle baskısı burayı da bulmuş.Gericiler,fesatlar,kendileri nasılsa çevreyi de öyle biliyorlar.Allah ıslah etsin.
alıntı mesaj :
"emekli_ kullanıcısından alıntı
bu ne arkadaşlar yaa çıplak mı geziyosunuz sizler... ben kapalı tesettürlü değilim ama biraz düşünün herkeste fizik var..ne yapmaya çalışıyoruz böyle giyinerek milletin kocasını sevgilisini falan mı ayartıcaz...herkes güzel çok hoş görünüyo orası tamam ama milletin kocasını kendinize baktırtmak mı istiyoruz...ve çocuk babalarının sizi hayal etmesini mi ???? düşünsenize sizin gibi giyinenlere sevgililerininzin veya eşinizin baktığını ben şahsen bu tarz bişeyle karşılaştım iş yerindeki evli bi erkek arkadaşın beni süzdüğünü gördüm.ve artık kendime ve giydiklerime çeki düzen verdim.yarın bir gün de eşimin açık giyinen kadınlara bakmasını hiç istemem..açanada bakanada günah..evli diğer bayanların suçu ne??? niyetler ne? güzel olmak mı ? yoksa erkekleri ayartmaksa ayartıyoruz açılıp saçılarak!!!! erkeklerin aradığı şey de bu...hafiflikkk...not:sözüm genelleme değil bazılarına aşırılıklara"
Coldplay'ciğim arkadaşın yazısı, bak söylecek laf bulamıyorum... ne kadar çirkin, ne kadar içler acısı bir yazı..diyecek söz bulamıyorum...
miyanse sana katılıorm ozelden msj attm bak kac gndr merak edıorm
Ben yaşım küçük değil senın yaşın büyükSarmak mi :)
Alemsin :) Burda sarıcak olsam sana değil başkalarına sararım ama amacım kimseye sarmak değil zaten ne görürsem bana göre doğru yada yanlışı söyler geçerim yani fikir beyan ederim zira burası bi forumsa fikirler konuşur burda dimi
Ayrıca aferin kız şimdi düzgün yazmışın ama bi sonraki yazında yine türkçeyi katletmişin ama olsun yaşın ufak daha öğrenirsin zamanla :)
İyi paylaşımlar kızlar arada güzel kombinler çıkıyor
ponusum becerdim mi bakayım
görmeyeli kilo mu verdin sen canım
Vay anasını ya.
Ne hale gelmişiz haberim yok.. Bu nasıl bir konuşma tarzıdır, ne mahalle ağzıdır, ne basitliktir. Kocaları ayartmak bilmem ne. Ne mübarek, ne bulunmaz hint kumaşı kocalarınız varmış ki, herkes kapılarında pervane, "lan bugün nasıl açık giyinsek de kimin kocasını ayartsak" diye düşünür olmuş. Yuuuh, yazıklar olsun bu zihniyete. Birde destek çıkmışsınız ki ona daha beter pes diyorum. Kim ya kocalarınız, sevgilileriniz. Milletin işi gücü yok, koca avına mı çıkacak. Bu kadar bağnazlık nedir. Yazıklar olsun size.
Vallahi tiksinir oldum iyice kadınların paranoyaklık derecesinde koca merakından, kıskançlıklarından. "Kocam şuna mı baktı, yav kadının gözünün üstünde kaşı var, kocam acaba beğendimi, bak seeen, nasıl da giyinmiş haspam, kesin yan gözle bakacak kocam bıdı bıdı bıdı bıdı" Kendinizi bu kadar kocanızın önünde pas pas etmeyin. Birazcık özgüvenli olun. Ve eğerki sizin o yere göğe sığdıramadığnız canııım kocalarınız birine olurya bakarsa birazda kocanızda arayın suçu, hep kadına yüklemeyin. Olurya geninde filan vardır kocanızın, gözünde kayma filan. Derhal doktora götürün. Ama dikkat edin doktor kadın olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?