opuyorumnanaktan
tşkler canım.. altımda çantamın renginde spor akkabı gibi bişi vardı a.s
Süper olmustur ozaman canimopuyorumnanaktan
Dogum günün kutlu olsun kkontesscim; nice saglikli ve mutlu senelere insaallah sevdiklerinle birlikte.
Ayrica gecmis olsun...
opuyorumnanaktan
tşkler canım.. altımda çantamın renginde spor akkabı gibi bişi vardı a.s
Süper olmustur ozaman canimopuyorumnanaktan
Dogum günün kutlu olsun kkontesscim; nice saglikli ve mutlu senelere insaallah sevdiklerinle birlikte.
Ayrica gecmis olsun...
kkontes mutlu yıllar
maix gözlüğünü ve çantanı beğendim
AMİNNNNNN :Saruboceq: alabileceğim en güzel dua bu sanırsam opuyorumnanaktan teşekkür ederim canımm
çok merci bebişimmm Şeniz
kuslugu darginligi sevmem birbirimizi tanimiyoruz bile o yuzden
yasgunun kutlu olsun vede gecmis olsun
belindeki kemer olayım,saçındaki toka olayım,nefesin olup içine dolayım,ez geç yürüdüğün yollar olayımsositosositokaydirigubbakcemile2kızlar bu elbısenın gogus dekoltesını nasıl kapatabılırım?
ıcıne bustıyer gıysem anlamı kalırmı?
bıde elbıse utusuz ondan bıraz kırısık
tiki gençlikzemuszemus
barbi..ah barbiiiboshayallersmile
cekip eklemeye firsat bulamadiklarim:))
yesilli elbiseyi bugün giydim. ve son halim :)
Uploaded with ImageShack.us
belindeki kemer olayım,saçındaki toka olayım,nefesin olup içine dolayım,ez geç yürüdüğün yollar olayımsositosositokaydirigubbakcemile2
seni görünce bu takıldı dilimesengözlerimebaksanabyıkılıyosun ezgi:lepi:
tiki gençlikzemuszemus
ikoncanımsın böböğüm
AMİNNNNNN :Saruboceq: alabileceğim en güzel dua bu sanırsam opuyorumnanaktan teşekkür ederim canımm
Rica ederim tatlimzemuszemus
kkontesciğim mutllu yıllar canım.
kızlar bu geçen günkü evde çekip de hiç bir şey anlaşılmayan kombinim :)
beğenmene sevindim canım opuyorumnanaktanSedefcim ben turuncuyu sevmem ama sana cok yakismis; cok tatli olmussun.
Fizigin zaten cok hos
Ama etegin ya tam uzun, ya da dize kadar olsaydi daha güzel olurdu benceyerimseniben
Yukaridaki alintiyi karistirmissin galiba:uhm:
sağol twetty84 opuyorumnanaktanxzgim model gibin olmuşsun kızŞeniz hiçte açık falan durmuyor zaten ikizleri kapatmış tamamen gayet şık bir elbise çok beğendim aşkım boshayallersmile
sedefonur çok uyumlu olmuşsun bu renkleri birbirine uydurmak güçtür
aşkitom senin yeşil elbiseni ve taytlı kombinini çok beğendim balım..
reyhan61 senin pembe elbiseli kombinini beeğendim ama örtünü çok aşağıya indirmişsin önün mü açıktı ki ? biraz daha yukarda olsaydı daha hoş bir görüntü olabilirdi.
belindeki kemer olayım,saçındaki toka olayım,nefesin olup içine dolayım,ez geç yürüdüğün yollar olayımsositosositokaydirigubbakcemile2
seni görünce bu takıldı dilimesengözlerimebaksanabyıkılıyosun ezgi:lepi:
tiki gençlikzemuszemus
ikoncanımsın böböğüm
maix'cim üzerindekinin renk uyumuna bayıldımmgeçmiş olsun bu arada a.s.
barbicim bluzunü at bana , havada yakalıcam sös :kedi:
ben de bugün doğum günü kızçesi olarak güzel bi foto sunmak isterdim sizlere ama ne yazık ki hasta oldum ve tüm gün yataktaydımm senağlama
xzgi canım elbise süper onun içine straplez sudyenler oluyor mesela Loya NBB'de var onlardan giyebilirsin hem dümdüz kare gelir,kare yaka olur.ama böyle de güzel :)
Barbi gene yapmış yapacağını ya renklerine bayıldım ayrıca çantana tabi ki
teşekkur ederım bıdenem..daha guzel yerler senın le olsun..opuyorumnanaktan
oncelıkle teşekkurler canım..opuyorumnanaktan
elbıseyı nerde gıyceksın dıye sorayım oncelıkle kı tahmınımce gece gıyceksın ozaman kapama en guzelı tabıkıde gogus dekoltene bronz parlatıcı sureresen cok daha ıyı durur..ama acık gıymem dersen sarkık bı kolye ıle yada şık bı flarla kapama yapabılırsın..bıde altına acık topuklu ıplı bı ayakkabı daha hoş durur aslında yada sacların uzunsa acık bırakırsın onlerıne dogru..
xzgim model gibin olmuşsun kızŞeniz hiçte açık falan durmuyor zaten ikizleri kapatmış tamamen gayet şık bir elbise çok beğendim aşkım boshayallersmile
sedefonur çok uyumlu olmuşsun bu renkleri birbirine uydurmak güçtür
aşkitom senin yeşil elbiseni ve taytlı kombinini çok beğendim balım..
reyhan61 senin pembe elbiseli kombinini beeğendim ama örtünü çok aşağıya indirmişsin önün mü açıktı ki ? biraz daha yukarda olsaydı daha hoş bir görüntü olabilirdi.
çok kibarmış elbisen .
çok biğendim...olumunekankayizsmile
xzgim elbiseni çok beğendim
aşırı dekoltede durmamış gibi
sedefonur ne hoş giyinmişsin öyle eteğin çok hoş
reyhan61 elbisenin deseni güzelmiş keşke içine badi giymiş olsaydında eşarbınla boyun kısmını kapatmak zorunda kalmasaydın
ezgicim bence kapama:1shok: mükemmel duruyorr,ayrıca cuk oturmuşş:asigim:
illa ki kapatcam diyorsan üstüne ince bir şal uydurabilirsin,onun dışında yapılacak uygulamalar elbisenin güzelliğini gölgeleyecek gibi :kedi:
xzgikapatırsan bir anlamı kalmaz elbisenin çünkü dekolten sınırında ve çok zarif olmuşsun.
çok şık bir akşam yemeği elbisesi bana göre.
askitocum her zamanki gibi çok uyumlusun boshayallersmile en sondaki yeşilli elbisene bayıldımmm kaydirigubbakcemile2
okypete çok şık olmuşsun söylicek kelime bulamıyorum tek kelimeyle harika olmuşsun boshayallersmile
xzgi canım elbisen çok şıkmış ayrıca kapama bence.dekoltesi o kadar da açık değil,sana da cuk oturmuş, belki tül gibi ince bi şal alabilirsin canımcım boshayallersmile
kızlar bugün ben opuyorumnanaktan terliklerimi görmezden gelin :kedi: altına krem rengi babet giydim boshayallersmile
Üf yavrim:asigim:
sağol xzgicim opuyorumnanaktanbuarada kontescım dogumgunun kutlu olsun
guzel,saglıklı nıce yıllar dılıyorumm tatlım
sedefcım turuncu rengını hıc sevmememe ragmen cok guzel bır uyum yakalamıssın cok guzel olmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?