Bugün ne giydin? Çek görelim..

AMıNNNNNN :Saruboceq: alabileceğim en güzel dua bu sanırsam opuyorumnanaktan teşekkür ederim canımm

kkontes mutlu yıllar
maix gözlüğünü ve çantanı beğendim

çok merci bebişimmm Şeniz

kızlar bu elbısenın gogus dekoltesını nasıl kapatabılırım?
ıcıne bustıyer gıysem anlamı kalırmı?
bıde elbıse utusuz ondan bıraz kırısık

belindeki kemer olayım,saçındaki toka olayım,nefesin olup içine dolayım,ez geç yürüdüğün yollar olayımsositosositokaydirigubbakcemile2
seni görünce bu takıldı dilimesengözlerimebaksanabyıkılıyosun ezgi:lepi:

buda ben kızlarla plaja gitmeden :)

tiki gençlikzemuszemus
dün akşam kankalarla nevizadeye giderken ben :içelim:

barbi..ah barbiiiboshayallersmile
ikoncanımsın böböğüm

ahahahha manyaqsın kızaam sen yarıldım gülmekten
tiki gençlik dio ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka ben mi eda taşpınarmı cvbını rep olarak bekliomhoş oluo bilionmu ordan cvp okumak. buranın kalabasından uzakk sessiz sakin :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :roflol:

ya kizlar size bise soracam ben butun basortulerimi azra moda var hollandada aker basortuerimi ordan alirim ama demin akerin sayfasindan baktimda 3 tane siparis vermek istiyorum tam bise yazmiyor o sitede parayi yatirdimmi gonderirlermii toplam 201 milyon kac euro ediyor ya 100 civari galiba

kızlar bu geçen günkü evde çekip de hiç bir şey anlaşılmayan kombinim :)

Canım bluzun çok güzelmiş, sandaletlerini de çok beğendim...:lepi:

xzgim, kuzum, bence kapatma dekolteyi kuşum ya, elbisenin boyu zaten uzun, tek dekolte göğüs olursa abes durmaz meleğim. :lepi:

kontescim nice yaşlara tatlım
opuyorumnanaktan

Sedefcim ben turuncuyu sevmem ama sana cok yakismis; cok tatli olmussun.
Fizigin zaten cok hos
Ama etegin ya tam uzun, ya da dize kadar olsaydi daha güzel olurdu benceyerimseniben
Yukaridaki alintiyi karistirmissin galiba:uhm:
beğenmene sevindim canım opuyorumnanaktan
uzun eteklerimle dize kadar olan eteklerim çok var o yüzden bu da böyle değişik olsun istedim boshayallersmile

sağol twetty84 opuyorumnanaktan
barbieveken sana bayıldım boshayallersmile hem spor hem şık süpersin. bileziğinle çantan da uyum içinde boshayallersmile

askito ne kadar uyumlu bi hatunsun seni takip ediyorumaklinialirimsmile
barbim sana bişe demiyom artık kısss sadece yüzünü cok merak ediyormşakkıdı

çok kibarmış elbisen .
çok biğendim...olumunekankayizsmile

xzgikapatırsan bir anlamı kalmaz elbisenin çünkü dekolten sınırında ve çok zarif olmuşsun.
çok şık bir akşam yemeği elbisesi bana göre.

Üf yavrim:asigim:

kızlar cok cok tesekkur ederım guzel yorumlarınız ıcın opuyorumnanaktan
asagı kısmı baya acık dıye,en guzelı nısanlıma gostermek laf ederse asagı kısmından cok hafıf toparlatırım,benım nısanlımın arkadasının dugunu ama cok sık bır otel,basıt kacarmıyım bılmıyorum,off tam ewlenme mevsımı daha gıdılmesı gereken 3 tane onemlı dugun var :sinifsinif:

buarada kontescım dogumgunun kutlu olsun
guzel,saglıklı nıce yıllar dılıyorumm tatlım
sedefcım turuncu rengını hıc sevmememe ragmen cok guzel bır uyum yakalamıssın cok guzel olmussun

buarada kontescım dogumgunun kutlu olsun
guzel,saglıklı nıce yıllar dılıyorumm tatlım
sedefcım turuncu rengını hıc sevmememe ragmen cok guzel bır uyum yakalamıssın cok guzel olmussun
sağol xzgicim opuyorumnanaktan
bence de en iyisi nişanlına danış, olmadı toparlatırsın dediğin gibi, ama içine bi şey giyme derim ben, çünkü o zaman elbisenin özelliği kalmaz, bir de şıkken spor gibi olur diye düşünüyorum, çünkü dekolte elbiseye çok güzel bi hava katmış canımcım boshayallersmile

bugun tam pür dikkat bakamadim kizlar size söyle bir üstten gectim
sedefonur renk uyumunu güzel yakalamisin...
xzgicigim elbisen en begendigimdi onu söylemistim zaten straplez siyah dantelli bir büstiyerle tamamla madem öyle giyinemezsin canim o acik ara yer kapanir hic degilse sorun yasamazsin canimcim

barbicim bugun de herzamanki gibi güzel olmusun aldigin parayi kiyafete ayakkabiya veriyorsun

maix canim manzaran cok güzel kiyafetlerini anlayamadim ama denize bayildim insallah biran öncede iyilesirsin..

kontess iyiki dogdun kontess iyiki dogdun kontesss, gecmis olsun kontesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…